Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri telefoane. TOP 7 telefoane pe care le iei chiar si cu 67% mai ieftin

eMAG reduceri telefoane. TOP 7 telefoane pe care le iei chiar si cu 67% mai ieftin

eMAG reduceri telefoane. TOP 7 telefoane pe care le iei chiar si cu 67% mai ieftin
20 Dec 2017   •   11:53
eMAG reduceri telefoane. Un telefon mobil poate fi cadoul perfect de sarbatori, asa ca magazinul emag.ro are in aceasta perioada oferte la o multime de smartphone-uri.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campania de reduceri eMAG sunt incluse telefoane mobile de la diferite branduri: Samsung, ASUS, HTC etc, iar produsele au reduceri ce ajung pana la 67%.
 
Am analizat oferta eMAG si am ales 7 telefoane care au preturi foarte bune:
 

eMAG reduceri telefoane ZTE

 
1. Telefonul mobil ZTE Blade V8 Mini, Dual SIM, Dual Camera, 16GB, 4G, are o reducere de 50% in campania eMAG reduceri telefoane.
Iată câteva dintre caracteristicile telefonului:
 
Retea: GSM: 850/900/1800/1900;
UMTS: 850/900/2100;
LTE: B1/B3/B5/B7/B8/B20 MHz;
Qualcomm MSM8940 (Snapdragon 435), Octa core (1.4GHz x 4) + (1.1GHz x 4);
Sistem: Android 7.0 (Nougat);
Dimensiuni: 143.5 x 70 x 8.9 mm;
Ecran: 5.0 inch, HD IPS (1280 x 720), 2.5D Curved Edge Screen;
Camera foto Dual 13MP AutoFocus +2MP FixFocus, crearea de efecte bokeh, mod de captura 3D, Blit LED;
Camera foto frontala 5 MP, Blit LED;
Baterie: 2800mAh;
Interfata: Micro USB(5pin), 3.5mm Earphone Port, Micro SD (maxim 128GB);
Memorie: 16GB eMMC + 2GB DDR3 RAM;
GPS, WiFi 802.11 b/g/n, BT 4.1,;
Accelerometer, Proximity, Ambient Light, Gyroscope, Hall sensor;
FM Radio, VOLTE, FingerPrint, FOTA;
Design rafinat, Finisare Metalica;
Tehnologie 3D senzor de amprenta.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane AEKU

 
2. Cei care isi doresc un telefon ieftin pot achizitiona telefonul card AEKU i9 MINI, 1.54-inch, ultra subtire 6 mm, dual band, care are o reducere de 67% in campania eMAG reduceri telefoane.
 
AEKU i9 MINI este cadoul ideal pentru copii, elevi sau studenti, fiind foarte practic si usor de transportat, oferindu-ti posibilitatea de a-l "ascunde" in portofel, avand dimensiunile unui card bancar 90 x 52 x 6 mm si o greutate de doar 40 de grame.
Dispune de slot memorie MicroSD (pana la 8 GB), iluminare taste, conexiune bluetooth V2.0, fiind functional in retea: 2G.
 
Caracteristici:
Slot Card SIM: Single SIM
Slot memorie: MicroSD (pana la 8 GB)
Retea: 2G
Iluminare taste (activare din setari)
Micro USB Slot: Da
Dimensiune ecran: 1.54 inch
Player MP3
Radio FM stereo
Conexiune Bluetooth V2.0
Culoare: Negru
Specificatii:
Capacitate baterie 420 mAh Built-in
Durata in regim de asteptare 2-3 zile
Timp de convorbire 3.5 - 4.0 ore
Agenda telefonica de stocare 200 SMS
Rezolutie: 240*240 pixeli
Dimensiuni mm: 90 x 52 x 6
Greutate: 40 g
Pachetul include:
1 telefon AEKU i9 MINI
1 x cablu USB
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Lenovo

 
3. Telefonul mobil Lenovo VIBE S1 Lite, Dual Sim, 16GB, 4G, are si el un pret foarte bun, fiind ideal pentru cei care isi doresc un telefon ieftin, dar performant. In campania eMAG reduceri telefoane smartphone-ul are o reducere de 51%.
 
Telefonul mobil Lenovo este perfect pentru selfie-uri in conditii de lumina scazuta. Smartphone-ul Lenovo Vibe S1 Lite va pune subiectul in centrul atentiei, chiar si pe intuneric. Camera sa frontala de 8 MP cu senzor BSI pentru lumina scazuta, blit incorporat pentru selfie si lentila din 5 componente pentru zero distorsiuni este proiectata pentru a realiza selfie-uri in conditii de lumina puternica si scazuta. In plus, beneficiaza de o camera principala de 13 MP cu focalizare automata cu detectarea fazei (PDAF) si de un blit principal CCT LED dual.
 
Design este ergonomic si confortabil. Panoul posterior curbat, cu design ergonomic, ii ofera modelului S1 Lite aspectul elegant necesar pentru a se evidentia. Iar cu doar 129 de grame, acest smartphone suplu va fi confortabil in mana si ca un fulg in buzunarul dvs. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane Huawei

 
4. Telefonul mobil Huawei P9 Lite, Dual Sim, 16GB, 4G, are o reducere de 47% pe siteul emag.ro.
 
Acest telefon dispune de o serie de upgrade-uri inovatoare intr-un design subtire. Detineti cel mai nou telefon inteligent de ultima generatie, care combina designul dinamic cu stilul impresionant intr-o armonie perfecta. Modelul este super subtire. Dispunand de un raport ecran-corp de 76.4%, Huawei P9 Lite va va impresiona cu un design elegant si o rama metalica.
 
Cu un display de 5.2 inch FullHD in-cell si o gama larga de culori, toate aceste caracteristici puse intr-un cadru subtire, va ofera imagini foarte
clare toate intr-un cadru din aliaj finisat cu atentie.
 
