Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri tablete. Ocazie uriasa: tableta la 330 de lei plus alte 5 super-oferte

eMAG reduceri tablete. Ocazie uriasa: tableta la 330 de lei plus alte 5 super-oferte

eMAG reduceri tablete. Ocazie uriasa: tableta la 330 de lei plus alte 5 super-oferte
09 Ian 2018   •   17:15
eMAG reduceri tablete. emag.ro desfasoara in aceasta perioada o campanie de reduceri la diferite electronice, inclusiv la tablete de la diferite branduri.
 
eMAG reduceri tablete – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am gasit tablete care au reduceri foarte mari, chiar si de peste 40% din pret. O astfel de tableta costa numai 329,99 lei.
 
In campania eMAG reduceri tablete sunt incluse tablete Samsung, Lenovo, Allview sau Huawei.
 

eMAG reduceri tablete Allview

 
1. Tableta Allview Viva H802, cu diagonala de 8 inchi, Quad-Core 1.0 GHz, 2GB RAM, 16GB, 4G, are o reducere de 46% in campania eMAG reduceri tablete.
 
Tableta este perfecta pentru fiecare membru al familiei. Viva H802LTE are dimensiunile perfecte pentru a te insoti pretutindeni: in drum spre scoala sau serviciu, in vacanta, acasa sau la birou. Mai mult, display-ul IPS LCD de 8 inchi iti va asigura culori luminoase, in unghiuri largi de vizualizare.
 
Profita de conectivitatea 4G in standardele FDD si TDD a tabletei Viva H802LTE si nu iti vei mai irosi timpul pretios. Poti urmari show-uri de divertisment, filme și seriale favorite sau poti descarca cele mai recente jocuri, bucurandu-te de viteze de download de pana la 150 Mbps.

eMAG reduceri tablete Allview Viva

 
Functia Split Screen te ajuta sa faci doua lucruri in acelasi timp, astfel, vei putea viziona cel mai nou videoclip al formatiei tale preferate si in acelasi timp sa iti citesti e-mail-urile.
 
Tableta Viva H802LTE ruleaza cea mai noua versiune a sistemului de operare Android 7.0 Nougat, astfel, te vei bucura de multiple beneficii, pe langa viteza uimitoare si interfata sigura si prietenoasa. In plus, tableta vine echipata cu un procesor Quad Core 1GHz, 2GB memorie RAM si o memorie Flash de 16GB, ce poate fi extinsa prin utilizarea unui card microSD de pana la 128GB. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri tablete – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri tablete de 7 inchi

 
2. Tableta Allview Viva H701, cu diagonala de 7 inchi, Quad Core 1Ghz, 1GB RAM, 8GB, 4G, IPS, are o reducere de 45% in campania eMAG reduceri tablete.
 
Tableta Viva H701 LTE te va insoti pretutindeni si se va adapta nevoilor tale, fiind un dispozitiv de incredere pentru activitatile profesionale sau un mijloc perfect de divertisment. Imbina utilul cu placutul, oriunde te-ai afla.
 
Navigheaza pe internet fara limita de viteza. Profita de conectivitatea 4G Dual Mode a tabletei Viva H701 LTE si nu vei mai irosi timp pretios. Ramai mereu conectat la noutati si prieteni, indiferent daca te afli in drum spre birou, acasa ori in vacanta. Poti urmari show-uri de divertisment, filme si seriale favorite sau poti descarca cele mai recente jocuri, bucurandu-te de viteze de download de pana la 150 Mbps.
Lasa-te purtat pe drumul cel mai scurt, fara ocolisuri catre destinatia dorita, folosind aplicatia GPS a tabletei Viva H701 LTE. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri tablete – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri tablete Samsung Galaxy Tab A

 
3. O alta tableta pe care v-o recomandam este tableta Samsung Galaxy Tab A T280, cu diagonala de 7 inchi, Quad-Core 1.3 GHz, 1.5GB RAM, 8GB, care beneficiaza de o reducere de pret de 39%.
 
Indragita tableta Samsung are un procesor cu 4 nuclee si o frecventa de 1,3 GHz. Tableta are o diagonala de 7 inchi, o rezolutie de 1280 X 800 si poate afisa 16 milioane de culori. Capacitatea memoriei este de 1,5 GB, iar capacitatea de stocare este de 8 GB. Camera principala arre o rezolutie de 5 Mpx, iar cea secundara de 2 Mpx.
 
