Antena 3 CNN Economic eMAG Stock Busters – reduceri ca de Black Friday. 10 produse cu oferte de senzatie

eMAG Stock Busters – reduceri ca de Black Friday. 10 produse cu oferte de senzatie

eMAG Stock Busters – reduceri ca de Black Friday. 10 produse cu oferte de senzatie
22 Aug 2017   •   15:36
eMAG Stock Busters, desfasurat pe siteul emag.ro in perioada 22-24 august, vine cu oferte la mii de produse, de la laptopuri, telefoane si televizoare la electrocasnice mari precum frigiderele și masinile de spalat.
 
eMAG Stock Busters reduceri – Toate ofertele sunt AICI.
 
Am analizat reducerile din cadrul campaniei eMAG Stock Busters si am ales 10 dintre produsele care au cele mai interesante oferte:
 

eMAG Stock Busters reduceri telefoane mobile

 
1. Telefonul mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, beneficiaza de o reducere de 11% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters. Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. El acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters reduceri telefoane mobile Apple

 
2. Telefonul mobil Apple iPhone 7, 32GB, are o reducere de 16%. iPhone 7 imbunatateste substantial cele mai importante aspecte care definesc experienta iPhone. Iti ofera noi sisteme avansate pentru camere, difuzoare stereo captivante, precum si cea mai mare luminozitate si cea mai bogata gama cromatica pentru un afisaj de iPhone. Este rezistent la stropire si apa. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters reduceri tablete

 
3. Un alt produs care ne-a atras atentia in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters este tableta Huawei Mediapad M3 Youth, cu diagonala de 10 inchi, Octa Core 1.4 GHz, 3GB RAM, 32GB, 4G. Tableta are o reducere de 19%.
 
EMUI 5.1 OS si Android 7.0 Nougat  va permit sa va bucurati de performantele HUAWEI MediaPad M3, livrand un workflow persistent si coerent, mentinandu-va in top oriunde v-ati afla. Are un display optimizat pentru noptile lungi de lucru si pentru protectia ochilor, senzor de amprenta intuitiv si control prin gesturi, multitasking in format split-screen. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.
 
eMAG Stock Busters reduceri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG Stock Busters reduceri laptopuri

 
4. Laptopul Lenovo IdeaPad 110-15IBR cu procesor Intel® Celeron® N3060 pana la 2.48 GHz, diagonala de 15,6 inchi, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics, Free DOS, are o reducere de 25%. Conectivitatea Wi-Fi 802.11 a/c este dotare standard pe Ideapad 110, ceea ce este perfect pentru navigare, streaming si descarcare ultra-rapide. Conexiunea Wi-Fi 802.11 a/c ofera viteze de pana la 3 ori mai mari fata de varianta 802.11 b/g/n. Pretul poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters reduceri televizoare

 
5. Cei care isi doresc un televizor care sa beneficieze de cea mai buna rezolutie existenta pe piata au acum sansa de a cumpara un televizor LED Smart Samsung, cu diagoanala de 125 cm, 50KU6092, 4K Ultra HD. Acesta are o reducere de 26% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters. Cu tehnologia HDR de la Samsung, va puteti bucura de detalii incredibile, chiar si in cele mai luminoase sau intunecate zone ale imaginii redate pe ecranului televizorului, atunci cand vizionati continut HDR. Televizorul ofera o experienta ca de cinematograf, cu adevarat captivanta, chiar in sufrageria dumenavoastra. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters reduceri frigidere

 
6. In campania eMAG Stock Busters sunt incluse si numeroase electrocasnice. Combina frigorifica Samsung RB31FDRNDSA, cu un volum de 310 litri, clasa A+ de eficienta energetica, sistem Full No Frost, inaltimea de 185 de cm, dispenser apa, are o reducere de 35%.
 
Congelatorul din partea de jos a frigiderului Samsung 3050 a fost proiectat in mod inteligent, pentru o utilizare eficienta a spatiului. Functii precum raftul cu glisare usoara si compartimentul cu deschidere completa va ajuta sa depozitati, sa organizati si sa scoateti alimentele. Toate functiile sunt flexibile si proiectate special pentru a va oferi comoditate pentru multi ani de acum inainte, datorita compresorului cu inversor digital, economic din punct de vedere al energiei (este atat de durabil, incat este sustinut de o garantie de zece ani). Pretul este AICI.
 
eMAG Stock Busters reduceri – Toate ofertele sunt AICI.

eMAG Stock Busters reduceri masini de spalat

 
7. Masina de spalat rufe slim Indesit IWSC 61051 CECO EU, 6 kg, 1000 rpm, clasa A+, beneficiaza de o reducere de 29% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters. Pretul este foarte accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters reduceri cuptoare si plite

 
8. Un pachet promotional alcatuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI68162, cu o capacitate de 62 de litri, 8 functii, cu grill, clasa A de eficienta energetica, fabricat din inox, si o plita incorporabila Hansa BHGI62018, pe gaz, cu 4 arzatoare, aprindere electrica, din inox, beneficiaza de o reducere de 430 de lei in aceasta perioada. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters reduceri aspiratoare

 
9. Un aspirator fara sac Rowenta Compact Power 3A RO3786, 750 W, cu o capacitate de 1,5 litri, cu filtru de inalta eficienta, beneficiaza de o reducere de 40% in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters reduceri masini de spalat vase

 
10. Ultimul aparat electrocasnice ce a intrat pe lista noastra de reduceri eMAG dedicata campaniei Stock Busters de pe emag.ro este masina de spalat vase incorporabila Whirlpool ADG 201, cu 10 seturi, 6 programe, clasa A+ de eficienta energetica, inaltimea de 45 de cm. Pretul este redus cu 28%. Oferta este AICI.
 
eMAG Stock Busters reduceri – Toate ofertele sunt AICI.

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close