Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri uimitoare la televizoare 4K Ultra HD. Preturi si cu 4.800 de lei mai mici

eMAG – reduceri uimitoare la televizoare 4K Ultra HD. Preturi si cu 4.800 de lei mai mici

eMAG – reduceri uimitoare la televizoare 4K Ultra HD. Preturi si cu 4.800 de lei mai mici
10 Mai 2017   •   16:04
eMAG a lansat o campanie de reduceri eMAG la televizoare cu rezolutia 4K Ultra HD, cea mai buna rezolutie existenta la ora actuala pe piata.
 
Televizoare cu rezolutia de cristal 4K Ultra HD au acum preturi accesibile, beneficiind de reduceri ce ajung la 4.800 de lei.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.
 
In campania reduceri eMAG televizoare sunt incluse produse Samsung, Philips, Sony sau LG.
 
Am analizat oferta eMAG si am ales 10 televizoare care beneficiaza de reduceri substantiale de pret:
 

eMAG reduceri televizoare LED Smart Samsung

 
1. Televizorul LED Smart Samsung cu diagonala de 108 cm, 43KU6072, rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 1.600 de lei in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare. Tehnologia Active Crystal Color are la baza o sursa de lumina albastra si un invelis de fosfor de culoare verde si rosu, reusind sa redea o lumina la o puritate ridicata si o gama larga de culori naturale si bogate. In plus, reduce consumul de energie datorita rapiditatii procesului. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Curbat Smart Samsung

 
2. Un televizor SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55KS9002, rezolutie 4K Ultra HD, are una dintre cele mai mari reduceri de pe emag.ro: 4.799,01 lei. Experienta HDR premium, oferita de televizoarele Samsung SUHD cu  Quantum Dot integrata, asigura redarea de imagini cu o luminozitate exceptionala si contrast intens, datorita  tehnologiilor inovatoare HDR 1000 si Ultra Black. In plus, datorita noului meniu Samsung Smart Hub, experienta de entertainment a devenit mai intuitiva si mai rapida. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD

 
3. Un alt televizor Samsung aflat la reducere pe eMAG este televizorul LED Smart Samsung cu diagonala de 121 de cm, 48JU6435, rezolutie 4K Ultra HD. De 4 ori mai multe detalii decat rezolutia Full HD, rezolutia Ultra HD inseamna ca puteti vedea mai clar ca oricand chiar si cele mai mici detalii de pe ecran. Televizorul Samsung UHD ofera o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, in culori realiste si precise. Pretul este redus cu 41% in cadrul campaniei de reduceri eMAG televizoare. Oferta este AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare Smart LG

 
4. Televizor LED Smart LG, cu diagonala de 108 cm, 43UH6107, rezolutie 4K Ultra HD, beneficiaza de una dintre cele mai bune oferte de pe eMAG. In aceasta perioada pretul acestui televizor performant este redus cu 780 de lei, fiind foarte accesibil. Oferta poate fi consultata AICI.

eMAG reduceri televizoare Star-Light

 
5. Televizorul Smart LED Star-Light, cu diagonala de 140 de cm, 55DM5500, 4K Ultra HD, are o reducere de 20%. Daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra, oferind cursivitatea imaginilor si claritate din orice pozitie. Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata, unghiul de vizibilitate a fost marit pana la 176 grade, astfel incat veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Samsung 4K Ultra HD

 
6. Un alt televizor Samsung inclus in campania de reduceri eMAG televizoare este modelul LED Smart Samsung, diagonala de 101 cm, 40KU6072, 4K Ultra HD. Acesta are o reducere de 1.200 de lei si poate fi achizitionat la un pret foarte avantajos. Pretul poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.
 

eMAG reduceri televizoare LED Curbat Smart Samsung

 
7. Si televizorul LED Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 de cm, 55KU6172, rezolutie 4K Ultra HD beneficiaza de o reducere substantiala de 2.300 de lei. Cu HDR Premium va puteti bucura de detalii nemaivazute pana acum in cele mai luminoase parti ale ecranului TV, in timp ce urmariti continut HDR. Televizorul ofera o experienta ca de cinematograf, cu adevarat HDR, chiar in sufragerie. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Smart Android LED Sony Bravia

 
8. Ne-a atras atentia si televizorul Smart Android LED Sony Bravia, cu diagoanala de 139 de cm, 55XD7005, 4K Ultra HD, care are o reducere eMAG de 500 de lei. Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu. Pretul este AICI.

eMAG reduceri televizoare Philips

 
9. In campania de reduceri eMAG televizoare sunt incluse si televizoare Philips, precum televizorul LED Smart Philips cu diagonala de 139 de cm, 55PUH6101/88, 4K Ultra HD.  Acest televizorul Ultra HD are de 4 ori rezolutia unui televizor conventional Full HD. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia Ultra Resolution Upscaling va veti bucura de imagini fascinante indiferent de sursa. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG reduceri televizoare Smart LG

 
10. Ultimul televizor pe care l-am selectat este televizorul LED Smart LG cu diagonala de 108 de cm, 43UH661V, 4K Ultra HD. Unul dintre secretele din spatele performantei high-definition ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. De asemenea, ecranul IPS 4K este rezistent, ofera culori naturale si un unghi larg de vizualizare. Pretul este redus cu 600 de lei si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri televizoare 4K Ultra HD – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close