Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri fabuloase la televizoare. TOP 10 produse chiar si cu 5.500 de lei mai ieftine

eMAG – reduceri fabuloase la televizoare. TOP 10 produse chiar si cu 5.500 de lei mai ieftine

eMAG – reduceri fabuloase la televizoare. TOP 10 produse chiar si cu 5.500 de lei mai ieftine
31 Mar 2017   •   13:43
eMAG a lansat o campanie de reduceri eMAG la televizoare Samsung de diferite tipuri. De la televizoarele HD cu diagonala de putin peste 50 de cm, pana la televizoarele cu rezolutie 4K Ultra HD sau cu diagonala de peste 160 de cm, toate se bucura acum de reduceri substantiale.
 
eMAG reduceri televizoare – toate televizoarele la reducere sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG la televizoare si am ales cele mai atractive produse:

 

eMAG – reduceri televizoare Samsung

 
1. Primul televizor inclus in campania de reduceri eMAG pe care vi-l recomandăm este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 cm, 40J5200, Full HD. Televizorul are o reducere de 400 de lei. Datorita rezolutiei duble fata de cea a televizoarelor HD standard, televizorul Full HD Samsung face ca experienta de vizionare sa fie una de exceptie, oferind o imagine mai clara si mult mai multe detalii. Pretul este AICI.

eMAG – reduceri televizoare LED Samsung

 
2. Televizorul LED Samsung, cu diagonala de 80 de cm, 32J4000, HD, este unul dintre televizoarele Samsung cu cel mai bun pret incluse in campania de reduceri eMAG. Utilizand un algoritm avansat de imbunatatire a calitatii imaginilor, functia Wide Colour Enhancer de la Samsung imbunatateste calitatea imaginilor si reda pana si cele mai mici detalii. Televizorul are o reducere de 240 de lei. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG – reduceri televizoare Samsung 4K Ultra HD

 
3. Cei care isi doresc o imagine de cristal si au visat mereu la un televizor 4K Ultra HD, au acum la dispozitie un pret foarte bun la televizorul LED Smart Samsung, 40KU6072, 4K Ultra HD, cu diagonala de 101 cm. Comparativ cu televizoarele UHD conventionale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, tehnologia PurColour de la Samsung are de peste 7 ori mai multe puncte de analiza, obtinand culori si nuante mult mai bogate. In cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare, pretul este redus cu 1.200 de lei, ceea ce face din el cel mai accesibil televizor Samsung 4K Ultra HD. Oferta este AICI.

eMAG – reduceri televizoare Samsung cu diagonala de peste 100 cm

 
eMAG reduceri televizoare – toate televizoarele la reducere sunt AICI.
 
4. Un alt televizor 4K Ultra HD de la Samsung, ce are o reducere generoasa in aceste zile, este televizorul LED Smart Samsung cu diagonala de 108 cm, 43KU6072. Pretul sau este redus cu 1.499,99 lei, ceea ce inseamna ca televizorul poate fi cumparat la un pret accesibil. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului.
Pretul poate fi gasit AICI.

 

eMAG – reduceri televizoare Samsung cu diagonala de peste 125 cm

 
5. Televizorul LED Smart Samsung, cu o diagonala generoasa de 125 de cm, 50KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 1.800,01 lei in campania de reduceri eMAG. Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algositm avansat de filtrare si reducere a zgomotului e fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie Full HD, HD sau SD, cu acest televizor va puteti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD. Pretul este AICI.

 

eMAG – reduceri televizoare Samsung cu diagonala de peste 130 cm

 
6. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 2.800 de lei. Cu rezolutia UHD, de 4 ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD, veti experimenta detalii pline de viata. Astfel, datorita culorilor realiste si luminozitatii optimizate, continutul vizualizat va va surprinde mereu in mod placut. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – toate televizoarele la reducere sunt AICI.

 

eMAG – reduceri televizoare Samsung Full HD

 
7. Un alt televizor pe care am ales sa vi-l prezentam, inclus in campania de reduceri eMAG, este televizorul LED Samsung, LT24D391EW, Full HD, cu diagonala de 59 de cm. Acest televizor are marele avantaj ca incape oriunde, aducand imagini de mare claritate chiar si intr-o camera ingusta de bloc sau intr-o garsoniera micuta. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG – reduceri televizoare LED Samsung Curbate

 
8. Pentru cei care s-au saturat de televizoarele clasice si vor sa incerce un televizor diferit, televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, Full HD, este solutia perfecta. In aceasta perioada, televizorul inclus in campania de reduceri eMAG are pretul redus cu 2.550 de lei. Curbura delicata a televizorului Curbat de la Samsung va ajuta sa va plasati chiar in centrul actiunii, oferind un camp de vizualizare mai larg si o distanta de vizualizare unitara fata de pozitia dvs. preferata, comparativ cu un ecran plat. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG – reduceri televizoare Samsung cu diagonala de peste 160 cm

 
9. Televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 163 de cm, 4K Ultra HD, se bucura de cea mai mare reducere din campania eMAG. Astfel, televizorul are in aceasta perioada o reducere de 5.500 de lei. Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. Pretul redus este AICI.
 

eMAG – reduceri televizoare Samsung Ultra HD

 
10. Ultimul televizor Samsung ce a reusit sa intre pe lista noastra scurta de recomandari este televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 198 de cm, 78KS9002, 4K Ultra HD. Aceste televizor cu adevarat exceptional foloseste tehnologia Ultra Black dezvoltata de Samsung, inspirata din natura. Ea foloseste tipare unice, la scara nano, pentru a reduce reflexia luminii si a imbunatati nivelul contrastului.
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – toate televizoarele la reducere sunt AICI.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close