Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri telefoane. 6 smartphone-uri ca sa te rasfeti la final de an

eMAG reduceri telefoane. 6 smartphone-uri ca sa te rasfeti la final de an

eMAG reduceri telefoane. 6 smartphone-uri ca sa te rasfeti la final de an
22 Dec 2017   •   14:24
eMAG reduceri telefoane. Sfarsitul de an este un moment perfect sa te rasfeti cu un cadou frumos, pe care ti-l doresti de mult timp. Daca visezi la un telefon mobil performant, ai noroc: multe modele sunt acum la reducere.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.
 
Cele mai indragite telefoane mobile – Samsung si Apple – au reduceri chiar si de 26% din pret.
 
Am analizat oferta de reduceri de pe emag.ro la telefoane si avem 6 recomandari pentru voi:
 

eMAG reduceri telefoane mobile Samsung

 
1. Telefonul mobil Samsung Galaxy J5 (2017), Dual Sim, 16GB, 4G, Gold, are o reducere de 26% in campania eMAG reduceri telefoane.
Galaxy J5 2017 straluceste inca de la prima vedere. Materialele durabile completeaza designul noului smartphone, ce beneficiaza de o carcasa metalica inchisa perfect si un display generos, protejat de sticla 2.5D. 
 
Ambele camere ale dispozitivului reproduc imagini cu o luminozitate si rezolutie mai mare, chiar si in conditii de lumina scazuta. Interfata simpla a aparatului foto face mai usoara interactiunea utilizatorului cu aceasta.
 
Galaxy J5 2017 va surprinde rapid si usor selfie-ul perfect. In conditii de iluminare scazuta, atat blitzul frontal cat si blitzul Selfie se vor aprinde pentru o iluminare corespunzatoare. Efectuarea unui selfie este mai usoara cu ajutorul functiei Palm Selfie, care va permite sa fotografiati cu o simpla miscare a palmei, fara a fi nevoie sa atingeti ecranul.
 

eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy

Telefonul dvs. este mai sigur prin recunoasterea amprentei digitale. Aceasta este o metoda foarte buna de autentificare biometrica, deoarece o amprenta digitala este aproape imposibil de duplicat.
 
De asemenea, este mai usor si mai rapid de utilizat: plasati degetul pe tasta Acasa pentru a va debloca telefonul, conectati-va la site-uri web sau utilizati Samsung Pay.
 
Exista, de asemenea, o serie de caracteristici care fac lucrurile pentru dvs. si adauga confortul vietii dvs. Uitati de sarcini enervante, cum ar fi conectarea la retelele Wi-Fi sau backupul si restaurarea datelor. Verificati informatiile dintr-o privire, fara sa atingeti ecranul.
 
Bazat pe platforma de securitate Knox, Secure Folder este un loc sigur pentru stocarea tuturor fisierelor si aplicatiilor dvs. personale. Acest spatiu separat este blocat in siguranta in interiorul telefonului, astfel incat puteti crea chiar conturi separate pentru aceeasi aplicatie - ca si cum ati avea doua telefoane.
 
Samsung Cloud faciliteaza backup-ul, restaurarea si sincronizarea datelor pe toate dispozitivele Galaxy cu o cantitate de stocare gratuita de 15 GB pe contul Samsung. Samsung Cloud va sustine automat datele, astfel incat sa nu va faceti griji ca veti pierde informatii importante.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri telefoane mobile Apple

 
2. In campania eMAGIA, cei care cumpara un telefon mobil Apple iPhone 8 Plus, 64GB, 4G, Space Grey, primesc si un cadou.
iPhone 8 introduce un design complet nou din sticla. Este cea mai rezistenta sticla folosita vreodata pentru un smartphone, in fata si in spate.
Telefonul are si o banda laterala asortata cromatic din aluminiu de calitate inalta.
 
Iata cateva dintre caracteristicile telefonului:
- Rezistenta la praf si apa
- Spatele de sticla permite incarcarea wireless usoara.
- Noi ecrane Retina HD de 4,7 inch si 5.5 inch
- Un afisaj Retina HD mai frumos ca niciodata, cu True Tone, o gama cromatica extinsa si 3D Touch.
- Tehnologia True Tone ajusteaza automat balansul de alb in functie de iluminarea inconjuratoare, pentru o experienta de vizualizare superioara in diverse medii. 
- Culori stralucitoare
- Cu o gama cromatica extinsa si cea mai buna acuratete a culorilor din industrie, continutul afisat pe ecran are un aspect mai stralucitor si mai vibrant. 
- Unghiuri largi de vizualizare
- Pixelii de domeniu dual permit vizualizarea excelenta a ecranului din aproape orice unghi.
- Senzor complet nou 

eMAG reduceri telefoane iPhone

 
iPhone 8 include o camera de 12 MP mai avansata, cu un senzor mai mare si mai rapid, un nou filtru de culoare, pixeli cu adancime superioara si stabilizare optica a imaginii pentru fotografii si filmari. Modul Portret de pe iPhone 8 Plus este acum si mai bun, pentru prim-planuri mai clare si fundaluri estompate intr-un mod mai natural. 
 
