Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri Samsung – Televizoare, telefoane si electrocasnice cu preturi ca de Black Friday

eMAG reduceri Samsung – Televizoare, telefoane si electrocasnice cu preturi ca de Black Friday

eMAG reduceri Samsung – Televizoare, telefoane si electrocasnice cu preturi ca de Black Friday
23 Oct 2017   •   14:21
eMAG reduceri Samsung. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la diferite produse Samsung, de la televizoare si telefoane la masini de spalat si frigidere.
 
eMAG reduceri Samsung – Toate ofertele sunt AICI.
 
Produsele sud-coreene ale Samsung sunt unele dintre cele mai apreciate la nivel modial, fie că este vorba de telefoane, tablete, televizoare sau masini de spalat.
 
Acum, electronicele si electrocasnicele Samsung pot fi cumparate la reducere pe emag.ro. In plus, cei care cumpara produse Samsung in aceasta saptamana primesc si un card cadou cu valoarea de pana la 200 de lei.
 
Am analizat oferta eMAG si am ales 10 produse care au reduceri foarte atractive:

 

eMAG reduceri Samsung - televizoare

 
1. Un televizor LED Samsung, cu diagonala de 59 de cm, LT24E310EW, HD Ready, are o reducere de 25% in cadrul campaniei eMAG reduceri Samsung. Acesta este monitorul perfect, dublat de un televizor personal ideal. Puteti sa vizionati transmisiuni TV captivante si, simultan, sa lucrati pe un dispozitiv extraordinar de elegant. E310 exceleaza la multitasking, oferind posibilitatea de a comuta cu usurinta de la functia de monitor PC la TV sau chiar de a folosi ambele functii simultan, impartind ecranul. Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri Samsung – televizoare 4K Ultra HD

 
2. Un alt televizor Samsung care este acum la reducere este televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 100 de cm, 40MU6102, si rezolutie 4K Ultra HD, cea mai buna rezolutie existenta pe piata. Cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD poti vedea detalii extrem de vii. Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Samsung – telefoane mobile

 
3. In campania eMAG reduceri Samsung sunt incluse si telefoane mobile Samsung de ultima generatie. De exemplu, telefonul mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, are o reducere de 16%. Datorita ecranului fara margini Infinity Display vezi doar continut, fara rama. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. In plus, este usor de tinut un mana. Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Samsung – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Samsung – telefoane mobile Edge

 
4. Un alt telefon mobil scos la vanzare pe siteul emag.ro este telefonul mobil Samsung Galaxy S7 Edge, 32GB, 4G, care are o reducere de 33% in aceasta perioada. Deoarece in viata de zi cu zi intalnim diferite conditii de iluminare, este important sa putem face fotografii fara a fi nevoiti sa ne gandim la lumina sau la lipsa acesteia. Indiferent daca sunteti in miscare sau suflati in lumanarile de pe un tort aniversar, fotografiile realizate cu Galaxy S7 edge vor iesi clare si vii. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Samsung - tablete

 
5. In campania eMAG reduceri Samsung sunt incluse si tablete. De pilda, tableta Samsung Galaxy Tab E T560, cu o diagonala generoasa de 9,6 inchi, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, beneficiaza de o reducere de 42% in aceasta perioada. Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 490 g, modelul Galaxy Tab E are un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile, il face sigur si confortabil.
 
De asemenea, puteti sa capturati momentele de neuitat ale vietii cu functionalitatile avansate ale camerei dispozitivului Galaxy Tab E, inclusiv cu o camera spate puternica de 5 MP. Controalele foto si video sunt usor de utilizat, cu un singur clic. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Samsung – masini de spalat rufe

 
6. In campania eMAG reduceri Samsung sunt incluse si electrocasnice mari Samsung. De exemplu, masina de spalat rufe Samsung WW60J3083LW, 1000 RPM, cu o capacitate de incarcare de 6 kg, clasa A++ de eficienta energetica, are o reducere de 32%. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Samsung – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri Samsung - frigidere

 
7. Frigiderul Samsung RT25HAR4DS9/EO, cu un volum de 255 de litri, H 1635, Clasa A+ de eficienta energetica, beneficiaza de o reducere egala cu o treime din pret. Spre deosebire de compresoarele traditionale, care doar pornesc si se opresc, compresorul Digital Inverter de la Samsung are 7 viteze reglabile, pentru a se adapta la necesitati de racire diferite. Astfel ca functioneaza fiabil, reduce uzarea si ofera o durabilitate sporita si reduce la minim zgomotul. In plus, puteti sta linistit in privinta facturii la energia electrica si beneficiati de o garantie de 10 ani. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri Samsung – cuptoare incorporabile

 
8. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Samsung NV70K1340BS/OL, electric, cu un volum de 70 de litri, cu grill, care beneficiaza si de curatare catalitica si convectie, din clasa A + de eficienta energetica, si o plita incorporabila Samsung NA64H3010AS, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, gratare din fonta, fabricata din inox, beneficiaza de o reducere de 600 de lei in campania eMAG reduceri Samsung. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri Samsung – cuptoare cu microunde

 
9. In campanie sunt incluse si electrocasnice mici. Un cuptor cu microunde Samsung ME73A, cu un volum de 20 de litri, 800 W, Digital, are o reducere de 34%. Butonul Eco va permite sa economisiti energia in modul stand-by cu pana la 40%.
 
Decongelarea nu consuma doar din timpul dvs., ci este si imprevizibila. De multe ori, alimentele devin moi in anumite parti si foarte tari in alte parti. Dar functia Decongelare rapida oferita de Samsung va permite sa dezghetati alimentele rapid si uniform, conferindu-le prospetimea de dinaintea congelarii, asigurand astfel conditiile optime pentru o cina delicioasa. Alimentele congelate se transforma in alimente proaspete imediat. Pretul este AICI.

eMAG reduceri Samsung - aspiratoare

 
10. Un aspirator cu sac Samsung VCC52U6V3R/BOL, 750W, de 2,5 litri, cu perie aspirare in 2 pasi si variator de putere, are o reducere de 30% in cadrul campaniei eMAG reduceri Samsung. Aspiratorul este proiectat pentru a oferi un confort maxim prin minimizarea numarului de butoane functionale. Este suficient sa porniti alimentarea cu energie si sa incercati sa controlati nivelul puterii de aspirare. Curatenia va deveni foarte simpla si usoara. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri Samsung – Toate ofertele sunt AICI.

×
Subiecte în articol: emag eMAG.ro reduceri emag emag reduceri
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close