Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri incredibile la televizoare. 10 produse mai ieftine si cu 6.900 de lei

eMAG – reduceri incredibile la televizoare. 10 produse mai ieftine si cu 6.900 de lei

eMAG – reduceri incredibile la televizoare. 10 produse mai ieftine si cu 6.900 de lei
28 Aug 2017   •   14:33
eMAG reduceri televizoare. Magazinul online emag.ro are reduceri foarte avantajoase la televizoare cu diagonala de peste 120 de cm.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate reducerile sunt AICI.
 
In cadrul campaniei de reduceri eMAG sunt incluse televizoare de la diferite branduri: Samsung, LG, Panasonic sau Sony sunt doar cateva dintre ele.
 
Am analizat oferta eMAG si am ales 10 televizoare la reducere:

 

eMAG reduceri televizoare Samsung

 
1. Un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 176 de cm, 70KU6072, rezolutie de exceptie 4K Ultra HD, are o reducere de 5.500 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare. Datorita celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD este necesar un numar mai mare de puncte de ajustare a culorii, pentru a afisa imagini detaliate. Astfel, Pur Colour integreaza acum 189 de puncte de analiza, de 7 ori mai multe comparativ versiunea anterioara, pentru a oferi culori si nuante mult mai bogate. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare LG

 
2. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 164 de cm, 65UH661V, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 43%. Unul dintre secretele din spatele performantei high-definition ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. Ecranul IPS 4K este si foarte rezistent. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Smart LG

 
3. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 139 de cm, 55UH668V, si cu cea mai buna rezolutie existenta pe piata la momentul actual, cea 4K Ultra HD, are o reducere de 43% in campania de reduceri eMAG televizoare.
 
Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena. Astfel, continutul redat va reproduce imagini vibrante si clare. Datorita ColorPrime Pro te poti bucura de intregul spectru de culori plin de tente si nuante coloristice despre care nici nu ai stiut ca exista. Vei vedea lumea cu mai multa profunzime pe masura ce fumusetea ascunsa iese la iveala, iar panoul mentine culorile vibrante din unghiuri largi de vizualizare si pe toata suprafata ecranului. Acesta iti va permite sa te bucuri de culori vii din orice parte ai privi. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Sony

 
4. Pentru cei care prefera brandul Sony, o alegere inspirata este televizorul Curbat Smart Android LED Sony Bravia, cu diagonala de 139 cm si rezolutie 4K Ultra HD. Acesta are o reducere de 41% in aceasta perioada pe siteul emag.ro. Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung curbat

 
5. Cei care isi doresc un televizor cu aspect futurist in livingul lor se pot orienta spre televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 163 de cm, 65KS9502, rezolutie 4K Ultra HD, care beneficiaza de o reducere de 6.900 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare.
 
Televizorul curbat ofera imagini incredibil de realiste (4 ori mai multe detalii si un miliard de culori, adica de 64 de ori mai multe comparativ cu un televizor cu rezolutie obisnuita). Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Super Smart LG

 
6. Televizorul Super UHD Smart LG, cu diagonala de 151 de cm, 60UH7707, 4K Ultra HD, are o reducere de 31% in cadrul campaniei de reduceri de pe emag.ro. Chiar inainte de a-l porni, televizorul LG SUPER UHD ultra subtire are un aspect captivant. Aducand orice culoare la viata, gama extinsa de culori a lui LG SUPER UHD va prezinta scenele preferate, in miliarde de culori aprinse. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Panasonic

 
7. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 139 de cm, TX-55DX653E, 4K Ultra HD, are o reducere de 31% in campania de reduceri eMAG televizoare. Tunerul dublu asigura inclusiv partajarea flexibila a continutului, in timp ce suportul unic va permite sa alegeti intre doua stiluri interesante. 4K Ultra HD asigura o rezolutie a imaginilor de patru ori mai mare fata de un televizor HD obisnuit. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se pare ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Vision Touch

 
8. Televizorul LED Vision Touch, cu diagonala de 127 de cm, VTTV A5001, Full HD, beneficiaza de o reducere de 30%. Pretul este foarte accesibil si poate fi consultat AICI.

eMAG reduceri televizoare LED Panasonic

 
9. Un alt televizor care ne-a atras atentia este televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 126 cm, TX-50DXM710, 4K Ultra HD, care are o reducere de 25% in campania de reduceri eMAG televizoare.
 
Caracteristici precum luminozitatea ridicata/panourile cu paleta larga de culori si puternicul motor Quad Core Pro va stau la dispozitie pentru a va atrage cu fiecare detaliu oferit de rezolutia 4K. Continutul HDR (High Dynamic Range - Interval dinamic ridicat) de pe televizoarele cu capacitate HDR asigura imagini mult mai apropiate de modul in care ochii dvs. vad lumea in realitate. Negrul profund se combina cu portiuni foarte luminoase, rezultand un nivel de reproducere a realitatii imposibil pana acum de redat de catre un televizor. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Star-Light

 
10. Ultimul televizor care a intrat pe lista noastra de recomandari este televizorul LED Star-Light, cu diagonala de 127 de cm, 50DM4000, FULL HD, care are o reducere de 26% pe siteul emag.ro. Daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, de dimensiuni reduse, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra. 
 
Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, producatorul a reusit sa mareasca unghiul de vizibilitate pana la 176 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close