Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri electrocasnice. 3 aparate pentru care primesti 150 de lei inapoi

eMAG reduceri electrocasnice. 3 aparate pentru care primesti 150 de lei inapoi

eMAG reduceri electrocasnice. 3 aparate pentru care primesti 150 de lei inapoi
20 Noi 2018   •   15:12

eMAG reduceri electrocasnice. Daca nu v-ati cumparat aparatul electrocasnic de care aveati nevoie de Black Friday si v-ati decis sa mai asteptati, ei bine acum aveti sansa de a beneficia de reducerile oferite de emag.ro la o multime de electrocasnice.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

Cei care isi dau la schimb un aparat electrocasnic vechi primesc un voucher de 150 de lei (buy back).

eMAG reduceri electrocasnice – Beko

 

1. Masina de spalat rufe Slim Beko WRE6532ZSBS, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, 1000 RPM, clasa A+++ de eficienta energetica, display LED, de culoare argintie, are o reducere de 22% in campania eMAG reduceri electrocasnice.

Masina de spalat este foarte performanta si beneficiaza de o multime de programe de spalat. 

Down Wear. Acest program este special conceput pentru spalarea gecilor de iarna si a pilotelor din puf de gasca.     
      
Lingerie. Programul este destinat articolelor de lenjerie confectionate din materiale delicate, tesatura este protejata si curatata prin miscari usoare ale cuvei.    
      
Sports. Program conceput special pentru pasionatii de sport si activitati in aer liber. Utilizand o temperatura de spalare de 40°C, programul Sport este recomandat articolelor vestimentare sportive sintetice sau din bumbac, cu un grad scazut de murdarie.    

eMAG reduceri electrocasnice – masini de spalat

 

Aquafusion. Sistemul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maximum consumul de apa, energie si detergent in timpul spalarii. Economisesti anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse.    
      
Durable heater. Masinile de spalat rufe Beko sunt prevazute cu rezistenta nichelata, fapt ce asigura o mai buna protectie importiva coroziunii: cu 40% mai putina depunere de calcar pe rezistenta. Aceste performante elimina consumul suplimentar de energie si asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori.    

eMAG reduceri electrocasnice – masini de spalat rufe

 

Dark care. Program gandit pentru pasionatii de moda, care cu siguranta au in garderoba si haine negre, delicate. Programul Darkcare este special conceput pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac. Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hainelor, ca noi.    
 
Hygiene 20°C. Datorita miscarilor lente ale tamburului, a controlului temperaturilor cat si functilor aditionale de clatire si stoarcere poti obtine rezultate optime de curatare si igiena a hainelor tale. Programul Hygiene permite curatarea hainelor colorate si din bumbac, la temperaturi scazute, de pana la 20°C, folosind cu 70% mai putina energie fata de programele obisnuite, in timp ce utilizarea temperaturilor de peste 60°C elimina 99% din alergeni. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – combine frigorifice

 

2. Combina frigorifica Arctic AK54270+, cu un volum de 262 de litri, inaltimea de 170,5 cm, Fast Freeze Zone, Garden Fresh, XXL Bottle, clasa A+ de eficienta energetica, de culoare alba, are o reducere de 31% in campania eMAG reduceri electrocasnice.

Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod convenabil spatiul necesar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. 

CLASA ENERGETICA A+ ofera un consum optim de energie electrica si o economie de 24% comparativ cu produsele similare din clasa A. Te bucuri de functiile combinei tale frigorifice cu un consum redus de energie. 

eMAG reduceri electrocasnice – Arctic

 

FAST FREEZE ZONE este un compartiment superior al congelatorului ce ofera posibilitatea congelarii rapide. Alimentele tale vor fi congelate intr-un timp mult mai scurt. 

RAFTURILE SAFETY GLASS fabricate din sticla au o rezistenta ridicata si ofera o siguranta sporita, prevenind accidentele. Acestea permit plasarea recipientelor grele, de pana la 25 kg, pe orice raft. In plus, rafturile sunt ajustabile si permit folosirea eficienta a spatiului din combina frigorifica, prin mutarea rafturilor in functie de nevoile tale. 

GARDEN FRESH este un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – masini de spalat vase

 

3. Masina de spalat vase incorporabila Beko DIN25410, cu 14 seturi, 5 programe, clasa A+ de eficienta energetica, de 60 de cm, de culoare gri, are o reducere de 37% in campania eMAG reduceri masini de spalat.

Toate vasele adunate de-a lungul unei zile vor fi curatate in numai 58 de minute cu ajutorul programului Quick&Shine al masinii de spalat vase DIN25410. Pentru vesela putin murdara, timpul poate fi chiar mai scurt. Programul MINI 30’ finalizeaza de curatat o incarcatura in numai jumatate de ora. 

eMAG reduceri electrocasnice – masini de spalat vase Beko

 

Functiile suplimentare SUPERRINSE si PRESPALARE iti vor asigura o curatare eficienta si o stralucire perfecta a vaselor. 

Capacitate marita 14 seturi este foarte generoasa si este potrivita atat pentru mesele de sarbatori, cat si pentru petrecerile ocazionale cu prietenii si familia. Acum, o singura spalare e de ajuns pentru toata vesela. 

Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close