Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri aragaze. 7 produse ieftine ca sa gatesti cu spor de sarbatori

eMAG reduceri aragaze. 7 produse ieftine ca sa gatesti cu spor de sarbatori

eMAG reduceri aragaze. 7 produse ieftine ca sa gatesti cu spor de sarbatori
21 Dec 2017   •   12:35
eMAG reduceri aragaze. Au mai ramas doar cateva zile pana la Craciun, asa ca daca aveti nevoie de un aragaz performant la care sa pregatiti delicioasele mancaruri tradionale de sarbatori puteti profita de reducerile de pe siteul emag.ro.
 
eMAG reduceri aragaze – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG la aragaze si am identificat 7 produse care au oferte excelente.
 
Preturile sunt mici in aceasta perioada si puteti sa cumparati un aragaz bun chiar si cu mai putin de 600 de lei.
 

eMAG reduceri aragaze Zanussi

 
1. Un aragaz Zanussi ZCG212J1XA, cu 4 arzatoare, pe gaz, cu aprindere electrica plita, grill, rotisor, de 50 de cm, fabricat din inox, are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri aragaze.
 
Daca aveti probleme cu spatiul din bucatarie, acest aragaz va ajuta sa nu faceti compromisuri in ceea ce priveste optiunile la gatit. Formatul sau ingust asigura potrivirea usoara in orice loc din bucataria dumneavoastra, insa ofera acelasi spatiu la interior si functii de gatit ca un aragaz standard.
 
Daca sunteti genul de persoana care vrea sa faca lucrurile imediat, cand sunteti pregatit pentru a gati, atunci veti aprecia arzatorul de gaz cu flacara pura. Reduce timpul in care asteptati incalzirea vasului pentru a putea incepe gatitul. Trebuie doar sa porniti flacara si fiecare centimetru din oala sau tigaia dumneavoastra incepe imediat sa se incalzeasca. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aragaze – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri aragaze Beko

 
2. Aragazul Beko CSG52110DW, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, grill, rotisor, are o reducere de 39% pe siteul emag.ro.
Accesoriul pozitionat in centrul aragazului permite coacerea uniforma a alimentelor, acestea fiind rotite permanent in timpul gatirii. Arzatorul cu flacara, amplasat in partea superioara a cuptorului, este foarte practic si util la pregatirea gratarului, chiar si pentru paine prajita. Aragazul tau va functiona in conditii optime datorita dispozitivului de reglare a presiunii gazului natural. Astfel te vei bucura de produsul tau mai mult timp si de rezultate remarcabile ale preparatelor tale. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aragaze – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri aragaze Electrolux

 
3. Aragazul Electrolux EKC66700OW, electric, cu plita vitroceramica cu 4 zone de gatit, cuptor electric, autocuratare pirolitica, grill electric, timer, cu dimensiunea de 60 de cm, beneficiaza de o reducere de 35% in campania eMAG reduceri aragaze.
 
Cu acest cupor multifunctional al aragazului, fiecare preparat va avea gust delicios. Si, deoarece distribuie uniform caldura, fiecare bucata va fi la fel de delicioasa. Asigurati-va ca aveti intotdeauna flexibilitatea necesara in bucatarie. Aceasta plita ceramica are zone multiple extensibile, pentru a va oferi o sursa de caldura adecvata pentru fiecare vas. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aragaze – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri aragaze Arctic

 
4. Aragazul Arctic UAM5512DTTL, cu 4 arzatoare, cu gaz, aprindere electrica, grill, timer, rotisor, cu dimensiunea de 50 de cm, functie Safety Plus, are o reducere de 32% in campania eMAG reduceri aragaze.
 
Aragzul Arctic este un aragaz alb, de dimensiuni standard, cu capac de metal, aprindere integrata si sistem de siguranta a flacarii Safety Plus. Este ideal pentru familiile care doresc sa optimizeze spatiul din bucatarie si sa obtina, in acelasi timp, preparate perfect rumenite. Aprinderea integrata permite aprinderea arzatorului printr-o simpla apasare, fara a fi nevoie de flacara.
 
Grill-ul permite prepararea alimentelor la gratar, cu ajutorul unui arzator suplimentar pozitionat in partea superioara. Pregatesti cu usurinta alimente sanatoase de tip gratar.

eMAG reduceri aragaze Arctic pe gaz

 
Aragazele Arctic sunt echipate cu iluminare interioara a cuptorului pentru a-ti oferi mai mult control asupra preparatelor tale. Poti urmari procesul de gatire, astfel incat sa pregatesti retete delicioase.
 
Rotisorul are un mecanism care asigura o gatire uniforma, prin rotirea permanenta a alimentelor.
 
Functia Safety Plus opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii, iarr timerul contorizeaza durata de pregatire a alimentelor si te anunta in momentul in care timpul prestabilit s-a scurs. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aragaze – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri aragaze Whirlpool

 
5. Iubitorii brandului Whirlpool pot alege aragazul electric Whirlpool ACMT 6533/WH, cu plita vitroceramica, 4 arzatoare, cuptor electric cu un volum de 59 de litri, cu grill, timer si iluminare, cu o dimensiune de 60 de cm.
 
Aragazul are o reducere de 33% in campania eMAG reduceri aragaze.
 
Aragazul ofera versatilitate completa pentru a utiliza aceeasi zona cu ambele vase mici sau mai mari. SmartClean este cea mai buna combinatie intre materiale premium si setarea avansata pentru o curatare amanuntita. Datorita invelusului gri de titan din interiorul cuptorului, impreuna cu ciclul cu abur dedicat, este eliminata fara efort si fara detergent orice murdarie din interiorul cuptorului.

eMAG reduceri aragaze ieftine

 
Interfata este usor de utilizat, oferind o interactiune usoara si feedback clar in timpul navigarii datorita pictogramelor de gatit pe ecran si avertizare sonora.
 
Curatare rapida a usii - acest sistem inovativ va permite sa demontati conturul usii, fara a utiliza nici un fel de scule, doar apasand pe clemele din lateral, tragand flansa superioara si in cele din urma scotand geamul. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aragaze – Toate ofertele sunt AICI.

 

eMAG reduceri aragaze Samus

 
6. Aragaz Samus SM 550 APBS, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, siguranta plita + cuptor, cu 3 ani garantie, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri aragaze. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri aragaze – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri aragaze Arctic ieftine

 
7. Aragazul Arctic UAM4S, pe gaz, cu 4 arzatoare, dispozitiv de siguranta, cu dimensiunea de 50 de cm, are o reducere de 30% in campania eMAG reduceri aragaze.
 
Este un aragaz clasic, de dimensiuni reduse, cu capac de metal si tava de cuptor, care garanteaza preparate gatite in siguranta prin functia Safety Plus. Este perfect pentru bucatariile mai putin spatioase. Aragazul opreste alimentarea cu gaz in cazul stingerii accidentale a flacarii.
 
Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri aragaze – Toate ofertele sunt AICI.

×
Subiecte în articol: emag reduceri reduceri emag eMAG.ro emag
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close