Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri televizoare. Stock Busters, vestitorul prețurilor mai mici și cu 48%

eMAG reduceri televizoare. Stock Busters, vestitorul prețurilor mai mici și cu 48%

eMAG reduceri televizoare. Stock Busters, vestitorul prețurilor mai mici și cu 48%
21 Feb 2018   •   16:18
eMAG reduceri televizoare Stock Busters. Magazinul online emag.ro desfasoara in aceasta perioada campania Stock Busters, care vine cu reduceri mari la mii de produse, inclusiv la televizoare.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 
In campanie sunt incluse o multime de televizoare cu diferite rezolutii si diagonale. Am analizat oferta si am ales cateva dintre cele mai atractive produse:
 

eMAG reduceri televizoare Stock Busters LG

 
1. Un televizor LED Smart LG, cu diagonala de 123 de cm, 49UJ620V, 4K Ultra HD, are o reducere de 28% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Panoul IPS 4K al televizorului LG UHD iti ofera culori bogate si contrast puternic, care raman uniforme chiar si la unghiuri mai largi de vizualizare.
 
Active HDR analizeaza si optimizeaza continuturile HDR10 si HLG, pentru o experienta HDR uluitoare, care iti va taia respiratia. Datorita procesarii exclusive pentru HDR10 si HLG a televizorului LG, telespectatorii beneficiaza de o gama mai vasta de continuturi HDR.
 
HDR Effect de la LG utilizeaza o tehnologie unica de procesare a imaginilor, care transforma continuturile cu interval dinamic standard si emuleaza calitatea HDR prin amplificarea contrastului, astfel incat tu sa te bucuri intotdeauna de o experienta de vizionare la calitate HDR.

 

eMAG reduceri televizoare Stock Busters rezolutie 4K Ultra HD

 
4K Upscaler de la LG amplifica rezolutia, apropiind-o de calitatea 4K, printr-o tehnologie de procesare a imaginilor de ultima ora.
 
Lasa-te cuprins de cel mai nou si mai avansat sunet surround de la LG, pe sapte canale virtuale, pentru o experienta de imersiune superioara.
 
Cu telecomanda Magic Remote si webOS 3.5 poti patrunde intr-o lume infinita de continuturi premium de la cei mai populari furnizori de divertisment.
 
* GUI pentru webOS poate sa difere in functie de tara.
* Serviciile depind de disponibilitate, pot necesita un abonament si pot varia in functie de produs si de platforma. Este necesara o conexiune la internet.
* Telecomanda Magic Remote este inclusa in ambalajul anumitor modele de televizoare webOS.
* Tasta functionala Netflix de pe telecomanda poate sa nu fie disponibila in anumite tari.
 
Asistentul de securitate din webOS3.5 obtine prestigioasa certificare CC internationala privind securitatea si certificarea UL CAP2900-1 pentru capacitatea sa de a oferi protectie superioara confidentialitatii. Acesta impiedica instalarea de aplicatii neautorizate, atacurile hackerilor si furturile de informatii cu caracter personal.

eMAG reduceri televizoare LG

 
Cu un control mai facil si acces mai rapid, puteti explora si va puteti bucura de mai mult continut 4K hdr premium de la Netflix pe un televizor LG 4K.
 
* GUI pentru webOS poate sa difere in functie de tara.
* Disponibilitatea caracteristicii 4K HDR poate varia in functie de continutul Netflix.
* Designul telecomenzii Magic Remote si aranjarea butoanelor poate varia in functie de tara.
* Este necesar un abonament la serviciile Netflix. Disponibilitatea caracteristicii 4K depinde de planul dvs. de abonament la Netflix, de serviciul de internet, de specificatiile dispozitivului si de disponibilitatea continutului.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Stock Busters Samsung

 
2. Televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 125 de cm, 50MU6102, 4K Ultra HD, are o reducere de 40% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Cu rezolutia 4K Ultra HD vei experimenteaza detalii vii cu rezolutia de 4 ori mai mare decat a unui televizor HD. Tot ceea ce privesti va arata mai bine datorita culorilor si luminozitatii realiste.
 
Vei avea parte de o adevarata experienta HDR cu luminozitate impresionanta si umbre pline de detalii. Iar UHD Dimming imparte ecranul in portiuni separate pentru a optimiza culoarea, claritatea si nivelurile de negru profund si alb imaculat pentru contrastul perfect.
 

eMAG reduceri televizoare Stock Busters Samsung

 
Designul slim este elegant si rafinat, oferind un aspect desavarsit indiferent de locul unde il asezi. Cu o singura telecomanda ai controlul suprem in mainile tale. Controleaza toate dispozitivele conectate cu o singura telecomanda. Cu functia Control vocal, navigarea va fi mai usoara.
 
