Antena 3 CNN Economic eMAG – reduceri uriase la electrocasnice. 10 produse mai ieftine si cu 60%

eMAG – reduceri uriase la electrocasnice. 10 produse mai ieftine si cu 60%

eMAG – reduceri uriase la electrocasnice. 10 produse mai ieftine si cu 60%
25 Aug 2017   •   15:16
eMAG are reduceri foarte mari in aceasta perioada la electrocasnice mici. In campania de reduceri eMAG sunt incluse aspiratoare, espressoare, mixere, prajitoare de paine, blendere sau cuptoare cu microunde.
 
eMAG reduceri electrocasnice mici – Toate reducerile sunt AICI.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG si am identificat produse care au reduceri chiar si de 60%:
 

eMAG reduceri electrocasnice - cuptoare cu microunde Samsung

 
1. Un cuptor cu microunde Samsung ME73A, 20 l, 800 W, digital, beneficiaza de o reducere de 31% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice mici. Butonul Eco va permite sa economisiti energia in modul stand-by cu pana la 40%. Doar apasati si economisiti bani si energie si protejati planeta.
 
Decongelarea nu consuma doar din timpul dvs., ci este si imprevizibila. De multe ori, alimentele devin moi in anumite parti si foarte tari in alte parti. Dar functia Decongelare rapida oferita de Samsung va permite sa dezghetati alimentele rapid si uniform, conferindu-le prospetimea de dinaintea congelarii, asigurand astfel conditiile optime pentru o cina delicioasa. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice - cuptoare cu microunde Daewoo

 
2. Cuptorul cu microunde Daewoo KOR-6S20K , 20 l, 700 W, mecanic, are o reducere de 35%. Cu microundele de inalta frecventa, cuptoarele Daewoo, ofera o incalzire uniforma in intreaga cavitate a acestuia. Datorita noului ghidaj cu 3 brate al platanului si a pozitionarii mai joase a acestuia, vasele incalzite in cuptorul cu microunde Daewoo vor avea o stabilitate mai mare decat in cazul cuptoarelor cu microunde cu ghidaje clasice. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – prajitoare de paine

 
3. Prajitorul de paine Heinner Charm, 750W, cu 6 setari, are o reducere de 55% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice mici.
 
Caracteristici principale:
- dezghetare, reincalzire si anulare
- 6 niveluri de rumenire
- tavita de firimituri detasabila
- control variabil al temperaturii
- functie intrerupere ciclu prajire
- functie oprire automata
- functie ridicare felii de paine
 
Pretul este foarte mic si poate fi gasit AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice mici – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – blendere

 
4. Un blender Star-Light Activo BG-350SS, 350 W, cu o viteza, 0.6 l, fabricat din inox, are o reducere de 50%. Motorul sau de 350W va permite sa procesati o gama larga de alimente rapid si eficient fara prea multe batai de cap, maruntind mai bine alimentele si obtinand astfel un amestec fin si cremos in cel mai scurt timp.
 
Spre deosebire de unele produse din categoria lui, aparatul are un buton de pornire/oprire ce faciliteaza procesul de stoarcere/maruntire al alimentelor. Iar carcasa din inox ii confera rezistenta, fiabilitate si un design placut, integrandu-se perfect in orice tip de bucatarie fie ea clasica sau cu un design modern. Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – tocatoare

 
5. Tocatorul Star-Light DC-500BS, 500W, 1 l, vas sticla, din inox, are o reducere eMAG de 35% in aceasta perioada. Tocatorul Star-Light DC-500BS poate fi ajutorul mult asteptat din bucataria dumneavoastra. Poate toca aproape orice, fie ca e vorba despre ceapa, fasole, cartofi sau carne frageda, datorita lamelor sale ascutite, realizate din otel inoxidabil. Oferta este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – roboti de bucatarie

 
6. Pasionatii de gatit vor fi incantati sa afle ca robotul de bucatarie Philips Viva Collection HR7761/00 este acum la reducere, pretul sau fiind diminuat cu 33%. Robotul de bucatarie are urmatoarele caracteristici> 750 W, bol 1.5 l, blender 1 l, 2 viteze + Pulse.
 
Spre deosebire de robotii de bucatarie mai ieftini, robotul de bucatarie de la Philips este proiectat pentru o asamblare usoara. Componentele acestuia se fixeaza cu un clic datorita designului cu forme compatibile al accesoriilor. Tehnologia PowerChop este o combinatie intre forma lamei de taiere, unghiul de taiere si castronul interior, care ofera rezultate de tocare superioare atat pentru ingredientele moi, cat si pentru cele tari. Este, de asemenea, perfecta pentru prepararea piureurilor si pentru amestecarea aluaturilor pentru prajituri! Robotul are accesorii pentru peste 28 de functii. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice mici – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – mixere

 
7. Un mixer de mana Bosch MFQ36440, 450 W, 5 viteze + turbo, are o reducere de 42% in cadrul campaniei de reduceri eMAG la electrocasnice mici. Mixerul este ușor de curățat (are accesorii lavabile în mașina de spălat), are un design ergonomic cu maner soft touch pentru utilizare usoara si confortabila si are si accesorii incluse (picior de blender cu vas de mixare si pasare). Pretul este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – espressoare

 
8. Ne-a atras atentia si espressorul manual DeLonghi EC221.B. Iubitorii de cafea de buna calitate vor avea in espressorul DeLonghi un partener de incredere. Aparatul are dispozitiv spumare, sistem cappuccino, 15 Bar, volun de un litri si sistem de oprire automata. Pe siteul emag.ro espressorul are o reducere de 42%. Oferta este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – cafetiere

 
9. Cafetiera Heinner HCM-D918X, din inox, cu display LCD, 1,8 litri, beneficiaza de una dintre cele mai mari reduceri din campania de reduceri eMAG la electrocasnice mici, pretul sau fiind redus cu 60%. Oferta este AICI.

eMAG reduceri electrocasnice – aspiratoare

 
10. Ultimul produs care intra pe lista noastra de recomandari este aspiratorul cu sac Daewoo RC-224L, 1400W, 3 l, cu tub telescopic, care beneficiaza de o reducere de 25%. Aspiratorul are o greutate de 4,4 kilograme si este foarte usor de folosite. Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri electrocasnice mici – Toate reducerile sunt AICI.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close