Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. 6 televizoare Samsung mai ieftine si cu 1.649 de lei

eMAG reduceri. 6 televizoare Samsung mai ieftine si cu 1.649 de lei

eMAG reduceri. 6 televizoare Samsung mai ieftine si cu 1.649 de lei
19 Feb 2018   •   16:44
eMAG reduceri televizoare Samsung. In aceasta perioada magazinul online emag.ro desfasoara o ampla campanie de reduceri la televizoare Samsung de diferite tipuri.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campanie sunt incluse televizoare Samsung cu diferite tipuri de rezolutii: de la cele HD, la Full HD sau 4K Ultra HD.
 
De asemenea, in campanie sunt incluse televizoare cu diagonale de diferite marimi, precum si televizoare cu ecranul curbat.
 
Iata cele mai interesante oferte:
 

eMAG reduceri televizoare Smart Samsung

 
1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 125 de cm, 50MU6102, rezolutie 4K Ultra HD, adica cea mai buna de pe piata, are o reducere de 1.500 de lei in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Cu acest televizor vei experimenta detalii vii cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD. Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste. Iar cu PurColor vei obtine experienta unei culori naturale. Vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii.
 

eMAG reduceri televizoare Samsung 4K Ultra HD

 
UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect.
 
Designul slim este elegant si rafinat, si ofera un aspect desavarsit indiferent de locul unde il asezi.
 
Merita mentionat si faptul ca, datorita functiei Control vocal, navigarea va fi mai usoara. Cu aplicatia Smart View, poti controla perfect totul de pe telefonul mobil.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Smart Samsung 4K Ultra HD

 
2. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 cm, 40MU6102, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 700 de lei in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Televizorul beneficiaza de detectare automata. Astfel, el gaseste si recunoaste, mai repede, toate dispozitivele conectate. Televizorul Samsung afiseaza in mod automat numele dispozitivelor si face ca toate selectiile de intrare sa fie usoare.
 
Cu Smart Hub gasesti continutul dorit, organizat pe un singur ecran. Poti chiar sa-l pre-vizualizezi fara a-l deschide. One Depth aduna o varietate de continut pe un singur ecran.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung curbat

 
3. Cei care isi doresc un televizor cu aspect futurist pot cumpara un televizor curbat. In campania eMAG reduceri televizoare este inclus televizorul LED Curbat Smart Samsung cu diagonala de 123 de cm, 49MU6202, si rezolutie 4K Ultra HD.
 
Pretul este redus cu 1.500 de lei.
 
Cu tehnologia HDR vei privi imagini in detalii realiste. Vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii. Auto Depth Enhancer regleaza nivelurile de contrast pe mai multe straturi pentru o senzatie de profunzime sporita.
eMAG reduceri televizoare Samsung curbat 4K Ultra HD
 
De asemenea, te vei delecta cu frumusetea designului curbat. Inspirandu-se din natura, fie ca e pornit sau oprit, televizorul intruchipeaza eleganta intr-o stare pura.
 
Ai nevoie de o singura telecomanda pentru a controla toate dispozitivele conectate. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare LED Samsung

 
4. Cei care isi doresc un televizor cu diagonala mare pot cumpara televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55MU6102 si rezolutie 4K Ultra HD. In campania eMAG reduceri televizoare produsul are o reducere de 1.649,99 lei.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Samsung rezolutie HD

 
5. Daca in schimb nu aveti nevoie de un televizor cu o diagonala foarte mare puteti achizitiona televizorul LED Samsung, cu diagonala de 80 de cm, 32M4002, HD.
 
In campania eMAG reduceri televizoare, acest televizor Samsung are o reducere de 450 de lei.
 
Clean View reduce zgomotul si interferentele, in timp ce sporeste culoarea si contrastul pentru o vizualizare clara de cristal. Bucura-te de toate la o calitate rafinata a imaginii.

eMAG reduceri televizoare Samsung HD

 
Televizorul ofera si culori bogate si luminoase. Wide Color Enhancer imbunatateste calitatea imaginii si dezvaluie detalii ale culorilor, asa cum au fost menite sa fie vazute.
 
Printr-o conexiune USB poti conecta divertismentul si materialele media preferate in televizor - vizioneaza videoclipuri, asculta muzica sau vezi fotografii.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Samsung diagonala mica, unghi de vizualizare larg

 
6. Televizorul LED Samsung, cu diagonala de 68 de cm, LT28E310EW, rezolutie HD, are o reducere de 240 de lei in campania eMAG reduceri televizoare Samsung.
 
Puteti sa vedeti transmisiuni TV uimitor de captivante si sa va duceti lucrul la bun sfarsit, totul pe un singur dispozitiv incantator. Modelul TE310 face lucrul simplu ca buna ziua, deoarece va ajuta sa treceti usor de la utilizarea sa ca monitor pentru PC sau ca televizor si va permite chiar sa le vizualizati pe ambele simultan, pe un ecran scindat. De ce sa aveti doua dispozitive cand puteti face mai multe cu unul singur?
 
Modelul TE310 are un unghi larg de vizualizare, de 178° atat pe orizontala, cat si pe verticala, pentru o experienta de vizualizare optima si mai comoda.
 
Unghiul mai larg permite aceeasi calitate a imaginii din orice unghi de vizualizare frontal, fapt care il face ecranul perfect pentru a urmari filme si privi fotografii. Faceti mai multe lucruri in acelasi timp cu usurinta si bucurati-va instantaneu de continutul dvs.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Samsung – Toate ofertele sunt AICI.
Foto: wilkernet / pixabay.com

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close