Antena 3 CNN Economic eMAG Stock Busters. Reduceri de peste 500 de lei la electrocasnice

eMAG Stock Busters. Reduceri de peste 500 de lei la electrocasnice

eMAG Stock Busters. Reduceri de peste 500 de lei la electrocasnice
22 Feb 2017   •   15:57
Până pe 23 februarie, magazinul online emag.ro are o campanie de reduceri eMAG numită eMAG Stock Busters, care vine cu oferte extrem de avantajoase la numeroase tipuri de produse, de la electrocasnice la televizoare, telefoane, laptopuri, parfumuri sau haine.
 
Multe dintre produsele incluse în campania eMAG Stock Busters pot fi cumpărate la jumătate de preț, iar electrocasnicele au și ele reduceri atractive.
 
Toate reducerile din campania eMAG Stock Busters sunt AICI.
 
Iată câteva dintre cele mai interesante oferte eMAG Stock Busters:
 
1. O combină frigorifică Arctic ANK326B+, 295 l, Clasa A+, înălțimea de 185,3 cm, are o reducere de 44% și costă 849,99 lei.
 
Combina frigorifică oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțială, de 24%, față de produsele similare din clasa A.
 
Combina avertizează sonor în cazul neînchiderii sau închiderii incorecte a ușii. Astfel, puteți preveni creșterea temperaturii în interiorul aparatului frigorific, dar și creșterea consumului de energie electrică.
 
Aparatul are un termostat ușor de folosit care permite reglarea rapidă a temperaturii, în funcție de nevoi și de temperatura ambientală.
 
Ventilatorul plasat în interiorul răcitorului contribuie la distribuția uniformă a temperaturii și a umidității din interior. Rafturi ajustabile permit folosirea eficientă a spațiului din frigider în funcție de nevoile tale. Rafturile pot fi poziționate la diferite niveluri, în funcție de mărimea și numărul recipientelor depozitate.
 
Ușile se pot deschide atât în stânga, cât și în dreapta aparatului frigorific.
 
Un avanataj este și compartimentul de mari dimensiuni al congelatorului, ce oferă opțiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida.
 
Rafturile sunt fabricate dintr-o sticlă cu rezistență ridicată ce ofera o siguranță sporită în folosirea combinei frigorifice. Iar garnitura ușilor conține aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor și a mucegaiului.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la electrocasnice din cadrul campaniei eMAG Stock Busters.

eMAG Stock Busters – reduceri de 40% la mașini de spălat

 
2. Mașina de spălat rufe Slim 6th Sense Colours Whirlpool AWSX63213, 1200 RPM, 6 kg, Clasa A+++, Display LCD, are o reducere de 40%.
 
Whirlpool a dezvoltat tehnologia inovatoare Clean+, un ciclu special multifazic care, în combinație cu folosirea unui aditiv special împotriva petelor, optimizează performanța fiecarui agent activ, oferind rezultate îmbunătățite de spălare.
 
Mașina de spălat obține performanțe optime chiar și la o temperatură joasă și face economii de până la 40% din energie (diferența de consum de energie între Ciclul de bumbac la 60°C și 40°C).
 
Mașina de spălat beneficiază și de 6th Sense Colours, care este o variantă unică de programe, dedicată hainelor colorate, fiecare program utilizând al 6-lea Simț pentru a optimiza performanța la spălare în funcție de culorile setate.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la electrocasnice din cadrul campaniei eMAG Stock Busters.

eMAG Stock Busters – reduceri de peste 500 de lei la incorporabile

 
3. Un pachet promoțional alcătuit dintr-un cuptor incorporabil Hansa BOEI64482, Electric, Display, Grill, 69 l, Clasa A, Inox și o plită incorporabilă Hansa BHGI62018, pe gaz, cu 4 arzătoare, aprindere electrică, din inox, are o reducere de 540 de lei.
 
Cuptorul are un volum de 69 de litri, afișaj digital, timer, grill, 4 funcții și iluminare interioară. Totodată, cuptorul vine cu o serie de accesorii: grătar combi, tavă coacere, precum și o tavă adâncă Tava ProCook (tip fagure).
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la electrocasnice din cadrul campaniei eMAG Stock Busters.

eMAG Stock Busters – aragazuri la jumătate de preț

 
4. Un aragaz Hansa FCGW510009, pe gaz, 4 arzătoare, 50 cm, are o reducere de 44% și costă 469,99 lei.
 
Aragazurile independente de la Hansa au o dimensiune față-spate de 60 cm, asigurând prepararea confortabilă chiar și atunci când se utilizează simultan două sau trei vase de gătit de dimensiuni mari.
 
Plita va întrerupe imediat alimentarea cu gaz în cazul stingerii accidentale a flăcării. Astfel, procesul de preparare se va desfășura în siguranță.
 
Mânerul ergonomic, cu suport pentru prosoape, este nu doar confortabil, ci si practic, în vreme ce lampa din partea din spate a cavității cuptorului permite vizualizarea clară a alimentelor preparate.
 
Fiecare cuptor este prevăzut în partea inferioară cu un spațiu pentru depozitarea cratițelor, oalelor și tigăilor pentru prăjire.
 
Sticla reflexivă din interiorul ușii reduce semnificativ temperatura exteriorului acesteia. Datorită ușii cu trei straturi de sticlă și sistemului de răcire special, partea frontală a cuptorului rămâne mai rece și, în consecință, este mai sigură.
 
Un alt avantaj este că suprafața emailată este ușor de curățat, urmele de alimente vărsate urmând să fie îndepărtate într-o clipă.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri la electrocasnice din cadrul campaniei eMAG Stock Busters.

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close