Cele doua camere si noile tehnologii de topografie faciala creeaza in modul Portret efecte de iluminare dramatice, similare celor de studio. Obiectivele supraangular si telefoto de pe iPhone 8 Plus permit efectuarea de zoom optic, precum si de zoom digital de pana la 10x pentru fotografii si 6x pentru filmari.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri telefoane mobile Samsung Galaxy

 
3. Telefonul mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Arctic Silver, are o reducere de 16% in campania eMAG reduceri telefoane.
Designul inovator al telefoanelor Galaxy S8 si S8+ incepe din interior. A fost regandit fiecare componenta a telefonului pentru a depasi limitele ecranului unui smartphone. Astfel, vezi doar continut, fara rama. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. In plus, este usor de tinut un mana.
 
Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric.
 
Camera din spate de 12 MP si cea frontala de 8 MP sunt atat de rapide si precise, incat nu vei pierde niciun moment, fie zi, fi noapte.
 

eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy S8

 
Privirile indiscrete nu sunt o problema atunci cand folosesti scanarea irisului cu Galaxy S8 si S8+. Irisuk este un model unic si este aproape imposibil de replicat. Astfel, prin scanarea irisului, telefonul tau si continutul acestuia sunt disponibile doar pentru tine. Iar cand vrei sa-l deblochezi foarte repede, recunoasterea faciala este cea mai buna optiune.
Deoarece iti folosesti telefonul aproape tot timpul, Galaxy S8 si S8+ au integrat primul procesor de 10 nm din lume. Este rapid, puternic si creste eficienta bateriei. in plus, exista posibilitatea de a extinde capacitatea de stocare si il poti folosi chiar si in conditii de ploaie si praf datorita standardului IP68.
 
Bixby schimba complet modul in care interactionezi cu telefonul. Este un asistent personal care intelege cuvintele rostite, textul si tastarea, astfel incat nu vei fi niciodata limitat la un singur mod de comunicare. De asemenea, schimba complet modul in care cauti. Nici macar nu e nevoie sa intrebi, poti sa-i arati lui Bixby ce vrei, deschizand aplicatia camerei. E foarte usor de folosit.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

 

eMAG reduceri telefoane Apple iPhone

 
4. Telefonul mobil Apple iPhone 6, 32GB, Space Gray, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri telefoane.
 
iPhone 6 nu este doar mai mare, ci si mai bun din toate punctele de vedere. Mai mare, dar mult mai subtire. Mai puternic, dar remarcabil de eficient energetic. Cu o suprafata neteda de metal care face lin trecerea catre noul ecran Retina HD si un design uniform in care componentele hardware si software functioneaza in perfecta armonie, a fost creata o noua generatie de iPhone, mai buna din toate punctele de vedere.
 
De la designul in care sticla si metalul par ca se contopesc si pana la profilul stilizat, fiecare detaliu a fost conceput cu atentie pentru a-ti imbunatati experienta. Si chiar daca ecranul este mai mare, iPhone 6 tot se simte perfect cand il tii in mana. Ecranele mari iti usureaza munca. Pentru o experienta la o claritate uimitoare, noul Retina Display HD are un domeniu dual de pixeli pentru a permite o acuratete a culorilor in fiecare colt al ecranului. Asadar, filmele si fotografiile vor fi clare, chiar si din unghiuri largi de vizualizare.
 
iPhone-ul te insoteste oriunde mergi, chiar si cand este soare puternic. Tehnologia Retina Display HD este imbunatatita astfel incat sa obtii imagine clare si cand porti ochelari de soare.

eMAG reduceri telefoane mobile Apple iPhone

 
Avand la baza arhitectura pe 64 de biti specifica desktopurilor, noul cip A8 ofera mai multa putere, chiar si pentru un ecran mai mare. Coprocesorul de miscare M8 colecteaza in mod eficient informatii de la senzorii avansati si noul barometru. Si datorita faptului ca durata de autonomie a bateriei este mai mare, iPhone 6 te lasa sa faci mai multe, mai mult timp ca oricand.
 
iPhone este cea mai utilizata camera foto din lume. Iar acum camera iSight are un senzor nou cu Pixeli de focalizare si caracteristici video noi, precum 1080p HD la 60 fps, ralanti la 240 fps si mod video in timp accelerat. Astfel, vei avea mai multe motive sa imortalizezi mai multe momente si pe video.
 
