Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri frigidere. TOP 7 produse pentru preparatele tale delicioase de Craciun

eMAG reduceri frigidere. TOP 7 produse pentru preparatele tale delicioase de Craciun

eMAG reduceri frigidere. TOP 7 produse pentru preparatele tale delicioase de Craciun
19 Dec 2017   •   14:29
eMAG reduceri frigidere. Magazinul online emag.ro are mari reduceri in aceasta perioada la frigidere de toate felurile.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania eMAG sunt incluse frigidere si combine frigorifice de la numeroase branduri precum Arctic, Whirlpool, Indesit, Albatros, Haier sau Gorenje.
 
Unele frigidere au reduceri chiar si de aproape 50% pe siteul emag.ro.
 

eMAG reduceri frigidere Whirlpool

 
1. Combina frigorifica Whirlpool BLF 8121 OX, cu un volum de 339 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, 6th Sense, cu inaltimea de 188,5 cm, fabricata din inox, beneficiaza de o reducere de 35% in campania eMAG reduceri frigidere si are un pret foarte bun.
 
Cei care sunt interesati de aceasta oferta ar trebui sa se grabeasca deoarece stocul se epuizeaza rapid, iar 71% dintre combinele frigorifice disponibile la acest pret s-au vandut deja.
 

eMAG reduceri frigidere ieftine

 
Tehnologia Al 6-lea Simt ofera pana la 30% economie de energie. Datorita tehnologiei Al 6-lea Simt temperatura este monitorizata atent pentru a pastra alimentele in cea mai buna stare. Instalarea este perfecta in orice spatiu, cu putin efort.
 
De asemenea, temperatura din interior se ajusteaza automat datorita senzorilor Al 6-lea Simt. Prin specificatiile sale, combina seteaza parametrii necesari pentru a reduce timpul si costul oferind o temperatura ideala. Iluminarea LED asigura mediul ideal privind vizibilitatea produselor din frigider. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Indesit

 
2. Combina frigorifica Indesit XI8 T2Y S B, cu un volum de 340 de litri, clasa A++ de eficienta energetica, sistem No Frost, cu inaltimea de 189 de cm, culoarea silver, are o reducere de 48% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Și aceste frigidere se epuizeaza rapid de pe siteul emag.ro, 80% dintre ele fiind deja vandute. Combina frigorifica beneficiaza de sistem de racire No Frost atat la frigider, cat si la congelator. Un mare avantaj al acestei combine frigorifice este ca face parte dintr-o clasa de eficienta energetica foarte buna: A++. Are 3 rafturi din sticla si 4 suporturi pe usa, precum si compartiment pentru fructe si legume. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Gorenje

 
3. Cei care s-au plictisit de albul clasic al frigiderelor pot incerca o culoare mai vie, care va crea o atmosfera speciala in bucatarie.
Frigiderul Gorenje VW TRANSPORTER T1 OBRB153BL, cu o capacitate de 230 de litri, clasa A+++, inaltimea 154 cm, albastru, beneficiaza de o reducere de 39%. Acest frigider face parte din cea mai eficienta clasa energetica de pe piata, A+++, avand un consum enegetic de 124 de kWh/an sau 0,34 kWh/24 de ore. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Albatros

 
4. O alta combina frigorifica ce ne-a atras atentia este combina frigorifica Albatros CF39A+, cu un volum de 312 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 186 de cm, cu 3 ani garantie. Combina frigorifica are o reducere de 42% in campania eMAG reduceri frigidere.
Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Haier

 
5. Combina frigorifica Haier HBM-686W, cu un volum de 312 litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem de racire directa, inaltimea de 185 de cm, beneficiaza de o reducere de 40% in cadrul campaniei eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Iata cateva dintre caracteristicile combinei frigorifice:
Capacitate neta congelator: 89 L
Clasa de eficienta energetica: A+
Tehnologie de racire frigider: racire directa
Clasa climatica: ST
Consumul de energie: 273 kWh/an
Greutate: 58 kg
Controlul: mecanic
Volum total net: 312 L
Dimensiuni ( Latime x Inaltime x Adancime): 60 x 185 x 60 cm
Capacitate neta frigider: 223 L
Capacitate de congelare (kg / 24h): 3 kg / 24 h
Nivel de putere acustica: 42 dB(A)
Alimentare: 220 – 240 V / 50 Hz
Sertar legume: Da
Numar rafturi in usa: 3
Numar sertare: 3
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Gorenje

 
6. Fanii brandului Gorenje pot cumpara acum la pret foarte bun combina frigorifica Gorenje NRK6191GHX, cu un volum de 325 de litri, inaltimea 185 de cm, de culoare argintie, care are o reducere de 38% in campanie eMAG reduceri combine frigorifice. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri frigidere Arctic

 
7. Un pret foarte mic are si frigiderul cu 2 usi Arctic AD54240S+, cu un volum de 223 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 145,8 cm, de culoare silver. In aceasta perioada frigiderul are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri frigidere.
 
Garden Fresh este un compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata. In ceea ce priveste clasa energetica, aceasta este A+, oferind un consum redus de energie electrica, comparativ cu aparatele din clasa A.
 
Toate frigiderele si combinele frigorifice Arctic sunt dotate cu un termostat usor de folosit. Acesta are scopul de a regla rapid temperatura in functie de nevoi, tinand cont de temperatura ambientala. Puteti schimba oricand temperatura pentru a pastra alimentele in cea mai buna stare.

eMAG reduceri frigidere clasa A+

 
Usile reversibile ale frigiderelor Arctic ofera posibilitatea de a monta usile in functie de nevoile fiecaruia si de spatiul disponibil. Usile se pot deschide atat in stanga, cat si in dreapta aparatului frigorific.
 
Un alt mare avantaj este garnitura antibacteriana. Garnitura usilor contine aditivi speciali ce protejeaza frigiderul impotriva bacteriilor si a mucegaiului. Pastrati mancarea in conditii de maxima igiena, prelungind totodata durata prospetimii alimentelor. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri frigidere – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close