Antena 3 CNN Economic eMAG Stock Busters – Reduceri-șoc la televizoare 4K Ultra HD, preturi cu 5.900 lei mai mici

eMAG Stock Busters – Reduceri-șoc la televizoare 4K Ultra HD, preturi cu 5.900 lei mai mici

eMAG Stock Busters – Reduceri-șoc la televizoare 4K Ultra HD, preturi cu 5.900 lei mai mici
22 Mar 2017   •   13:38
eMAG Stock Busters. Pana pe 23 martie, magazinul online emag.ro desfasoara campania de reduceri eMAG Stock Busters, care vine cu oferte atractive la mii de electronice.
 
Printre produsele cu cele mai mari reduceri eMAG in cadrul campaniei eMAG Stock Busters se numara televizoarele cu rezolutie 4K Ultra HD. La ora actuala, aceste televizoare ofera cele mai bune si mai clare imagini de pe piata.
 
eMAG Stock Busters - Toate reducerile la televizoare 4K Ultra HD sunt AICI.
 
De obicei, pretul lor este ridicat, insa numeroase televizoare 4K Ultra HD pot fi cumparate acum la pret redus, in cadrul eMAG Stock Busters.
 
Am analizat in detaliu oferta la televizoarele 4K Ultra HD si am ales 10 dintre cele mai atractive oferte. Multe astfel de televizoare au acum pretul redus cu peste 40%, iar cea mai mare reducere ajunge chiar la 5.900 de lei.
 
Iata cele mai bune reduceri la televizoare 4K Ultra HD din campania eMAG Stock Busters:

 

eMAG Stock Busters – reduceri televizoare Samsung 4K Ultra HD

 
1. Televizorul 4K ce are cea mai mare reducere în cadrul campaniei eMAG Stock Busters este un televizor LED Smart Samsung, cu diagonala de 176 de cm, 70KU6072, cu rezoluție 4K Ultra HD. Cu tehnologia HDR de la Samsung va puteti bucura de detalii incredibile, chiar si in cele mai luminoase sau intunecate zone ale imaginii redate pe ecranului televizorului. În plus, Samsung a dezvoltat tehnologia Pur Colour de optimizare a culorilor, pentru ca televizorul dumneavoastra sa redea o gama mai larga de culori si nuante, mai apropiate celor din natura. Pur Colour integreaza 189 de puncte de analiza, de 7 ori mai multe comparativ versiunea anterioara, pentru culori si nuante mult mai bogate. Televizorul are o reducere de 5.900 de lei. Oferta este AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri televizoare curbate Samsung 4K Ultra HD

 
2. Un alt televizor cu o reducere substanțială în cadrul campaniei de reduceri eMAG este televizorul SUHD Curbat Smart Samsung, cu diagonala de 138 cm si rezolutie 4K Ultra HD. Cu acest televizor in living va puteti bucura de pana la un miliard de nuante de culoare, realiste si bogate, cu tehnologia inovativa Quantum Dot de la Samsung, dezvoltata in acord cu normele ecologice. SUHD TV afiseaza o gama coloristica de 64 ori mai bogata decat televizoarele Samsung UHD conventionale. In campania de reduceri eMAG Stock Busters, televizorul are o reducere de 44%. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri televizoare Panasonic 4K Ultra HD

 
3. Un televizor LED Smart Panasonic, cu diagonala de 126 cm si rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 41%. Acest televizor are o rezolutie a imaginilor de patru ori mai mare fata de un televizor HD obisnuit. Cu rezolutiile de 3840 x 2160, televizoarele 4K Ultra HD fac ca imaginile sa fie atat de detaliate si de impecabile, incat vi se parea ca mai degraba priviti lumea reala printr-o fereastra decat la un televizor. Pretul poate fi gasit AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de televizoare 4K Ultra HD la reducere in campania de reduceri eMAG Stock Busters.

