Antena 3 CNN Economic eMAG reduceri. Vine canicula, preturile scad: 2 combine frigorifice sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. Vine canicula, preturile scad: 2 combine frigorifice sub 1.000 de lei

eMAG reduceri. Vine canicula, preturile scad: 2 combine frigorifice sub 1.000 de lei
13 Iun 2018   •   13:41
eMAG reduceri combine frigorifice. Magazinul online emag.ro are la mijlocul lunii iunie o campanie de reduceri la aparate frigorifice.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.
 
Canicula este deja aici, temperaturile au ajuns si la 33 de grade Celsius la umbra, asa ca este momentul sa va ganditi la cum sa va pastrati alimentele proaspete si sanatoase.
 
Daca va gandeati ca o combina frigorifica costa prea mult, ei bine preturile au scazut foarte mult si acum va puteti cumpara o combina destul de spatioasa la un pret de sub 1.000 de lei.
 
Noi am identificat doua combine frigorifice la oferta, care costa sub 1.000 de lei.

 

eMAG reduceri combine frigorifice Heinner

 
1. Combina frigorifica Heinner HC-H273SA+, cu un volum de 273 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 175,7 cm, de culoarea argintie, are o reducere de 46% in campania eMAG reduceri combine frigorifice.
 
Aceasta combina frigorifica are un consum anual de energie de 248 kWh si face parte din clasa climatica N-ST. Autonomia sa fara curent este de 15,8 ore.
 
Usile combinei frigorifice sunt reversibile, iar nivelul de zgomot este de 42 dB. Combina are un compartiment special pentru fructe și legume, 3 rafturi din sticla in frigider si 4 rafturi pe usa.

Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice ieftine

 
Combina frigorifica vine si cu accesorii incluse precum un suport pentru oua si o tava pentru gheata. Volumul net al frigiderului este de 205 litri, iar al congelatorului de 68 de litri. Congelatorul are 3 compartimente si are o capacitate de inghet de 3 kilograme la 24 de ore.
 
De asemenea, combine dispune de iluminare interioara.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice Albatros

 
2. Cea de-a doua combina frigorifica ce ne-a atras atentia este combina frigorifica Albatros CF32A+, cu un volum generos de 240 de litri, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 166 de cm.
 
Combina frigorifica are 3 ani garantie si este de culoare alba.
 
Combina are un consum anual de energie de 237 kWh, usi reversibile, un compartiment pentru fructe si legume, 3 rafturi din sticla in frigider si 4 rafturi pe usa.
Pretul este AICI.

eMAG reduceri combine frigorifice la oferta

 
Sistemul de dezghetare al frigiderului este automat. Frigiderul are un volum net de 175 de litri, iar congelatorul de 65 de litri. Congelatorul dispune de 3 compartimente.
 
Atat picioarele, cat si termostatul combinei frigorifice sunt ajustabile.
 
Pretul este AICI.
 
eMAG reduceri combine frigorifice – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close