Tableta are sistemul de operare Android v5.1 si dispune de tehnologiile Bluetooth si GPS. Tableta are o grosime de 8,7 mm si o greutate de 289 de grame.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri tablete – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri tablete Huawei

 
4. Tableta Huawei MediaPad T3 10, cu o diagonala generoasa de 9,6 inchi, Quad Core 1.4 GHz, 2GB RAM, 16GB, are o reducere de 34% in campania eMAG reduceri tablete de pe siteul emag.ro.
 
Simtiti calitatea carcasei de aluminiu anodizat, construita dintr-o singura bucata. MediaPad T3 10 este acolo pentru tine, zi si noapte. Modul special de protectie a ochilor, pe timpul noptii, te ajuta sa-ti mentii ritmul ceasului biologic.
 

eMAG reduceri tablete Huawei MediaPad

 
Bateria de 4800 mAh se va asigura ca aveti la dispozitie toate uneltele necesare, cat timp aveti nevoie. Simtiti intotdeauna ca sunteti alaturi de un prieten de incredere, cu interfata de operare EMUI 5.1, proiectata pentru o utilizare intuitiva si usor de folosit.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri tablete – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri tablete Lenovo

 
5. Tableta Lenovo Tab 3 TB3-710F, cu o diagonala de 7 inchi, Quad-Core 1.3 GHz, 1GB, 16GB, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri tablete.
 
Lucrati, distrati-va sau pur si simplu navigati pe ecranul IPS de inalta rezolutie (1024 x 600) minunat, de 7 inchi, al modelului Tab3 7. Cu ajutorul tehnologiei IPS, e simplu sa impartasiti cu prietenii ceea ce vizualizati, iar pe ecranul tactil ultra-subtire si extrem de transparent, orice imagine pare mai aproape si mai clara.
 

eMAG reduceri tablete Lenovo Tab 3

 
Cu Tab3 7, beneficiati de doua camere pentru a va surprinde toate amintirile. Utilizati camera frontala Visio de 0,3 megapixeli pentru selfie-uri perfecte de impartasit cu altii si pentru discutii pe chat web cu prietenii. Sau realizati fotografii si videoclipuri uimitoare cu camera principala de 2 megapixeli.
 
Sustinuta de o baterie de 3450 mAh, aceasta tableta de buzunar ofera pana la 10 ore de functionare cu o singura incarcare. Acum va puteti bucura neintrerupt de seriale, jocuri sau retele sociale, fara sa fie nevoie sa reincarcati.
 
Nu va rataciti niciodata cu sistemul GPS incorporat, prin satelit, care functioneaza offline.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri tablete – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri tablete Samsung Galaxy Tab 3 T116

 
6. O alta tableta Samsung care ne-a atras atentia este tableta Samsung Galaxy Tab3 T116, cu diagonala de 7 inchi, Quad-Core 1.3 GHz, 1GB RAM, 8GB, 3G, ce beneficiaza de o reducere de 20%.
 
Galaxy Tab 3 Lite (7") este un dispozitiv usor si subtire, cu o margine mai compacta, astfel incat sa poata fi manevrat si cu o singura mana. Datorita bateriei mari, de 3.600 mAh, care maximizeaza portabilitatea, utilizatorii se pot bucura de pana la opt ore de redare video fara a avea nevoie de incarcator.
 

eMAG reduceri tablete Samsung

 
Ecranul de 7 inci al Galaxy Tab 3 Lite are o rezolutie optima, conceputa special pentru a le oferi acestora o experienta mai buna de vizionare. In plus, bara de meniu este situata pe marginea dispozitivului si nu pe ecran, un avantaj pe care utilizatorii il au la indemana pentru a profita din plin de experienta vizuala completa oferita de ecranul lat al noii tablete Samsung din seria Galaxy Tab 3.
 
Datorita procesorului Quad Core de 1,3 GHz, cu Galaxy Tab 3 Lite (7") utilizatorii se pot bucura de o experienta multimedia perfecta atunci cand se joaca, vizioneaza clipuri video sau deschid pagini web. Mai mult, noua tableta Samsung este echipata si cu o camera principala de 2 megapixeli care are functii multiple, printre care Smile Shot (aparatul se activeaza automat atunci cand este detectat un zambet), Shoot & Share (utilizatorii pot distribui fotografiile imediat dupa efectuarea lor) si Panorama Shot.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri tablete – Toate ofertele sunt AICI.
Foto deschidere: mediamodifier / pixabay.com

×
Subiecte în articol: emag eMAG.ro
Parteneri
Un nou val de aer rece va traversa România
x close