eMAG Stock Busters – reduceri televizoare Star-Light 4K Ultra HD

 
4. Un televizor 4K Ultra HD pe care vi-l recomandam deoarece are un pret foarte accesibil in cadrul campaniei de reduceri eMAG Stock Busters este televizorul Smart LED Star-Light cu diagonala de 124 de cm. Daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim de calitate, acest televizor este alegerea perfecta pentru dumneavoastra. De asemenea, folosind o tehnologie avansata, unghiul de vizibilitate a fost marit pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. Televizorul are o reducere de 31% in aceasta perioada. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri televizoare Philips 4K Ultra HD

 
5. Televizorul Smart Philips, cu diagonala de 108 cm, 4K Ultra HD, are o reducere de 30%. Cu peste 8 milioane de pixeli si tehnologia noastra Ultra Resolution Upscaling va veti bucura de imagini fascinante indiferent de sursa. Pretul este accesibil si poate fi gasit AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri televizoare Sharp 4K Ultra HD

 
6. In campania de reduceri eMAG Stock Busters sunt incluse si televizoare Sharp. De exemplu, un televizor LED Smart Sharp, cu diagonala de 109 cm si rezolutie 4K Ultra HD, are o reducere de 28%. Si, deoarece o imagine mare are nevoie de un sunet excelent, televizorul este dotat cu sisteme de sunet proiectate special si integrate prin sistemul harman/Kardon pentru o adevarata experienta cinematografica. Pretul este AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de televizoare 4K Ultra HD la reducere in campania de reduceri eMAG Stock Busters.

eMAG Stock Busters – reduceri televizoare LG 4K Ultra HD

 
7. Un alt televizor cu rezolutie 4K Ultra HD pe care vi-l prezentam este televizorul LED Smart LG, cu diagonala de 100 de cm. IPS 4K ofera culori naturale din orice unghi la o rezolutie de 4 ori mai mare decat Full HD, iar datorita ColorPrime PRO va puteti bucura de intregul spectru de culori plin de nuante despre care nici nu ati stiut ca exista. Televizorul are acum un pret cu 400 de lei mai mic. Toate detaliile ofertei sunt AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri televizoare Smart Panasonic 4K Ultra HD

 
8. Televizorul LED Smart Panasonic, cu diagonala de 100 de cm, 4K Ultra HD, are un pret cu 775 de lei mai mic in cadrul campaniei eMAG Stock Busters. Luminozitatea ridicata, panourile cu paleta larga de culori si puternicul motor Quad Core Pro va stau la dispozitie pentru a va bucura pe deplin de experienta 4K. Pretul este AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri televizoare Smart Philips 4K Ultra HD

 
9. Un televizor LED Smart Philips, cu diagonala de 123 de cm, 4K Ultra HD, are o reducere de 34% in aceste zile. Cu acest televizor puteti trai experienta 4K la cel mai inalt nivel al claritatii imaginii. Procesorul de imagine Pixel Plus Ultra HD este secretul: el optimizeaza imaginea indiferent de sursa pentru a oferi culori, contrast si detaliu la un nivel incredibil. Pretul poate fi consultat AICI.

eMAG Stock Busters – reduceri televizoare Sony 4K Ultra HD

 
10. Ultimul televizor cu rezolutie 4K Ultra HD care a reusit sa intre pe lista noastră scurta de oferte este televizorul Smart Android LED Sony Bravia, cu diagonala de 139 de cm. Televizorul poate fi cumparat cu un pret cu 366,67 de lei mai mic. Pentru cea mai buna calitate a imaginii, acest televizor combina stralucirea claritatii 4K cu luminozitatea, culoarea si detaliile intervalului dinamic ridicat (HDR). Zonele care erau anterior ascunse de umbre intunecate si lumina soarelui sunt acum pline de claritate si de detaliu. Pixelii din cadre multiple sunt analizati si claritatea imaginilor este imbunatatita in timp real. Pretul pentru acest televizor la oferta este AICI.
 
AICI gasiti intreaga lista de televizoare 4K Ultra HD la reducere in campania de reduceri eMAG Stock Busters.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close