Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri resigilate. 4 aparate performante în rate lunare sub 50 de lei

eMAG reduceri resigilate. 4 aparate performante în rate lunare sub 50 de lei

eMAG reduceri resigilate. 4 aparate performante în rate lunare sub 50 de lei
24 Feb 2017   •   13:50
eMAG reduceri resigilate. Azi, 23 februarie, magazinul online emag.ro a lansat o campanie de reduceri eMAG la resigilate. Produsele pot fi cumpărate și în rate lunare foarte mici.
 
De exemplu, combinele frigorifice, aragazele, telefoanele mobile sau mașinile de spălat rufe pot fi achiziționate în rate lunare de sub 50 de lei.
 
Am analizat întreaga listă de produse incluse din campania de reduceri eMAG resigilate și am ales cele mai avantajoase oferte.
 
AICI găsiți întreaga listă de produse resigilate de la eMAG.
 
Iată cele mai bune reduceri eMAG resigilate de pe emag.ro:
 
1. O combină frigorifică Arctic ANK305+, 291 l, Clasa A+, cu înălțimea de 181,4 cm, resigilată, poate fi cumpărată la prețul de 679,99 lei, economisind astfel 320 de lei. În rate, produsul resigilat poate fi cumpărat cu o rată de 44,59 de lei pe lună.
 
Clasa energetica A+ oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțială, de 24%, față de produsele similare din clasa A.
 
În acest fel vă puteți bucura de funcțiile frigiderului, cu un consum redus de energie.
 
Termostatul ajustabil e ușor de folosit și permite reglarea rapidă a temperaturii, în funcție de nevoi și temperatura ambientală. Puteți schimba când doriți temperatura de păstrare a alimentelor.
 
Rafturile ajustabile permit folosirea eficientă a spațiului din frigider în funcție de nevoi. XXL Bottle Raft este poziționat pe ușă și este dedicat depozitării sticlelor de mari dimensiuni. Sticlele vor fi bine fixate și mereu la îndemână.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG resigilate care pot fi cumpărate în rate.

eMAG reduceri resigilate – telefoane în rate de 37 de lei

 
2. Un telefon mobil Huawei P8 Lite, Dual Sim, 16 GB, 4G, resigilat, poate fi achiziționat la prețul de 559,99 lei, economisind 140 de lei. Produsul poate fi cumpărat și în rate de 36,72 de lei.
 
Ecranul IPS de 5 inchi îmbunătățește aspectul imaginilor și unghiurile de vizibilitate. Este compact și oferă un sentiment premium și unic, design-ul subțire oferind eleganță și echilibru.
 
Capturarea momentelor memorabile în detaliu, într-o rezoluție uimitoare, este o caracteristică specială a acestui telefon. Camera din spate de 13 MP asigură, în mod excepțional, imagini clare și de înaltă calitate, în timp ce camera frontala de 5 MP permite capturarea de selfie-uri colorate și efectuarea de apeluri video.
 
Avantajul utilizării unui procesor Octa Core înseamnă performanțe superioare cu un consum minim de energie – rulați mai multe aplicații simultan, încărcați rapid pagini web sau rulați fișiere video fără întreruperi.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG resigilate care pot fi cumpărate în rate.

 
eMAG reduceri resigilate – rate de 42 de lei la mașini de spălat

 
3. O mașină de spălat rufe Slim Beko WKY71033PTLYB3, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Mini LCD, resigilată, poate fi cumpărată cu 639,99 de lei (sau în rate lunare de 41,97 de lei).
 
Sistemul AquafusionTM patentat de Beko valorifică la maximum consumul de apă, energie și detergent în timpul spălării. Astfel, 5,5 kg de detergent pot fi economisite anual, ceea ce înseamnă rufe mai curate cu un consum minim de resurse. Capacitatea de încărcare e de 7 kg.
 
Gama de produse Beko a fost special prevăzută cu o diversitate de modele, având o capacitate de
încărcare de 5 kg, 6 kg, 7 kg sau 8 kg.
 
Clasa energetică A+++ Beko oferă performanțe superioare atât în ceea ce privește consumul de energie, cât și eficiența spălării. Astfel, mașinile de spălat rufe Beko din gama Superia se încadrează în clasa energetică A+++. 
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG resigilate care pot fi cumpărate în rate.

 
eMAG reduceri resigilate – aragaze în rate mai mici de 30 de lei

 
4. Un aragaz Arctic UAM5512SL, pe gaz, 4 arzătoare, aprindere electrică, dispozitiv de siguranță, 50 cm, resigilat, poate fi achiziționat la prețul de 449,99 lei (sau în rate lunare de 29,51 lei).
 
Aragazul este prevăzut cu un sistem de siguranță care întrerupe alimentarea cu gaz în cazul în care flacăra se stinge accidental. Acest sistem ajută la evitarea scurgerilor de gaze. În combinație cu alte opțiuni precum aprinderea integrată și cu panoul de protecție a butoanelor, sistemul Safety Plus se asigură că aragazul va funcționa în cele mai bune condiții, atât în timpul, cât și dupa expirarea perioadei de garanție.
 
Aragazul se aprinde printr-o simplă apăsare a butonului dedicat și prin acționarea alimentării cu gaz, fără a fi nevoie de chibrituri.
 
Aragazul are dimensiuni standard, este compact și practic, fiind perfect atât pentru bucătarii începători, cât și pentru viitorii profesioniști.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG resigilate care pot fi cumpărate în rate.

×
Subiecte în articol: eMAG.ro emag reduceri emag reduceri emag.ro
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close