Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri tablete. Oferta de primăvară topește prețurile

eMAG reduceri tablete. Oferta de primăvară topește prețurile

eMAG reduceri tablete. Oferta de primăvară topește prețurile
20 Apr 2018   •   17:15

eMAG reduceri tablete. Primăvara este anotimpul perfect pentru a vă completa colecția de gadgeturi cu o tabletă. În aceste zile beneficiați de oferte extraordinare la aceste produse pe emag.ro, reducerile ajungând și la câteva zeci de procente.

Pentru a consulta lista eMAG reduceri tablete de astăzi, intrați aici.

Există oferte excelente la tablete Samsung Galaxy Tab, la Apple iPad, la Lenovo Tab, Asus ZenPad, Huawei MediaPad și Allview Viva.

Găsiți cele mai bune reduceri de primăvară de pe emag.ro la tablete mai jos.

eMAG reduceri tablete: Cele mai avantajoase oferte de primăvară

1. Tableta Samsung Galaxy Tab E T561

Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 490 g, modelul Galaxy Tab E detine un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile il face sigur si confortabil.

Extindeti capacitatea dispozitivului Galaxy Tab E si luati-va filmele, melodiile si cartile preferate cu dvs. oriunde ati merge. Cu compatibilitate pentru un volum de stocare de pana la 128 GB pe card micro SD, va transformati tableta intr-un centru mobil de divertisment.

Găsiți acest gadget, care face parte din lista eMAG reduceri tablete, aici.

2. Tableta Apple iPad 9.7"

Cipul A9 pe 64 de biti ofera atat de multa performanta incat fiecare aplicatie sa raspunda rapid si cursiv. Descopera aplicatii de studiu grandioase, distreaza-te cu jocuri grafic-intensive sau utilizeaza doua aplicatii in acelasi timp. Toate acestea, in timp ce beneficiezi de o autonomie a bateriei de pana la 10 ore.

iOS 10 este cel mai avansat, mai intuitiv si mai sigur sistem de operare mobil din lume. Este atat de capabil, incat poti sa lucrezi si sa te joci in acelasi timp, folosind simultan doua aplicatii. Poti sa primesti un mesaj text pe iPhone si sa raspunzi de pe iPad. Si poti face backup automat pentru fisierele tale cu iCloud, pentru a le putea accesa de oriunde. In plus, vine cu aplicatii incorporate care te ajuta sa profiti la maximum de iPad-ul tau.

Această tabletă Apple poate fi cumpărată, cu o reducere considerabilă, de aici.

3. Tableta Lenovo Tab 3

Cu Tab3 7, beneficiati de doua camere pentru a va surprinde toate amintirile. Utilizati camera frontala Visio de 0,3 megapixeli pentru selfie-uri perfecte de impartasit cu altii si pentru discutii pe chat web cu prietenii. Sau realizati fotografii si videoclipuri uimitoare cu camera principala de 2 megapixeli.

Sunetul Dolby imbunatatit permite sunete la un volum mai mare, naturale si lipsite de distorsiuni, fie ca ascultati prin casti sau folosind boxele stereo integrate.

Are un discount de 22 la sută pe emag.ro, de care puteți profita aici.

eMAG reduceri tablete. Oferte excelente de ultimă oră

4. Tableta Huawei MediaPad T3

Ecranul IPS HD de 8 inci este un mare avantaj. Acest afisaj cu rezolutie inalta va va duce experienta vizuala la un alt nivel, asigurand in acelasi timp si comfortul ochilor dumneavoastra. Filtrul pentru lumina albastra se va asigura ca ochii dumneavoastra nu vor obosi.

Huawei MediaPad T3 ofera putere si utilizare usoara intr-o constructie de 7.95 grosime si doar 350 grame.

Mai mult, la eMAG, această tabletă are o reducere de 28 la sută.

Vă puteți convinge aici.

5. Tableta Allview Viva H701

Profita de conectivitatea 4G Dual Mode a tabletei Viva H701 LTE, ca să rămâi mereu conectat la noutati si prieteni, indiferent daca te afli in drum spre birou, acasa ori in vacanta Poti urmari show-uri de divertisment, filme si seriale favorite sau poti descarca cele mai recente jocuri, bucurandu-te de viteze de download de pana la 150 Mbps.

Bucura-te de culorile si contrastele atragatoare afisate pe display-ul IPS de 7 inch, cu rezolutie de 1024x600px. Ecranul Full Lamination ofera un plus de fiabilitate dispozitivului si un unghi larg de vizualizare. Designul slim si dimensiunile reduse ale tabletei Viva H701 LTE, cât și camera de 2MP sunt alte avantaje ale acestui produs care face parte din oferta eMAG reduceri tablete.

Puteți profita de un discount de 45 la sută la acest gadget aici.

 

×
Subiecte în articol: emag reduceri
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close