Antena 3 CNN Economic Revoluția prețurilor la eMAG. 5 oferte excelente la electrocasnice

Revoluția prețurilor la eMAG. 5 oferte excelente la electrocasnice

Revoluția prețurilor la eMAG. 5 oferte excelente la electrocasnice
20 Iun 2017   •   11:19

Magazinul online emag.ro oferă astăzi numeroase reduceri foarte avantajoase la produse electrocasnice în cadrul campaniei ”Revoluția prețurilor”.

Pentru a profita de cele mai mari discount-uri de pe piață, atât la produse electrocasnice, cât și la multe altele, intrați aici.


Revoluția prețurilor eMAG: Electrocasnice

1. Mașina de spălat rufe Slim 6th Sense Colours Whirpool

Această mașină de spălat are o reducere de 37 la sută din preț la eMAG, iar econoiile nu se opresc aici, ajungând la 40% din energie (diferenta de consum de energie intre Ciclul de bumbac la 60°C si 40°C).

Mașina de spălat 6th Sense Colours protejează negrul și culorile închisă, spală perfect orice culoare fără risc de transfer între rufe și are un program special de doar un sfert de oră.

O puteți cumpăra acum, în cadrul campaniei ”Revoluția prețurilor” eMAG de aici.

2. Combina frigorifica Samsung

Cu o capacitate de 289 de litri și având tehnologia Full NoFrost, combina frigorifică Samsung are un discount la eMAG de 33 la sută în aceste zile.

Compresorul Digital Inverter de la Samsung are 7 viteze reglabile, pentru a se adapta la necesitati de racire diferite. Acest produs are o garanție de 10 ani. Functia No Frost de la Samsung mentine un nivel constant al temperaturii in toate colturile frigiderului, pastrand alimentele perisabile proaspete si hranitoare si eliminand inghetul si impiedicand depunerea de gheata.

Profitați de această super-afacere aici.

Revoluția prețurilor eMAG: Electrocasnice

3. Aparat de aer conditionat Daewoo

Acest aparat, disponibil cu o reducere de 34 la sută, în cadrul campaniei Revoluția prețurilor, este special conceput sa ofere o capacitate ridicata, printr-un consum mai mic de energie. Capacitatea de racire a aparatului de aer conditionat Daewoo este de 12000 BTU.

Găsiți acest produs aici.

În cadrul campaniei de pe emag.ro, găsiți oferte excelente și la cuptoare sau aspiratoare.

4. Pachet promo: Cuptor incorporabil Bosch + Plita incorporabila Bosch

Produsele sunt pe bază de convecție și oferă rezultate perfecte datorita distribuirii optime a caldurii in interiorul cuptorului.

Le puteți cumpăra, cu un discount foarte generos, de aici.

5. Aspirator fara sac Rowenta Compact Power

Acest aspirator de dimensiuni compacte, cu o capacitate a recipientului de praf de 1.5L, are maner ergonomic de transport și suport pentru depozitarea tuburilor metalice.

Are o rază de acoperire de 8,8 metri și roți mari. Reducerea de preț oferită în cadrul campaniei ”Revoluția prețurilor” este de 40 la sută.

Puteți profita de discount aici.

 

×
Subiecte în articol: reduceri emag
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close