Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri de excepție la telefoane. TOP 10 mobile și cu 41% mai ieftine

eMAG – reduceri de excepție la telefoane. TOP 10 mobile și cu 41% mai ieftine

eMAG – reduceri de excepție la telefoane. TOP 10 mobile și cu 41% mai ieftine
16 Mai 2017   •   15:32
eMAG a dat startul unei mari campanii de reduceri eMAG la telefoane mobile. In cadrul campaniei eMAG IT & Mobile Days, magazinul online are oferte avantajoase la numeroase telefoane mobile de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate reducerile sunt AICI.
 
In cadrul campaniei IT & Mobile Days sunt incluse telefoane Samsung, Huawei, ASUS, Allview sau Lenovo.
 
Am analizat cu atentie oferta emag.ro si am ales 10 dintre cele mai atractive reduceri eMAG la telefoane mobile:
 

eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy S7 Edge

 
1. Un telefon mobil Samsung GALAXY S7 Edge, 32GB, 4G, are o reducere de 21% in cadrul campaniei de reduceri eMAG telefoane IT & Mobile Days. Designul Galaxy S7 Edge este foarte elegant, astfel incat este pur si simplu o placere sa il utilizati. Camera este foarte performanta, permitandu-va sa obtineti imagini de vis. In viata de zi cu zi intalnim diferite conditii de iluminare, de aceea este important sa puteti face fotografii fara a fi nevoit sa va ganditi la lumina sau la lipsa acesteia. Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy J5

 
2. Telefonul mobil Samsung Galaxy J5 (2016), Dual Sim, 16GB, 4G, are o reducere de 16%. Samsung Galaxy J5 imbina stilul elegant cu functionalitatea, iar corpul telefonului este incadrat intr-o rama metalica ce confera telefonului o durabilitate ridicata, un design subtire si o senzatie placuta la atingere. Va puteti de cele mai clare fotografii chiar si in cele mai intunecate conditii cu ajutorul lentilelor foarte rapide cu o diafragma de f/1.9, prezente atat pentru camera din fata cat si pentru camera de pe spate. Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy J7

 
3. Un alt telefon Samsung inclus in campania de reduceri eMAG telefoane este telefonul mobil Samsung Galaxy J7 (2016), 16GB, 4G, cu o reducere de 25%. Telefonul dispune de cel mai simplu mod de a accesa camera: doar printr-o dubla apasare a butonului home aplicatia camerei se va deschide. Cu ajutorul modului Beauty pozele de tip selfie vor fi mai clare si vor cuprinde mai multe persoane. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei

 
4. Telefonul mobil Huawei P9 Lite, Dual Sim, 16GB, 4G, are o reducere de 20%. Dispunand de un raport ecran-corp de 76,4%, Huawei P9 Lite va va impresiona cu un design elegant si o rama metalica. Cu un display de 5,2 inchi Full HD in-cell si o gama larga de culori, toate aceste caracteristici fiind puse intr-un cadru subtire, telefonul va ofera imagini foarte clare. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri telefoane ASUS

 
5. Un alt telefon pe care vi-l recomandam este telefonul mobil ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL, Dual Sim, 32GB, 4G, care beneficiaza de o reducere de 23% in cadrul campaniei de reduceri eMAG IT & Mobile Days. Bateria fantastica, de 4100mAh, cu care a fost echipat modelul ZenFone 3 Max, ofera o autonomie extinsa pe durata intregii zile de lucru, dar si ulterior, in timpul dedicat distractiei. Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Allview

 
6. Si telefonul mobil Allview P9 Energy Lite, Dual SIM, 32GB, 4G, are o reducere foarte mare, de 38%. Allview P9 Energy lite are putere mare de procesare si un spatiu de stocare incapator pentru mai multe amintiri, muzica si aplicatii. Sunt atribute care cantaresc greu in alegerea smartphone-ului potrivit, iar P9 Energy Lite le are pe toate: energie pentru tot ce-ti place, autonomie suficienta cat sa vorbesti, sa asculti, sa pozezi, sa navighezi, sa te joci. Acumulatorul de 4.000mAh iti asigura pana la 360 de ore in stand-by si pana la 1.200 de minute de convorbire. Bateria incarcata in proportie de 10% iti va asigura aproape 5 ore de muzica, 170 de minute de convorbire sau peste 100 de minute de browsing. Pretul poate fi consultat AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Lenovo

 
7. Un alt telefon care ne-a atras atentia este telefonul mobil Lenovo K5 Plus, Dual SIM, 16GB, 4G. Acesta are o reducere de 24% in cadrul campaniei de reduceri eMAG telefoane IT $ Mobile Days. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei P8

 
8. Telefonul mobil Huawei P8 Lite, Dual Sim, 16 GB, 4G, are o reducere de 21%. Huawei P8 Lite introduce o noua viziune de design al smartphone-ului, in care fiecare detaliu de forma si functie a fost creat pentru a imbunatati experienta dumneavoastra. Ecranul IPS de 5 inchi imbunatateste aspectul imaginilor si unghiurile de vizibilitate. Este compact si ofera un sentiment premium si unic, design-ul subtire oferind eleganta si echilibru. Pretul este AICI.

eMAG reduceri telefoane Allview E3

 
9. Telefonul mobil Allview E3 Jump, 16GB, 4G este unul dintre telefoanele cu cele mai mari reduceri din campania de reduceri eMAG telefoane IT & Mobile Days. In aceste zile, telefonul are o reducere de 41% si are un pret foarte accesibil. Oferta este AICI.

eMAG reduceri telefoane Lenovo Vibe

 
10. Ultimul telefon care a intrat pe lista noastra este telefonul mobil Lenovo Vibe S1 Lite, Dual SIM, 16GB, 4G, care are o reducere de 41% in cadrul campaniei eMAG.ro. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate reducerile sunt AICI.

×
Subiecte în articol: emag eMAG.ro reduceri emag reduceri emag.ro
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close