Senzorul nou este compatibil cu Pixelii de focalizare si permite o focalizare automata mai rapida.
 
Tehnologia revolutionara Touch ID iti permite sa accesezi in siguranta iPhone-ul tau cu parola perfecta: amprenta ta. De asemenea, poti sa o folosesti pentru a aproba achizitiile din iTunes si App Store, fara sa fie nevoie sa introduci parola ta.
 

eMAG reduceri telefoane iPhone 6

 
Cu LTE mai rapid – pana la 150 Mbps – utilizatorii iPhone 6 pot experimenta viteza de descarcare mai rapida pentru navigarea pe web sau efectuarea apelurilor video.
 
iPhone 6 suporta de asemenea Voice over LTE (VoLTE) – banda de apeluri de inalta calitate, ce face ca sunetul sa fie mai clar, ca si cum ai fi fata in fata in momentul convorbirii.
 
Iphone 6 are pana la 20 benzi LTE. Cu 7 mai mult decat iPhone 5S, care deja avea mai multe decat orice alt smartphone. Asta inseamna ca utilizatorii iPhone 6 se pot conecta la mai multe retele de mare viteza LTE in mai multe locuri.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri telefoane Huawei

 
5. Telefonul mobil Huawei P9 Lite 2017, Dual Sim, 16GB, 4G, are o reducere de 29% in campania eMAG reduceri telefoane.
Telefonul Huawei are un design elegant si lucios care eclipseaza alte dispozitive din aceasta categorie. Cu o greutate de numai 147 de grame si masurand numai 7.6 mm grosime, exteriorul dispozitivului este foarte usor si subtire, facandu-l extrem de confortabil de tinut in mana. Telefonul este conceput din materiale premium foarte rezistente.
 
Atat spatele cat si fata telefonului sunt realizate din sticla 2.5D. Aceste elemente reprezinta cel mai nou design in randul telefoanelor Huawei.
Noua generatie de procesoare Kirin 655 Octa Core folosesc arhitectura pe 16 nm, crescand puterea de calcul cu aproxiamtiv 65% fata de modelele precedente de procesoare. Utilizand chipsetu-ul video Mali T830 performanta grafica a crescut cu aproximativ 100%.
 
Cu ajutorul memorie Ram de 3 GB, puteti naviga prin aplicatii fara nici o retinere. De exemplu, utlizatorii pot juca jocuri, pot asculta muzica, si pot folosi GPS-ul in acelasi timp. Aceste aplicatii pot rula doar cu 2 GB Ram, dar acest telefon vine cu 3 GB Ram pentru a satisface nevoile celor mai exigenti useri.

eMAG reduceri telefoane mobile Huawei

 
Camera de pe spate este de 12 megapixeli si prezinta un senzor de 1.25 μm cu care puteti captura imagini realiste cu detalii bogate. Dimensiunea camerei imbunatatesc efectele de iluminare in comparatie cu generatia anterioara.
 
Sistemul de focalizare suporta functia PDAF pentru viteze mari de Auto-Focus, ce permite utilizatorilor capturarea obiectelelor in miscare mai usor. Telefonul permite utilizatorilor sa imortalizeze poze de tip selfie in conditii de luminozitate diferite.
 
Cu ajutorul senzorului de amprenta digitala, utilizatorii nu trebuie sa-si mai faca griji ca alti utilizatori pot ghici parola de securitate a telefonului. Senzorul de amprenta poate debloca telefonul in 0.3 secunde.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy J5

 
6. Telefonul mobil Samsung Galaxy J5 (2017), Dual Sim, 16GB, 4G, are o reducere de 17% si un pret foarte bun in campania eMAG reduceri telefoane.
 
Telefon mobil Samsung Galaxy J5 (2017) este elegant prin definitie. Proiectat cu o mare atentie la detalii, noul Samsung Galaxy J5 are un finisaj metalic uimitor, fara vreo proeminenta a camerei in timp ce ecranul de sticla 2.5D protejeaza afisajul de 5.2"HD pentru o durabilitate sporita.
 
Camera principala de 13MP F1.7 face fotografii clare, cu detalii imbunatatite, chiar si la lumina scazuta, iar interfata intuitiva permite utilizarea cu o singura mana datorita butonului de declansare in miscare. Acum vei putea face fotografii in timp ce reglezi pozitia telefonului sau incadrezi peisajul.

eMAG reduceri telefoane Samsung J5

 
Telefonul Samsung Galaxy J5 iti permite sa obtii selfie-uri luminoase, chiar si in conditii de lumina scazuta datorita LED-urilor frontale si blitului. De asemenea, poti controla butonul declansator prin gesturi simple ale mainii. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close