Antena 3 CNN Economic eMAG Stock Busters. Ultimele ore de reduceri fabuloase: 4 ocazii unice

eMAG Stock Busters. Ultimele ore de reduceri fabuloase: 4 ocazii unice

eMAG Stock Busters. Ultimele ore de reduceri fabuloase: 4 ocazii unice
23 Feb 2017   •   13:38
eMAG Stock Busters. Azi, 23 februarie, este ultima zi în care puteți profita de campania de reduceri eMAG Stock Busters, cea mai mare campanie de oferte și discounturi de la sfârșit de iarnă.
 
Până la 12 noaptea, site-ul emag.ro continuă să vândă o mulțime de produse la reducere, discounturile oferite ajungând chiar și la 80%-90%.
 
Toate reducerile sunt AICI.
 
Am analizat oferta eMAG Stock Busters și am alcătuit o listă cu produsele care au cele mai avantajoase tăieri de prețuri.
 

eMAG Stock Busters. 4 idei de cumpărături avantajoase

 
1. Combinele frigorifice și frigiderele sunt printre electrocasnicele cu cele mai atractive reduceri, multe dintre acestea putând fi achiziționate la un preț mai mic cu 40-50%.
 
De exemplu, un frigider cu două uși Arctic AND275+, 259 l, Clasa A+, înălțimea de 159,8 cm, are o reducere de 45%.
 
Clasa energetică A+ oferă un consum optim de energie electrică și o economie substanțială, de 24%, față de produsele similare din clasa A.
În acest fel vă puteți bucura de funcțiile frigiderului dvs, cu un consum redus de energie.
 
Frigiderul vine cu un termostat ușor de folosit care permite reglarea rapidă a temperaturii, în funcție de nevoi și de temperatura ambientală. În acest fel puteți schimba când vreți temperatura de păstrare a alimentelor.
 
Rafturile ajustabile permit folosirea eficientă a spațiului din frigider, în funcție de nevoi. Rafturile pot fi poziționate la diferite niveluri, în funcție de mărimea și numărul recipientelor depozitate.
 
Iar ușile reversibile vă oferă posibilitatea de a le monta în modul cel mai convenabil pentru bucătărie. Astfel, ușile se pot deschide atât în stânga, cât și în dreapta aparatului frigorific. 

Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG din campania eMAG Stock Busters.

eMAG Stock Busters – reduceri uriașe la haine și parfumuri

 
2. Parfumurile, atât cele pentru femei, cât și cele pentru bărbați, sunt și ele printre produsele cu tăieri de prețuri uriașe. Și, deoarece se apropie Dragobetele, 1 Martie și 8 Martie, nu este o idee rea să analizați aceste oferte.
 
Astfel, o apa de toaletă Lacasadelosaromas Mini Manzanita, pentru femei, 20 ml, costă 7,74 lei.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri din campania eMAG Stock Busters.
 
3. Alături de parfumuri, hainele și încălțămintea se bucură de mari reduceri în campania eMAG Stock Busters, având discounturi chiar și de 90%.
 
Acum, numeroase tricouri, fuste și bluze casual sau de ocazie costă între 22 și 30 de lei.
 
Spre exemplu, o bluză office neagră cu peplum are o reducere de 72% și costă 25 de lei. Modelul surprinde prin liniile drepte și pliurile delicate care marchează talia și se poate purta cu o fustă creion și pantofi cu toc înalt.
 
Pentru o ținută mai deosebită, poate fi accesorizată cu un colier la baza gâtului. Compoziție: 95% poliester, 5% elastan.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri din campania eMAG Stock Busters.
 

eMAG Stock Busters - televizoare 4K Ultra HD la jumătate de preț

 
4. O altă oportunitate adusă de campania eMAG Stock Busters este posibilitatea de a cumpăra televizoare ultra-performante la jumătate de preț.

De pildă, un televizor LED Smart Samsung, 163 cm, 65KU6072, 4K Ultra HD, are o reducere de 55%.
 
Tehnologia PurColour de optimizare a culorilor redă o gamă mai largă de culori și nuanțe, mai apropiate celor din natură. Datorită celor 8 milioane de pixeli ai unui ecran UHD (de patru ori mai mulți decat un ecran Full HD), este nevoie de mai multe puncte de ajustare a culorii, pentru a crea imagini detaliate.
 
Astfel, comparativ cu televizoarele UHD convenționale ce au aproximativ 27 de puncte de ajustare a culorii, PurColour integrează o tehnologie cu de peste 7 ori mai multe puncte de analiză, obținând culori și nuanțe mult mai bogate.
 
Ultra Clean View analizează conținutul utilizând un algositm avansat de filtrare și reducere a zgomotului de fundal. Chiar și în cazul conținutului de rezoluție  Full HD, HD sau SD, vă puteți bucura de imagini la o calitate apropiată de cea UHD.
 
Cu acest televizor puteți experimenta detaliile pline de viață cu rezoluția UHD, de 4 ori mai mare decât a unui televizor Full HD. Datorită culorilor realiste și luminozității optimizate, conținutul vizualizat vă va surprinde în mod plăcut.
 
Procesul unic UHD Upscaling în 4 pași, dezvoltat de Samsung, îmbunătățeste modul în care conținutul video și jocurile preferate sunt redate, asigurându-le cea mai buna rezoluție posibilă. Iar cu ajutorul tehnologiei Contrast Enhancer contrastul diferitelor zone de pe ecran se ajustează pentru a intensifica realismul conținutului vizionat.
 
Procesorul performant Quad Core menține viteza televizoarelor Smart Samsung la un nivel superior, astfel încât să reacționeze instantaneu la comenzi și la aplicațiile care rulează. De asemenea, oferă viteza necesară pentru a vă bucura de multitasking, intuitiv și rapid.
 
Oferta este disponibilă la acest link.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG inclusă în campania eMAG Stock Busters.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu a anunţat că nu se retrage din cursă
x close