Antena 3 CNN Economic eMAG Revolutia Preturilor. 10 oferte de neratat in ultimele ore cu reduceri uriase

eMAG Revolutia Preturilor. 10 oferte de neratat in ultimele ore cu reduceri uriase

eMAG Revolutia Preturilor. 10 oferte de neratat in ultimele ore cu reduceri uriase
22 Iun 2017   •   15:47
eMAG Revolutia Preturilor. Au mai ramas numai cateva ore din campania de reduceri eMAG Revolutia Preturilor. Pe siteul emag.ro inca sunt scoase la vanzare mii de produse cu reduceri care sar de 30%.
 
eMAG Revolutia Preturilor – Toate reducerile sunt AICI.
 
In oferta de reduceri eMAG sunt incluse telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, dar si electrocasnice precum masinile de spalat, combinele frigorifice sau aragazele.
 
Am analizat oferta de reduceri eMAG Revolutia Preturilor si am ales 10 produse de neratat:

 

eMAG Revolutia Preturilor televizoare 4K Ultra HD

 
1. In campania de reduceri eMAG Revolutia Preturilor sunt incluse numeroase televizoare cu rezoltuie 4K Ultra HD la pret redus. Astfel, cei care au visat de mai mult timp la un televizor care sa beneficieze de cea mai buna rezolutie de pe piata, pot cumpara acum un televizor Ultra HD la pret accesibil. Ne-a atras atentia televizorul LED Smart Samsung, cu diagonala de 101 cm, 40KU6072, rezolutie 4K Ultra HD, care are o reducere de 27%. Pretul este AICI.

eMAG Revolutia Preturilor televizoare LG

 
2. Un alt televizor 4K Ultra HD la reducere este televizorul LED Smart LG, cu diagonala de108 cm, 43UH661V. Televizorul are o reducere de 35% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Revolutia Preturilor. Unul dintre secretele din spatele performantei high-definition ale televizoarelor LG este panoul TV special realizat. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG Revolutia Preturilor telefoane mobile

 
3. Telefonul mobil Samsung Galaxy S7, 32GB, 4G, poate fi cumparat acum la un pret cu 24% mai mic. In viata de zi cu zi intalnim diferite conditii de iluminare, de aceea este important sa puteti face fotografii fara a fi nevoit sa va ganditi la lumina sau la lipsa acesteia. Indiferent daca sunteti in miscare sau suflati in lumanarile de pe un tort aniversar, fotografiile realizate cu Galaxy S7 vor iesi clare si vii. Pretul este AICI.
 
eMAG Revolutia Preturilor – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG Revolutia Preturilor tablete

 
4. Tableta Samsung Galaxy Tab E T560, cu diagonala de 9,6 inchi, Quad-Core 1.3GHz, 1.5GB RAM, 8GB, beneficiaza si ea de un pret foarte bun in cadrul campaniei de reduceri eMAG Revolutia Preturilor. Extrem de portabil, cu doar 8,5 mm grosime si 490 grame, modelul Galaxy Tab E detine un design elegant si este incredibil de practic. Invelisul sau unic, antialunecare, ce imita materialele textile, il face sigur si confortabil. Pretul este AICI.

eMAG Revolutia Preturilor laptopuri

 
5. Laptopul 2 in 1 Acer One 10 S1003-16A9 cu procesor Intel® Atom™ x5-Z8350 1.44 GHz, diagonala de 10,1 inchi, IPS, Touchscreen, 2GB, 64GB eMMC, Intel® HD Graphics, cu sistemul de operare Microsoft Windows 10 Home gata instalat, beneficiaza de o reducere de 38% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Revolutia Preturilor. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG Revolutia Preturilor laptopuri ASUS

 
6. Un alt laptop care merita din plin sa fie mentionat este laptopul ASUS X541NA-GO008 cu procesor Intel® Dual-Core Celeron® N3350 2.40 GHz, cu diagonala mare de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel HD Graphics, Endless. Pretul este redus cu 21% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Revolutia Preturilor. Pretul este AICI.
 
eMAG Revolutia Preturilor – Toate reducerile sunt AICI.

eMAG Revolutia Preturilor cuptoare incorporabile

 
7. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Indesit IFW 6530 IX, multifunctional, cu 5 fuctii, capacitate de 66 de litri, clasa A de eficienta energetica, din inox, si o plita incorporabila Indesit PAA 642 IX I EE, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox, are astazi un pret redus cu 610 lei. Pretul este AICI.

eMAG Revolutia Preturilor combine frigorifice

 
8. Combina frigorifica Gorenje NRK6191CW, de 307 litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem No Frost, cu inaltimea de 185 de cm, beneficiaza de o reducere de 35%. Tehnologia IonAir aduce natura in frigidere, prin introducerea in mod constant de ioni negativi in aparat. Ionii negativi sunt purificatori naturali de aer, responsabili pentru senzatia de prospetime din padure, in apropierea unei cascade sau dupa ploaie. Tehnologia IonAir distruge pana la 95% din bacteriile aflate in interiorul aparatului, elimina mirosurile si mucegaiul si ofera, de asemenea, un nivel optim de umiditate. Pretul este AICI.

eMAG Revolutia Preturilor masini de spalat rufe

 
9. Un alt aparat electrocasnic ce ne-a atras atentia este masina de spalat rufe SLIM Star-Light WMS-610A++, de 6 kg, 1000 RPM, clasa de eficienta energetica A++ si display LED, are o reducere de 38% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Revolutia Preturilor. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Revolutia Preturilor aragaze

 
10. Ultimul produs care a intrat pe lista noastra de recomandari este aragazul Star-Light FCF50GRTS, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, siguranta plita si cuptor, grill, rotisor, timer, cu inaltimea de 50 cm, din inox. Aragazul are o reducere de 30%. Pretul este AICI.
 
eMAG Revolutia Preturilor – Toate reducerile sunt AICI.

×
Subiecte în articol: reduceri emag reduceri emag.ro
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close