Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri bomba la televizoare 4K Ultra HD. 10 produse mai ieftine si cu 1.000 €

eMAG – reduceri bomba la televizoare 4K Ultra HD. 10 produse mai ieftine si cu 1.000 €

eMAG – reduceri bomba la televizoare 4K Ultra HD. 10 produse mai ieftine si cu 1.000 €
16 Aug 2017   •   16:00
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD. eMAG desfasoara o ampla campanie de reduceri la televizoare 4K Ultra HD in aceasta perioada.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.
 
Cei care vor sa isi cumpere un televizor care sa beneficieze de cea mai buna rezolutie de pe piata pot achizitiona unul la un pret foarte avatajos.
 
In aceasta perioada, televizoarele cu rezolutie 4K Ultra HD au reduceri ce sar de 1.000 de euro.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am ales cele mai atractive televizoare aflate la reducere:
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Samsung

 
1. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 108 cm, 43KU6072, rezolutie 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 1.499,99 de lei. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. Pretul este foarte accesibil. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

 
2. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 139 de cm, 55UH668V, 4K Ultra HD, are o reducere de 2.450 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel, continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare: vei vedea lumea cu mai multa profunzime pe masura ce fumusetea ascunsa iese la iveala. Panoul mentine culorile vibrante din unghiuri largi de vizualizare si pe toata suprafata ecranului. Acesta iti va permite sa te bucuri de culori vii din orice parte ai privi. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
3. Pentru cei care isi doresc un televizor cu diagonala generoasa, una dintre cele mai bune solutii este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 176 de cm, 70KU6072, rezolutie 4K Ultra HD, care beneficiaza de o reducere eMAG de 5.000 de lei. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD este necesar un numar mai mare de puncte de ajustare a culorii, pentru a afisa imagini detaliate. Astfel, acum Pur Colour integreaza 189 de puncte de analiza, de 7 ori mai multe comparativ versiunea anterioara, pentru culori si nuante mult mai bogate.
 
Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

 
4. Televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 139 de cm, 55PUH6101/88, 4K Ultra HD, are o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Cu acest televizor vei trai experienta 4K la cel mai inalt nivel al claritatii imaginii. Procesorul de imagine Pixel Plus Ultra HD optimizeaza imaginea indiferent de sursa pentru a oferi culori, contrast si detaliu la un nivel incredibil.
 
Micro Dimming, softul special care analizeaza 6.400 de zone diferite ale imaginii, iti ofera astfel cel mai bun contrast pentru imagini cat mai clare si reale. 800 PPI Philips adera la cele mai noi standarde si tehnologii in calitatea imaginii. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Curbat Samsung

 
5. Cei care isi doresc un televizor ultra-modern pot cumpara un aparat curbat, care va conferi intregului living un aspect futurist. Televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagoanala de 123 de cm, 49KS9002, 4K Ultra HD, are o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart LG

 
6. Un alt televizor LG care este la reducere in aceasta perioada este televizorul Super UHD 3D Smart LG, cu diagoanala de 151 de cm, 60UH8507. Televizorul beneficiaza de rezolutie 4K Ultra HD si are o reducere de 36% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Televizorul LG SUPER UHD ultra subtire are un aspect captivant. Aducand orice culoare la viata, gama extinsa de culori a lui LG SUPER UHD va prezinta scenele preferate, in miliarde de culori aprinse. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Philips

 
7. Televizorul Smart LED, Philips 55PUS6101/12, cu diagoanala de 139 de cm, Ultra HD 4K, are o reducere de 32%. Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Datorita celor peste 8 milioane de pixeli si tehnologiei unice de upscaling Ultra Resolution, vei putea obtine cele mai bune imagini, indiferent de continutul original. Te poti bucura de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, de contrast superior si de miscare naturala si detalii fara cusur. Pretul este AICI.
 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Smart Panasonic

 
8. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagoanala de 101 cm, TX-40EX600E, 4K Ultra HD, are o reducere de 32% in aceasta perioada pe siteul emag.ro. Procesarea avansata a culorilor are la baza know-how-ul Panasonic privind calitatea imaginii pentru redarea fidela a imaginilor pe ecran. Mai exact, aceasta tehnologie reda culori precise si contribuie la producerea unor tonuri de negru mai profunde, care retin detaliile chiar si in scenele intunecate. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sharp

 
9. Televizorul LED Smart Sharp, cu diagoanala de 139 de cm, LC-55XUF8772ES, 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 30% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare 4K Ultra HD. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Panasonic

 
10. Televizorul LED Smart 3D Panasonic, cu diagonala de 146 cm, TX-58DX750E, 4K Ultra HD, beneficiaza de o reducere de 29%. Televizoarele 4K Pro de nivel superior de la Panasonic sunt proiectate sa asigure o calitate precisa a imaginii, la inaltimea asteptarilor initiale ale producatorilor de film. Acestea combina procesoarele Studio Master HCX de varf de la Panasonic cu tehnologie de gestionare a culorilor la calitate profesionala si cu afisaje cu paleta larga de culori pentru a surprinde fiecare nuanta si detaliu din pelicula originala. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close