Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri mobilier pentru toata casa. TOP 10 produse mai ieftine si cu 50%

eMAG reduceri mobilier pentru toata casa. TOP 10 produse mai ieftine si cu 50%

eMAG reduceri mobilier pentru toata casa. TOP 10 produse mai ieftine si cu 50%
24 Oct 2017   •   14:07
eMAG desfasoara in aceasta perioada campania „Zilele casei tale” care vine cu reduceri chiar si de peste 60% la o multime de produse de mobilier.
 
eMAG reduceri mobilier – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania eMAG redueri mobilier sunt incluse nu doar piese de mobilier pentru dormitor, sufragerie sau bucatarie, ci si textile, covoare, decoratiuni pentru casa, detergenti, produse de curatenie, mobilier pentru camera copilului, lampi, luste, scule electrice, unelte, electronice si electrocasnice.
 
Am analizat oferta eMAG reduceri „Zilele casei tale” si am ales cele mai atractive 10 produse la oferta:
 

eMAG reduceri mobilier - biblioteca

 
1. Biblioteca Honey, Aramis Feeling, cu dimensiunile 125x125x24 cm, fabricata din PAL melaminat, are o reducere de 19% pe siteul emag.ro.
Biblioteca are un design modern ce se potriveste cu orice camera, fiind totodata si incapatoare. Mobilierul se curata folosind o carpa moale putin umeda. Este important sa evitati utilizarea de produse chimice sau abrazive. Pretul este foarte bun si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri mobilier - living

 
2. Un living Reno Genarom, cu lumini, in culorile alb si negru, lucios, cu dimensiunile 200 x 195 x 43 cm, are o reducere de 7% in cadrul campaniei eMAG reduceri mobilier.
 
Setul Reno Genarom are design modern si scoate in evidenta stilul unic al camerei de zi. Capacitatea de a stabili orice configuratie a corpurilor din set va permite sa personalizati setul de mobila la natura si cerintele interiorului dumneavoastra. Elementele suspendate pot fi asezate la orice inaltime, in functie de nevoile individuale.
 
Caracteristici:
- Fronturi din PAL, lucioase;
- Fronturile vitrinelor sunt din sticla partial lacuita;
- Corpuri din PAL, alb mat;
- Rafturi din sticla cu rezistenta marita;
- Luminile sunt incluse in pret;
 
Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri mobilier – living la oferta

 
3. Un alt living la reducere in aceasta perioada este livingul Vinie Genarom, alb, stejar Riviera, cu dimensiunile 240 x 190 x 40 cm. Acesta are o reducere de 37% pe siteul emag.ro.
 
Setul Vinie Genarom imbina functionalitatea si estetica. Forma simpla, geometrica,  a fost imbunatatita prin utilizarea de fronturi albe, mate, incadrate subtil de elemente in culoarea stejar riviera. Elementele suspendate pot fi asezate la orice inaltime, in functie de nevoile individuale.
 
Caracteristici:
- Fronturi din PAL;
- Corpuri din PAL;
- Picioare din lemn;
 
Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri mobilier – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri mobilier - sufragerie

 
4. Livingul Cancan 1, Black Red White, Stejar San Remo, 290 x 48cm, beneficiaza de o reducere de 32% in cadrul campaniei eMAG reduceri mobilier.
 
Livingul Cancan1 este o biblioteca cu format practic, recomandata pentru amenajari luminoase. Dimensiunile bine gandite sunt argumente suficiente pentru alegerea ei de catre dumneavoastra. Produsul este o unitate de perete compacta, care include comoda RTV, polite suspendate, vitrina suspendata si cabinet de perete.
 
Totodata, este un set modern cu volum optimizat, care ofera o multime de spatiu de stocare. Rafturile de sticla, iluminate cu LED-uri eficiente energetic, emana o lumina moale, care pune accentul subtil pe decoratiunile stabilite pe ele.
 
Capacitatea de a stabili orice configuratie a corpurilor din set va permite sa personalizati setul de mobila la natura si cerintele interiorului dumneavoastra. Pretul este AICI.

eMAG reduceri mobilier - comoda

 
5. Comoda TV Wooden Art, cu dimensiunile 153.6 x 130.9 x 29.5 cm, beneficiaza de o reducere de 46% pe siteul emag.ro. Comoda este fabricata din placi aglomerate melaminate si are un design simplu si modern. Pretul este AICI.

eMAG reduceri mobilier – comoda TV

 
6. O alta comoda TV care ne-a atras atentia este comoda Woody Fashion Doğa, 90 x 29.6 x 40 cm, care are o reducere de 34% in cadrul campaniei eMAG reduceri mobilier. Comoda este fabricata din PAL si are un pret foarte mic in cadrul campaniei „Zilele casei tale”. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri mobilier – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri mobilier – set de bucatarie

 
7. Un set de bucatarie Junona A, Black Red White, Stejar Sonoma, 240 x 195,5 x 60 cm, are o reducere de 45% in cadrul campaniei eMAG reduceri mobilier.
 
Mobilierul are dimensiunea de 240 cm si cuprinde sapte module care pot fi dispuse independent: patru corpuri superioare si trei corpuri inferioare. Setul include o selectie de corpuri pentru dotarea practica a spatiului de gatit: vitrina, dulapuri inferioare si superioare, masca de chiuveta.
 
Juxtapunerea decorurilor fronturilor creeaza o atmosfera calda, prietenoasa. Corpurile inferioare au blat de grosime 32 mm realizat din placi aglomerate din lemn de culoare gri deschis, de adancime 60 cm. Pretul este AICI.

eMAG reduceri mobilier – masa si scaune

 
8. Un alt produs pe care vi-l recomandam este setul alcatuit dintr-o masa extensibila si 4 scaune, model floral cod, in culorile alb si rosu. Setul are o reducere de 34% in aceasa perioada. Pretul este AICI.

eMAG reduceri mobilier - coltar

 
9. Coltarul pentru bucatarie Parma Alb Elvila, cu masa extensibila si 2 scaune, este inclus si el in campania eMAG. Bancheta si masa sunt realizate in constructie demontabila iar scaunele in constructie nedemontabila.
 
Produsul este realizat din PAL de 18 mm fag folie, PAL 16mm cls. A, folie cant, PFL de 3,2mm, cherestea de fag 25mm, poliuretan si stofa.
Bancheta cu doua lazi de depozitare:(L x A x H): 146 x 114 x 91 cm
Masa extensibila (L x A x H) 80/120 x 60 x 76 cm
Scaune (L x A x H)  42 x 39 x 83 cm
 
Pretul este AICI.

eMAG reduceri mobilier - dulap

 
10. Un dulap pentru hol Magenta Home Meyra, Alb/Nuc poate fi cumparat la jumatate de pret in cadrul campaniei eMAG reduceri mobilier. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri mobilier – Toate ofertele sunt AICI.

×
Subiecte în articol: reduceri emag emag reduceri eMAG.ro emag
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close