Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri cuptoare si plite. TOP 6 produse mai ieftine si cu 730 de lei

eMAG reduceri cuptoare si plite. TOP 6 produse mai ieftine si cu 730 de lei

eMAG reduceri cuptoare si plite. TOP 6 produse mai ieftine si cu 730 de lei
13 Dec 2017   •   14:26
eMAG reduceri cuptoare si plite. Magazinul online emag.ro desfasoara o mare campanie de reduceri la cuptoare si plite incorporabile.
 
eMAG reduceri cuptoare si plite – Toate ofertele sunt AICI.
 
Cei care renunta la un aparat electrocasnic vechi primesc si un card cadou in valoare de 150 de lei.
 
Aparatul electrocasnic vechi trebuie să facă parte din următoarele categorii: aparate frigorifice, mașini de spalat rufe, uscatoare de rufe, masini de spalat vase, cuptoare incorporabile.
 
Am analizat oferta de reduceri din campania eMAG reduceri cuptoare si plite si am ales mai multe produse cu preturi foarte bune.
 

eMAG reduceri cuptoare si plite Pyramis

 
1. Un pachet Pyramis BASIC 60445051, alcatuit dintr-un cuptor electric cu 4 functii si plita cu gaz, are o reducere de 46% in cadrul campaniei eMAG reduceri cuptoare incorporabile.
 
Multumita utilizarii tehnologiilor moderne si a posibilitatii oferirii diferitelor surse de alimentare, seturile Pyramis, compuse din cuptor electric si plita cu gaz, asigura intotdeauna obtinerea celor mai bune rezultate. Designul contemporan si calitatea materialelor, in combinatie cu diversele functii de gatire precum si accesoriile ergonomice, nominalizeaza seturile Pyramis ca fiind alegerea ideala pentru utilarea bucatariei.
 

eMAG reduceri cuptoare si plite clasa A

 
Majoritatea cuptoarelor Pyramis au un consum redus, beneficiind de clasa A de eficienta energetica. Cuptoarele electrice multifunctionale asigura un gatit perfect cu un consum redus de energie electrica si sunt foarte usor de utilizat. Usile cu strat dublu de sticla sunt destinate asigurarii absolute a caldurii si drept urmare a economisirii de cantitati semnificative de energie. Stratul interior al usii este in totalitate din sticla si poate fi demontat si curatat cu usurinta.
 
Sticla cu emisivitate scazuta este o sticla speciala care previne pierderea caldurii prin usa cuptorului. La sfarsitul perioadei setate temporizatorul opreste automat functionarea elementelor de incalzire. Cuptorul este prevazut cu ventilator tangential de racire. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri cuptoare si plite – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile

 
2. Un alt pachet Pyramis care are un pret foarte bune este pachetul SMARTLINE BLACK ELEGANT, alcatuit dintr-un cuptor electric 5 functii, plita cu gaz si hota decorativa. In campania eMAG reduceri cuptoare incorporabile acest set are o reducere de 25%.
 
Curatarea cu aburi ofera cea mai simpla modalitate de curatare a cavitatii cuptorului. Dupa indepartarea tuturor accesoriilor puneti apa in tava si asezati-o pe nivelul inferior si activati functia. Dupa terminarea procesului pentru indepartarea resturilor doar stergeti cavitatea cu o carpa moale.
 
Sticla cu emisivitate scazuta este o sticla speciala care previne pierderea caldurii prin usa cuptorului. Sticla interioara este detasabila. Usile cu strat dublu de sticla sunt destinate asigurarii absolute a caldurii si drept urmare a economisirii de cantitati semnificative de energie. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri cuptoare si plite – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite Studio Casa

 
3. Pachetul incorporabil Studio Casa Aria Moderna, alcatuit dintr-un cuptor electric LN605 Black Venezia, o plita gaz Aria Inox Cristal si o hota telescopica Lean Vitro Black, are o reducere de 43% in campania eMAG reduceri cuptoare incorporabile.
 
Iata caracteristicile cuptorului:
8 functii
Iluminare cuptor
Coacere conventionala
Rezistenta superioara 1200W
Rezistenta inferioara 1100W
Grill electric 1400W
Termostat
Ventilatie pentru coacere
Programator digital pentru inceputul si sfarsitul coacerii
Led indicator termostat
1 tava inalta
1 gratar crom
Volum: 56L
Clasa consum energetic : A
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri cuptoare si plite – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite Hansa

 
4. Un pachet promotional Hansa are si el un pret excelent, acesta fiind redus cu 730 de lei in campania eMAG reduceri cuptoare incorporabile.
 
Cuptorul incorporabil Hansa BOEI69472 este electric, are un volum de 66 de litri, face parte din clasa A de eficienta energetica, are 10 functii, grill, rotisor, butoane push up, display LCD, si e fabricat din inox. Plita incorporabila HANSA BHGI63112035 are 4 arzatoare pe gaz, aprindere electrica si e facut din sticla neagra. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri cuptoare si plite – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite Whirlpool

 
5. Un alt pachet promotional la reducere pe emag.ro vine de la producatorul Whirlpool. Pachetul este alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Whirlpool AKP 738 NB, electric, cu autocuratare cu apa, de 60 de litri, clasa A de eficienta energetica, negru + plita incorporabila Whirlpool AKT 6414 NB, cristal, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din sticla neagra.
 
LED-ul termostatului se stinge in momentul in care cuptorul este pregatit si se pot introduce alimentele.
 

eMAG reduceri cuptoare si plite incorporabile performante

 
Eliminarea murdariei rezultate in urma procesului de preparare a alimentelor se realizeaza prin intermediul unui ciclu de curatare la temperatura scazuta.
- Actiunea combinata a emailului special si a vaporilor de apa degajati in timpul ciclului faciliteaza eliminarea murdariei;
- Activati functia cand cuptorul este rece;
- Turnati 200 ml de apa pe fundul cuptorului, apoi rulati un ciclu de 30 de minute la 90°C;
- La sfarsitul ciclului, asteptati 15 minute inainte de a deschide usa.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri cuptoare si plite – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri cuptoare si plite Delonghi

 
6. Ultimul produs care a intrat pe lista noastra de recomandari este pachetul alcatuit dintr-un cuptor electric multifunctional si o plita pe gaz Slim Delonghi, cu 8 functii, clasa A de eficienta energetica si gratare din fonta.
 
In campania eMAG reduceri cuptoare incorporabile pachetul are o reducere de 39%.
 
Cuptorul electric multifunctional exprima eleganta si simplitatea stilului italian. Sticla neagra reda sentimentul de modernitate, iar finisajul lucios al butoanelor din inox perlat subliniaza caracterul puternic care confera unicitate produsului. Estetic 100% din sticla neagra, are 8 functii de gatire inclusiv cu ventilatie si panoul de control cu touch.
 

eMAG reduceri cuptoare si plite pe emag.ro

 
Aveti posibilitatea de a gati retetele preferate cu ajutorul unei adevarate opere de arta moderna. Prin folosirea ventilatorului beneficiati de o mai buna circulatie a aerului fierbinte, astfel incat temperaturile setate se ating mai usor, economisind energie. Timpul petrecut la gatirea mai multor preparate pe diferite nivele ale cuptorului acum este acelasi ca si gatitul unui singur preparat. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri cuptoare si plite – Toate ofertele sunt AICI.

×
Subiecte în articol: emag eMAG.ro reduceri emag
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close