Cu aplicatia Smart View poti controla perfect totul de pe telefonul mobil. Gasesti continutul dorit, organizat pe un singur ecran. Poti chiar sa-l pre-vizualizezi fara a-l deschide.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters Sony

 
3. Televizorul Smart LED Sony Bravia, cu diagonala de 138,8 cm, 55XE7005, 4K Ultra HD, are o reducere de 35% in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters.
 
Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culorile si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu.
 
Televizoarele 4K HDR de la Sony sunt partenerul perfect pentru consolele PlayStation® si PlayStation® Pro. Patrundeti in lumea divertismentului pentru o experienta de joc cu texturi clare si culori vii, intense.
 

eMAG reduceri televizoare Sony

 
Procesarea 4K X-Reality PRO converteste ascendent toti pixelii pentru o claritate remarcabila. Pixelii din cadre multiple sunt analizati si claritatea imaginilor este imbunatatita in timp real. Observati detaliile care apar pe cladiri si arbori.
 
Auditiile pot fi la fel de realiste ca vizionarea. ClearAudio+ regleaza fin sunetul TV-ului pentru o experienta captivanta si emotionanta, care parca va invaluie. Indiferent ce vizionati, veti auzi mult mai clar si mai distinct muzica si dialogurile.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri televizoare Stock Busters Philips

 
4. Cei care isi doresc un televizor cu o diagonala generoasa pot achizitiona televizorul Smart Philips, cu diagoanala de 164 de cm, 65PUS6162/12, si rezolutie 4K Ultra HD.
 
Televizorul Ultra HD are o rezolutie de patru ori mai mare decat cea a unui televizor Full HD obisnuit. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia unica de upscaling Ultra Resolution, vei experimenta cea mai buna calitate a imaginii. Cu cat calitatea continutului original este mai ridicata, cu atat imaginile vor fi mai bune si rezolutia imbunatatita.
 
Vei beneficia de claritate imbunatatita, de perceptia unei adancimi sporite, contrast superior, miscare naturala si detalii fara cusur. Vei descoperi o experienta mai inteligenta care se afla dincolo de televizorul traditional.

eMAG reduceri televizoare Philips

 
Poti sa inchiriezi si sa redai filme, clipuri video sau jocuri din magazinele video online. Vizioneaza programe de televiziune recuperate de pe canalele preferate si bucura-te de o selectie din ce in ce mai bogata de aplicatii online cu Smart TV.
 
High Dynamic Range Plus este un nou standard video. Acesta redefineste divertismentul la domiciliu prin inovatii in ceea ce priveste contrastul si culoarea. Bucura-te de o experienta senzoriala care surprinde bogatia si insufletirea initiale, redand totusi cu acuratete intentia creatorului de continut. Rezultatul final consta in aspecte esentiale mai stralucitoare, contrast mai bun si o gama mai larga de culori si detalii mai atractive.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Stock Busters Samsung curbat

 
5. Un alt televizor la oferta in campania eMAG reduceri televizoare Stock Busters este televizorul LED Curbat Smart Samsung, 138 cm, 55MU9002, 4K Ultra HD, care are o reducere de 48%.
 
Experimenteaza puterea de iluminare a High Dynamic Range-ului. Priveste fiecare detaliu si bucura-te de claritate cinematografica in fiecare scena. Cu Dynamic Crystal Color vezi spectacolul plin de viata prin culori clare, ca de cristal, si vibratia dinamica.
 
Prin absorbtia luminii, Ultra Black minimalizeaza dramatic reflexiile si iti ofera o imagine la un contrast maxim. Bucura-te de experienta optima de vizionare in orice lumina si de o actiune rapida lina, fara imagini neclare.

 

eMAG reduceri televizoare Samsung curbat

 
Motion Rate 240 aduce la viata sportul si continutul rapid in miscare, iar Peak Illuminator face ca zonele luminoase sa fie si mai luminoase in scenele intunecate. Bucura-te de imagini uimitoare cu un plus de luminozitate in fiecare scena.
 
In ceea ce priveste designul, solutia de gestionare a cablurilor si One Connect fac ca totul sa devina ordonat si simplu. Designul elegant al spatelui televizorului ascunde toate cablurile in interior. 
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare Stock Busters – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close