Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Pret-soc la televizoare 4K Ultra HD: 1.399,99 lei pentru imagini fabuloase

eMAG reduceri. Pret-soc la televizoare 4K Ultra HD: 1.399,99 lei pentru imagini fabuloase

eMAG reduceri. Pret-soc la televizoare 4K Ultra HD: 1.399,99 lei pentru imagini fabuloase
06 Dec 2017   •   15:11
eMAG reduceri televizoare. Magazinul online emag.ro are reduceri mari la televizoare 4K Ultra HD in aceasta perioada.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 
Acum, chiar si televizoarele cu rezolutie de cristal 4K Ultra HD pot fi cumparate la un pret accesibil. Unul dintre ele are chiar un pret fantastic pentru un televizor cu un ecran atat de performant: 1.399,99 lei.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG la televizoare si am ales cele mai atractive produse:

 

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Horizon

 
1. Daca va doriti un televizor cu rezolutie 4K Ultra HD dar care sa aiba un pret accesibil, atunci solutia este televizorul LED Horizon 43HL8500U, 4K Ultra HD, cu diagonala de 108 cm, care beneficiaza de o reducere de 39% pe siteul emag.ro. Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.
 
Tehnologia avansata 4K Ultra HD ofera gradul ideal de contrast si culoare pentru vizionarea continutului la calitate UHD. Cu noul HORIZON 4K UHD TV si o rezolutie de 4 ori mai mare decat a unui televizor Full HD, experimentezi o mai mare profunzime a detaliilor, iar calitatea imaginii este incredibil de vie si clara, chiar si atunci cand este vizualizata la distante apropiate de televizor.
 
Cu o margine ingusta, televizorul 4K UHD de la HORIZON ofera privitorului o experienta cu totul aparte. Suprafata de vizualizare extinsa si rama fina de jur imprejur sunt atuurile unui design care imbratiseaza necesitatile tale. 
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Philips

 
2. Televizorul LED Smart Philips, cu diagonala de 139 de cm,55PUS6162/12, 4K Ultra HD, are o reducere de 45% in campania eMAG reduceri televizoare.
 
Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita.
 
Beneficiaza de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Samsung

 
3. Televizorul QLED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 123 cm, 49Q7C, 4K Ultra HD, are o reducere de 4.700 de lei.
 
Tehnologia Quantum Dot ofera culori perfecte, folosind un aliaj inovator. Cu Q Colour vei descoperi o lume a volumului de culoare care iti va schimba perceptia despre televizoare. Gama larga de culori Q7F pur si simplu nu are comparatie, iar odata ce vei vedea ca in realitate, nu te vei mai multumi niciodata cu mai putin de atat. Q Contrast Q7F ofera o experienta de vizionare superba cu mai multa profunzime si contraste mai indraznete. Indiferent de momentul zilei, ramai fermecat de intensitatea fiecarei scene, in orice mediu. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD Sharp

 
4. Cei care isi doresc un televizor cu o diagonala mare pot alege televizorul LED Smart Sharp, cu diagonala de 164 de cm, LC-65CUG8052E, rezolutie 4K Ultra HD.
 
Dupa ce conectati televizorul la retea va puteti bucura de filme si emisiuni TV prin intermediul aplicatiei Netflix sau Youtube. O imagine mare are nevoie de un sunet excelent. De aceea, toate televizoarele Sharp peste 32 inch sunt dotate cu sisteme de sunet proiectate special si integrate prin sistemul harman/Kardon pentru o adevarata experienta cinematografica.
 
Tehnologia ACE PRO Engine optimizeaza imaginea si imbunatateste semnalele video pentru o reproducere fidela a culorilor, claritate imbunatatita si zgomot de imagine redus. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD LG

 
5. Televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 164 de cm, 65UH661V, 4K Ultra HD, se bucura si el de o reducere substantiala de pret. Reducere in cadrul campaniei eMAG reduceri televizoare este de 39%.
 
Unul dintre secretele din spatele performantei high-definition ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. Ecranul IPS 4K este rezistent, ofera culori naturale si unghi larg de vizualizare.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD

 
IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. LG Smart TV webOS 3.0 este conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat. Astfel, tot ce iti mai ramane de facut este sa te relaxezi in timp ce webOS creeaza cea mai accesibila experienta TV.
 
Cu un design de tip Ultra Slim, te poti bucura acum de un ecran 4K mai mare, dar si mai subtire. In sfarsit, imaginea 4K se regaseste intr-un televizor care poate fi integrat cu usurinta in decorul interior al casei. Sistemul de sunet ULTRA Surround ofera o experienta de sunet superioara care te va invalui din toate directiile. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare – Toate ofertele sunt AICI.
 
Foto: StockSnap / pixabay.com

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close