Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 4 laptopuri fantastice sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 4 laptopuri fantastice sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. 4 laptopuri fantastice sub 1.000 de lei
14 Mar 2018   •   15:16
eMAG reduceri laptopuri. Un laptop bun si performant nu trebuie sa fie neaparat unul scump. Important este sa alegeti laptopul potrivit pentru dumneavoastra. In aceasta perioada, emag.ro are reduceri la diferite laptopuri care costa sub 1.000 de lei.
 
eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campanie sunt incluse laptopuri Allview, Acer, Lenovo, ASUS etc.
 
Am analizat oferta si am ales cele mai interesante laptopuri la reducere:
 

eMAG reduceri laptopuri Allview

 
1. Un laptop 2 in 1 Allview Wi1001N cu procesor Intel® Atom™ Quad Core Z3735F 1.33 GHz, diagonala de 10,1 inchi, IPS, Touchscreen, 2GB, 32GB, Microsoft Windows 10, Black, are o reducere de 14% in campania eMAG reduceri laptopuri.
 
Viteza si flexibilitatea sunt doua axe in jurul carora graviteaza in permanenta vietile noastre. Suntem mereu in miscare, dar in acelasi timp mereu conectati la ce se intampla in jur. Vei gasi in tableta Wi1001N, dotata cu tastatura, un dublu aliat in lupta pentru pastrarea echilibrului intre util si placut, intre profesional si personal.
 
Fie ca rasfoiesti fotografii mai vechi sau mai noi, fie ca urmaresti ultimul episod al serialului preferat sau verifici un raport stufos, display-ul de 10,1 inch IPS LCD iti va oferi detaliile care te intereseaza. Te vei bucura de culori expresive, dar si de o interactiune placuta si usoara cu touchscreen-ul capacitiv in 10 puncte.
 

eMAG reduceri laptopuri la oferta

 
Daca ai un spirit practic, vei aprecia design-ul compact al tabletei Wi1001N si finisajul care ofera o buna aderenta. Tastatura ergonomica se ataseaza usor gratie conectorului tip Pogo pin, tableta devenind astfel un netbook folositor ori de cate ori situatia o impune.
Procesorul Intel Quad Core asigura o putere mare de prelucrare a informatiilor, utila indeosebi in multitasking.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri Acer

 
2. Laptopul 2 in 1 Acer One 10 S1003-197U cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8350 1.44 GHz, cu diagonala de 10,1 inchi, IPS, Touchscreen, 2GB, 32GB eMMC, Intel® HD Graphics, Microsoft Windows 10, Black, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri laptopuri.
 
Deoarece uneori aveti nevoie de o tableta, alteori de un laptop, nu trebuie sa alegeti intre cele doua variante: cu Acer One 10 le aveti pe ambele. Are un mod special pentru orice situatie: lucru, jocuri sau partajare.
 

eMAG reduceri laptopuri Acer One

 
Indiferent daca lucrati sau urmariti videoclipuri cu prietenii, Acer One 10 va pune la dispozitie un mod dedicat. Alegeti unul dintre cele patru moduri: modul Notebook pentru tastare, modul Pad pentru utilizarea functiilor tactile si modurile Tent si Display pentru divertisment.
Modelul Acer One 10 are o balama magnetica fara fixare, datorita careia trecerea de la un mod la altul este foarte simpla. Acest design elimina conectorii mecanici incomozi pentru a putea conecta tableta si tastatura una de cealalta sau le puteti separa fara niciun efort. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri laptopuri Lenovo

 
3. Un alt laptop performant si totodata ieftin care ne-a atras atentia este laptopul Lenovo IdeaPad 120S-11IAP, Intel Celeron N3350, 2GB DDR4, eMMC 32GB, Intel HD Graphics, cu sistemul de operare Windows 10 Home gata instalat.
 
Laptopul are o reducere de 15% in campania eMAG reduceri laptopuri.
 
Lenovo IdeaPad are o diagonala de 11,6 inchi, un procesor pe arhitectura Apollo Lake cu doua nuclee, o frecventa nominala de 1100 MHz, un display HD anti-glare cu rezolutie de 1366 X 768, o memorie de 2 GB si un hard disk cu o capacitate de stocare de 32 GB.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri laptopuri ASUS

 
4. Laptopul ASUS X541NA-GO008 cu procesor Intel® Celeron® N3350 pana la 2.40 GHz, cu o diagonala generoasa de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Endless OS, Chocolate Black, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri laptopuri.
 
Laptopul ofera un sunet impresionant, finisaje elegante si culori expresive.
 
Laptop-urile ASUS din seria X sunt echipate cu o carcasa solida si usoara, ce cantareste doar 1.9 kg (X541) sau 1.8 (X441) – fiind solutia ideala pentru utilizare portabila. Finisajul sau premium va atrage cu siguranta atentia.
 

eMAG reduceri laptopuri ieftine

 
O combinatie de componente hardware, software, si optimizare atenta, tehnologia SonicMaster a fost dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. Un codec profesionist asigura o performanta sonora cu un nivel de precizie foarte ridicat, un amplificator optimizat permite redarea sunetului la un volum superior, in timp ce difuzoarele si camerele de rezonanta mai largi suporta un sunet mai puternic si bass mai profund.
 
Elementele suplimentare de procesare a semnalului audio ajuta la optimizarea performantelor componentelor hardware, filtrand zgomotul si imbunatatind claritatea audio astfel incat sa va puteti bucura de un sunet de o claritate exceptionala pe modelele voastre din Seria X.
In ceea ce priveste imaginea, vei experimenta o Lume a Culorilor cu Tehnologia ASUS Splendid.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri laptopuri – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close