Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 6 televizoare bune si la 350 de lei in campania Stock Busters

eMAG reduceri. 6 televizoare bune si la 350 de lei in campania Stock Busters

eMAG reduceri. 6 televizoare bune si la 350 de lei in campania Stock Busters
17 Apr 2018   •   17:02
eMAG reduceri televizoare. In perioada 17-19 aprilie, magazinul online emag.ro are reduceri la o multime de televizoare de la diferite branduri, in cadrul campaniei Stock Busters.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta eMAG si am descoperit o multime de televizoare bune care costa sub 1.000 de lei. Unul dintre ele are un pret cu adevarat excelent: 350 de lei.

 

eMAG reduceri televizoare Stock Busters Star-Light

 
1. Un televizor LED Star-Light, cu diagonala de 80 de cm, 32DM3500, HD, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 32DM3500. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra.
 
Televizorul va va oferi cursivitatea imaginilor si claritate din orice pozitie. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa marieasca unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat sa puteti viziona clar din aproape orice pozitie.
 
Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita celor 2 intrari HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

 

eMAG reduceri televizoare Stock Busters LG

 
2. Un televizor LED Smart LG, cu diagonala de 80 de cm, 32LJ590U, HD, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Cu acest televizor ai acces facil la divertisment cu webOS 3.5 Datorita sistemului smart avansat webOS 3.5, poti patrunde intr-o lume infinita de continuturi premium de la cei mai populari furnizori de divertisment. 
 
Poti sa descarci continut suplimentar pentru Smart TV: jocuri, surse de stiri si alte aplicatii din LG Content Store.
 
Tehnologia unica de procesare a televizorului LG nu doar accentueaza culorile, ci regleaza in acelasi timp saturatia, nuanta si luminozitatea. Culorile prind viata, devenind mai intense si mai pline de profunzime.
 
Te poti bucura de orice imagine cu tehnologia de amplificare a rezolutiei Resolution Upscaler de la LG, care imbunatateste si optimizeaza orice imagine, indiferent de calitatea sa.
 
Virtual Surround Plus imbunatateste in mod semnificativ propagarea directionala a sunetului, pentru o experienta sonora realista, care te invaluie. Performantele audio te fac sa te simti ca si cum ai fi la un concert sau intr-un studio de inregistrari.
 
Pretul televizorului este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters LED Star-Light

 
3. Televizorul Smart Android LED Star-Light, cu diagonala de 81 de cm, 32DM6500, HD, are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Cu acest televizor vei descoperi potentialul cu adevarat nelimitat al televizorului Smart de ultima generatie. Toate aplicatiile pe care le ai pe telefonul mobil sau pe tableta le poti instala acum pe televizor si te poti bucura de divertisment pe ecran mare.
 
Android, cel mai apreciat sistem de operare, vine acum preinstalat si insufleteste televizorul Smart 32DM6500. Alege din cele aproape 3 milioane de aplicatii disponibile si extinde la maxim capabilitatile televizorului tau. Dintre cele mai apreciate aplicatii prezente, enumaram doar cateva: Netflix, Kodi, Hulu, Youtube, VLC Player.
 
Aptoide TV este una din cele mai apreciate platforme pentru Smart TV. Cu ajutorul ei gasesti foarte rapid toate aplicatiile recomandate unde poti urmari filmele si serialele preferate. Totul la doar 2 atingeri distanta.
 
Televizorul are 2 porturi USB in configuratia standard, 2 porturi USB plug&play preinstalate pe televizor. Puteti conecta astfel mouse-ul si tastatura wireless si va puteti relaxa in fotoliul preferat.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters ieftine

 
4. Televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 51 de cm, 20DM3500, HD, are o reducere de 50% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Acesta este un televizor LED ultra-slim cu ecran HD, care va ofera cursivitatea imaginilor si claritate din orice pozitie. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 176 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters Samsung

 
5. Televizorul LED Samsung, cu diagonala de 80 cm, 32M4002, HD, are o reducere de 38% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Clean View reduce zgomotul si interferentele, in timp ce sporeste culoarea si contrastul pentru o vizualizare clara de cristal. Astfel de poti bucura de toate la o calitate rafinata a imaginii. Iar Wide Color Enhancer imbunatateste calitatea imaginii si dezvaluie detalii ale culorilor, asa cum au fost menite sa fie vazute.
 
Conecteaza divertismentul si materialele media preferate in televizor - vizioneaza videoclipuri, asculta muzica sau vezi fotografii printr-o conexiune USB.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters Philips

 
6. Ultimul televizor care ne-a atras atentia este televizorul LED Philips, cu diagonala de 80 de cm, 32PHS4032/12, HD, care are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Procesorul de imagine Philips Digital Crystal Clear iti ofera imagini clare, indiferent de sursa. De la canale TV la poze, filme si serialele preferate, te poti bucura de imagini clare si pline de detaliu.
 
Picture Performance Index vine sa simplifice toate acele valori de neinteles din fisele tehnice atunci cand vorbim de calitatea imaginii. Astfel cea mai buna imagine se va bucura de cel mai mare index de performanta.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close