Huawei P9 Lite va permite sa capturati orice va puteti imagina, cu un nou senzor de imagine Sony IMX214 de 13 megapixeli. Acesta dispune de o deschidere mare de f/2.0, care imbunatateste calitatea imaginilor si a video-urilor capturate. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane HTC

 
5. Telefonul mobil HTC One A9s, 32GB, 4G, Cast Iron, are o reducere de 43% pe siteul emag.ro. Conceptele care stau la baza crearii noului HTC One A9s sunt durabilitatea si designul splendid. Carcasa metalica cu finisaj dual a trecut cu brio prin sute de teste de cadere si zgariere, cat si prin sute de ore de testare in conditii de vreme extrema, pentru a garanta fiabilitatea de lunga durata a dispozitivului.
 
Rama subtire si muchiile netede incadreaza ecranul de 5 inchi astfel incat sa-l tii confortabil in mana iar butoanele in forma de diamant si striatiile butonului de pornire demonstreaza o deosebita atentie la detalii.
 
Noul HTC One A9s iti protejeaza datele pretioase, dar se porneste printr-o simpla apasare. Senzorul iti recunoaste amprenta din aproape orice unghi si pozitie. De asemenea, amprenta ta poate debloca rapid aplicatiile protejate, prin functia Blocare aplicatii din Boost+. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri telefoane ASUS

 
6. Telefon mobil ASUS ZenFone Live ZB501KL, Dual SIM, 16GB, 4G, are si el un pret foarte mic. In campania eMAG reduceri telefoane, pretul sau este redus cu 42%.
 
Telefonul mobil ASUS beneficiaza de BeautyLive, prima tehnologie de infrumusetare din lume cu suport pentru streaming in timp real. Puteti sa partajati imaginea voastra perfecta pe retelele sociale favorite cu ajutorul functiei BeautyLive, noua tehnologie de infrumusetare cu suport pentru streaming in timp real si al aplicatiei asociate, disponibile in mod exclusiv pentru ZenFone Live.
 
Nuantele pielii vor fi echilibrate si imperfectiunile eliminate in timp real, permitandu-va astfel sa partajati o versiune mult mai frumoasa a voastra cu prietenii si cei care va urmaresc pe retelele sociale.

eMAG reduceri telefoane ieftine

 
ZenFone Live include de asemenea doua microfoane MEMS incorporate, ce detecteaza in mod automat si elimina zgomotul de fundal pentru a imbunatati calitatea vocii. Tehnologie cu microfoane duale ofera un sunet foarte clar.
 
ZenFone Live este echipat cu o pereche de microfoane de tip MEMS foarte sensibile ce sunt optimizate atent si foarte precis pozitionate pentru a reduce zgomotul si a asigura faptul ca vocea voastra se poate face auzita la cea mai buna calitate. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri telefoane Samsung

 
7. Pentru fanii brandului Samsung, o optiune foarte buna este telefonul mobil Samsung A5 Galaxy A500F, 16GB, 4G, care are o reducere de 36% in campania eMAG reduceri telefoane.
 
Primul telefon Samsung cu corp construit integral din metal, Samsung GALAXY A5 prezinta un design inovator si luxos si un ecran HD de 5 inchi. Veti simti la atingere calitatea premium a corpului neted construit integral de metal. In plus, puteti alege una dintre cele 4 culori deosebite, pentru ca Samsung GALAXY A5 sa se potriveasca perfect personalitatii si stilului dvs.
 
Bratele nu trebuie sa va mai strice fotografiile. Samsung GALAXY A5 va permite sa faceti fotografii selfie fara sa atingeti butonul. Capturati propria imagine declansand camera cu ajutorul vocii sau palmei, iar prietenii vor crede ca aveti propriul fotograf profesionist. Dotat cu cel mai nou software pentru detectarea imaginii si recunoastere vocala, GALAXY A5 aduce fotografia selfie la un nou nivel.

eMAG reduceri telefoane Samsung Galaxy

 
Noua functie „Selfie panoramic” va permite sa creati o fotografie selfie panoramica prin imbinarea a trei fotografii capturate la stanga, mijloc si dreapta, realizand o fotografie selfie de grup perfecta. Acum puteti cuprinde in fotografie toti prietenii datorita unghiului de acoperire de 110° in pozitie verticala si de 120° in pozitie orizontala. In plus, gratie functiilor de editare automata, veti arata perfect in fiecare fotografie.
 
Ecranul Alive Super Amoled si functia „Ecran adaptabil” asigura o reproducere naturala a culorilor pe telefonul Samsung GALAXY A5 prin adaptare inteligenta la conditiile inconjuratoare. Cu ajutorul functiei automate de ajustare audio, Samsung GALAXY A5 va mari sau reduce automat volumul, in functie de zgomotul de fond din mediul inconjurator.
 
Noua sa interfata ofera o gama diversa de teme pe care le puteti aplica telefonului A5. In plus, noile tonuri de apel, sunete de pornire, la atingere si de notificare create special pentru GALAXY A5 se vor potrivi perfect dispozitiei si stilului dvs. Afisati-va propriul stil cu noua interfata si noile sunete ale telefonului Samsung GALAXY A5.
 
Echipat cu un procesor Quad Core de 1,2 GHz, GALAXY A5 ruleaza la viteze care satisfac orice profesionist. Veti putea urmari filme, asculta muzica si rula mai multe aplicatii simultan fara intreruperi si la viteze uimitoare. Conectivitatea LTE Cat 4 va va permite sa descarcati de pe Internet mult mai rapid decat toti ceilalti. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri telefoane – Toate ofertele sunt AICI.

Foto deschidere: Free-Photos / pixabay.com

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close