Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 4 masini de spalat sub 900 de lei iti aduc prospetimea primaverii

eMAG reduceri. 4 masini de spalat sub 900 de lei iti aduc prospetimea primaverii

eMAG reduceri. 4 masini de spalat sub 900 de lei iti aduc prospetimea primaverii
24 Apr 2018   •   15:51
eMAG reduceri masini de spalat. Primavara este aici cu temperaturi placute, iar in curand va fi chiar mai cald, meteorologii anuntand 30 de grade Celsius. Vacanta de vara nu e nici ea departe, asa ca urmeaza o perioada in care copiii vor sta mai mult pe-afara, dornici sa exploreze si se se joace.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.
 
Daca nu vrei sa ai probleme cu rufele murdare, acum e momentul sa iti cumperi o masina de spalat ieftina si performanta: emag.ro are reduceri la numeroase masini de spalat.
 
Preturile sunt reduse chiar si cu peste 40%.
 
Am analizat produsele si am ales cele mai interesante oferte din campania eMAG reduceri masini de spalat:
 

eMAG reduceri masini de spalat Beko

 
1. Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZSBS, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, display LED, are o reducere de 43% in campania eMAG reduceri masini de spalat.
 
Masina de spalat beneficiaza de programul Down Wear, care este special conceput pentru spalarea gecilor de iarna si a pilotelor din puf de gasca. Totodata, Beko are si un program special pentru spalarea articolelor de lenjerie confectionate din materiale delicate. Cu ajutorul acestui program tesatura este protejata si curatata prin miscari usoare ale cuvei.
 

eMAG reduceri masini de spalat ieftine

 
Merita mentionat si faptul ca Beko este suporterul oficial al miscarii in aer liber si a conceput un program special pentru pasionatii de sport si activitati in aer liber. Utilizand o temperatura de spalare de 40°C, programul Sport este recomandat articolele vestimentare sportive sintetice sau din bumbac, cu un grad scazut de murdarie.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Arctic

 
2. Masina de spalat rufe Arctic AFD7001A+++, cu o capacitate de incarcare generoasa de 7 KG, 1000 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, adica cea mai buna de pe piata, are o reducere de 39% in campania eMAG reduceri masini de spalat.
 
Este o masina de spalat rufe moderna, cu display LCD, care asigura ingrijirea potrivita pentru orice tip de tesatura, de la cele clasice, la cele foarte sofisticate. Masina de spalat este echipata cu functii si optiuni care asigura performante superioare la spalare, cu un consum optim de apa si in conditii de siguranta depline. Este ideala pentru familiile active, cu copii.
 

eMAG reduceri masini de spalat clasa A+++

 
Deoarece face parte din clasa energetica A+++ ea garanteaza cel mai mic consum de energie pe termen lung, comparativ cu masinile din clasa A+. In acest fel economisesti vizibil cu fiecare factura si in plus, protejezi mediul inconjurator.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Indesit

 
3. O alta masina de spalat care merita sa fie inclusa pe lista celor mai avantajoase masini de spalat de pe siteul emag.ro este masina slim Indesit IWSC 61051 CECO EU, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 rpm, ce face parte din clasa A+ de eficienta energetica.
In campania eMAG reduceri masini de spalat, pretul este cu 21% mai mic.
 
Cu optiunea Eco Time, nu mai trebuie sa asteptati sa se adune rufe pentru o sarcina completa, aceasta optiune poate fi folosita ori de cate ori doriti sa spalati rapid o sarcina mai mica. Puteti spala astfel o sarcina de pana la 3 kg, formata din rufe usor murdare din bumbac sau din materiale sintetice, intr-un interval de timp cu aproximativ 30% mai scurt si folosind pana la 40% mai putina apa si energie.
 

eMAG reduceri masini de spalat la oferta

 
Iar optiunea Energy Saver, disponibila cu ciclurile Bumbac, Sintetice si Jeans, permite o economie de energie de pana la 70% (comparat cu ciclul bumbac la 30°), datorita optimizarii consumului de apa si unei eficiente mai bune a actiunii mecanice a cosului pentru rufe.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri masini de spalat Whirlpool

 
4. Ultima masina de spalat cu un pret excelent pe care v-o prezentam este masina Whirlpool AWOC5122, cu o capacitate de incarcare de 5 kg, 1200 RPM, clasa A+ de eficienta energetica.
 
Pretul este redus cu 36% in campania eMAG reduceri masini de spalat.
30' Quick Wash ofera rezultate rapide excelente in doar 30 de minute. În plus, te bucuri spalare cu zgomot redus la o viteza impresionanta de 1200 rpm.
 
Cu ajutorul clasei de eficienta A+, te bucuri de cele mai bune rezultate si reducere de consum.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri masini de spalat – Toate ofertele sunt AICI.
Foto: RyanMcGuire / pixabay.com
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close