Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri la telefoane Samsung. Top 3 oferte 

eMAG reduceri la telefoane Samsung. Top 3 oferte 

eMAG reduceri la telefoane Samsung. Top 3 oferte 
08 Mar 2018   •   11:47


eMAG reduceri la telefoane Samsung. Producătorul sud-coreean de electronice oferă unele dintre cele mai performante telefoane mobile de pe piață. Astăzi, la eMAG, găsiți câteva oferte excelente. Iată cele mai interesante 3 dintre ele:

Pentru a profita de toate reducerile eMAG la telefoane Samsung, intrați aici.

Fie că vă doriți un model din seria Samsung Galaxy Note sau un telefon din gamele de buget, J3, J5 sau A8, la eMAG beneficiați de discount-uri considerabile.

Mai jos găsiți cele mai consistente reduceri la telefoane Samsung de pe emag.ro.

Top 3 eMAG reduceri la telefoane Samsung

1. Telefon mobil Samsung Galaxy C7

Un smartphone dual sim cu preț accesibil și foarte competent. Modelul C7 are un procesor de 2.0 GHz și o memorie internă de 32 GB. Ecranul este Super Amoled, iar rezoluția camerei foto este de 16 Mp.

Acest produs provine de la distribuitori oficiali autorizati si este conform cu normele europene. El este livrat in ambalajul original, cu instructiuni in limba engleza/franceza/germana/italiana/spaniola, adaptor gratuit pentru priza europeana si garantie standard 24 luni inclusa asigurata de Service Return

Oferta eMAG la telefoane mobile Samsung prevede o reducere de 40 la sută pentru acest model. O puteți accesa aici.

Top 3 eMAG reduceri la telefoane Samsung

2. Telefon mobil Samsung Galaxy S7

Fiind echipat cu procesor puternic, Galaxy S7 functioneaza cursiv si rapid, gestionand toate datele suplimentare de pe cardul microSD in deplina siguranta. Desi bateria este de dimensiuni mai mari, incarcarea este chiar mai rapida.

Nu veti mai avea nevoie de capace sau huse suplimentare. Galaxy S7 este construit astfel incat sa poata rezista in apa cu o adancime maxima de 1.5 m, timp de 30 de minute, avand certificarea IP68.

Samsung KNOX. Solutia de securitate dedicata de la Samsung ofera protectie permanenta impotriva programelor neautorizate fiind actualizata periodic. Un nivel suplimentar de securitate este furnizat de KNOX Enabled App, care izoleaza si cripteaza datele dumneavoastră.

Pentru a beneficia de oferta eMAG la acest telefon Samsung, intrați aici.

Top 3 eMAG reduceri la telefoane Samsung

3. Telefon mobil Samsung Galaxy S8

Acest model are două camere foto extrem de rapide și de precise, în timp ce securitatea datelor este imbatabilă. Telefonul Samsung Galaxy S8 folosește scanarea irisului ca metodă de securitate.

Mai mult, acest telefon din oferta eMAG este dotat cu primul procesor de 10 nm din lume. Este puternic și rapid, dar și cu un consum eficient al bateriei.

Acest model beneficiază de o reducere de 30 la sută pe eMAG. Puteți profita de ea aici.

 

×
Subiecte în articol: emag reduceri
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close