Antena 3 CNN Economic eMAG – TOP 10 electrocasnice la reducere pentru curățenia de primăvară

eMAG – TOP 10 electrocasnice la reducere pentru curățenia de primăvară

eMAG – TOP 10 electrocasnice la reducere pentru curățenia de primăvară
09 Mar 2017   •   11:34
eMAG are o mulțime de electrocasnice la ofertă la acest început de primăvară. Deoarece mulți dintre noi începem în această perioadă curățenia de primăvară, emag.ro a lansat o serie de reduceri eMAG foarte atractive la electrocasnice care ne pot ajuta să ne facem locuințele să strălucească de curățenie.
 
eMAG are așadar reduceri eMAG la mașini de spălat rufe, la mașini de spălat vase (incorporabile sau nu), precum și la aspiratoare de diferite tipuri.
 
Am analizat oferta eMAG și am ales 10 produse la reducere pe care le recomandăm:
 
1. Masina de spalat rufe Beko WMY81483LMB1, 8 kg, 1400 RPM, ProSmart Inverter, Clasa A+++, 60 cm, are o reducere de 39%.
 
Se ofera 10 ani garantie pentru motor. Motorul ProSmart Inverter asigura o functionare ultra-silentioasa la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Proiectate tehnologic pentru a beneficia de durabilitate maxima in utilizare, masinile de spalat Beko ofera 10 ani garantie motoarelor ProSmart Inverter.
 
Motoarele brushless, a caror constructie a permis eliminarea periilor de carbon, introduc un set de avantaje sesizabile de la prima utilizare: nivel de zgomot redus, absenta vibratiilor, control imbunatatit al turatiei, eliminarea emisiilor electromagnetice. Toate aceste avantaje sunt dublate de durabilitatea si robustetea ansamblului din care au fost eliminate elementele supuse uzurii, periile de carbon.
 
Functionare ultra-silentioasa, pentru confort deplin: tehnologia Silent-Tech asigura o spalare mult mai silentioasa decat masinile de spalat standard, reducand zgomotul sub media unei conversatii.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la mașini de spălat.

eMAG – reduceri la uscătoare de rufe

 
2. Un uscator de rufe Heinner HCD-80B, Condensare, 8KG, 16 programe, Clasa B, are o reducere de 16%.
 
Aparatul se opreste automat cand rufele sunt uscate, astfel hainele sunt in deplina siguranta si determina folosirea eficienta a aparatului.
 
Dimensiunea mare a usii si hubloului ofera usurinta si lejeritate crescuta in manuirea articolelor foarte mari (paturi, lenjerii). Capacitatea de incarcare e de 8 kg. Va ofera flexibilitate maxima, permitand setarea pornirii aparatului la programul dorit, intr-un interval de 1-24 de ore. Cuva se lumineaza atunci cand se deschide usa, iar miscarile tamburului sunt blande astfel incat se previne sifonarea hainelor.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la uscătoare.
 

eMAG – reduceri la mașini de spălat

 
3. Masina de spalat rufe incorporabila Beko, WMI81242, 8 kg, 1200 RPM, Clasa A++, are o reducere de 20%.
 
Sistemnul Aquafusion patentat de Beko valorifica la maxim consumul de APA, ENERGIE si DETERGENT in timpul spalarii. Astfel, poate fi economisita anual o cantitate de 5,5 kg de detergent, ceea ce inseamna  rufe mai curate cu un consum minim de resurse.
 
Designul special, Aquawave, al cuvei, creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor.
 
Masina de spalat rufe face parte din clasa Energetica A++. Are o capacitate de incarcare de 8 kg și pâna la 16 programe diferite de spălare.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la masini de spalat rufe incorporabile.

 

eMAG – reduceri la aspiratoare de mână

 
4. Un aspirator de mana Bosch BKS4003, 0.3 l, are o reducere de 25% si costa 146,24 lei.
 
Caracteristicile produsului:
- Statie pentru incarcare practica cu posibilitate de montare pe blatul mobilierului sau pe perete;
- Ideal atunci cand casa ta are nevoie doar de o improspatare rapida;
- Set de doua accesorii: duza pentru colturi si perie pentru mobilier.
- Acumulatori de putere marita (6V)
- Fara fir
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aspiratoare.
 

eMAG – reduceri la roboți de aspirare

 
5. Un robot de aspirare Dirt Devil Spider M607, 17 W, 0.27 l, 60 min, Acumulator, are o reducere de 45% și costa 490,87 lei.
 
Aparatul curata atat zone deschise, cat si marginile de langa perete si colturi. Datorita designului plat, pot ajunge chiar si sub mobilier.
 
Recipentul de praf integrat poate fi golit cu mare usurinta, iar filtrul lavabil asigura o performanta de durata in curatarea suprafetelor. Spider este un aspirator robot fara sac care asigura o curatare de lunga durata prin programul cu 3 trepte. Aparatul beneficiaza de o matura ce aspira pardoseli dure si mochete cu fir scurt.
  
• Potrivit pentru podele, gresie, parchet, covoare, mochete
• Timp incarcare aproximativ 4 h
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aspiratoare.
 

eMAG – reduceri la aspiratoare verticale

 
6. Un aspirator vertical Dirt Devil Joker M696, 14.4V, 0.5l, are o reducere de 50%.
 
Cu noul Dirt Devil Joker M696 va bucurati de performanta si tehnologie inovatoare pentru o curatenie impecabila. Sistemul Cyclonic il face perfect pentru suprafetele dure, iar peria turbo asigura rezultate excelente pentru mochete si covoare.
 
Luminile cu LED permit iluminarea colturilor si sub mobile pentru o curatenie de 360 grade pentu casa dvs.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aspiratoare.

eMAG – reduceri la aspiratoare

 
7. Un aspirator fara sac Gorenje VCED01TBKRCY, 1200 W, 2 l, Filtru HEPA, are o reducere de 48%.
 
Aspiratorul Gorenje VCED01TBKRCY are urmatoarele caracteristici: gama Tango, ciclonic, clasa energetica D, 1200W, reglaj electronic de putere, soft start, perie universala, tub telescopic metalic, capaciate recipient sac: 2l, cablu de alimentare de 5 m, roti cauciucate, filtru hepa.
  
Sistem SmartParking. Aspiratoarele au un sistem de parcare special, care sustine peria sau tubul de absorbtie dupa curatenie sau in pauze. Introduceti tubul in dispozitiv, unde va astepta in siguranta pana la urmatoarea folosire.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la aspiratoare.
 

eMAG – reduceri la mașini de spălat

 
8. O masina de spalat vase Haier DW12-T1347, Capacitate 12 seturi, 6 programe, Clasa A+, Latime 60 cm, are o reducere de 35%.
 
Are o capacitate de 12 seturi si face parte din clasa energetica A+. Are 6 programe, iar controlul este mecanic. Nivelul de zgomot este de 47 dB(A), iar dimensiunile (IxLxA) cm sunt urmatoarele: 59.6 x 84.5 x 59.8.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la masini de spalat vase.
 

eMAG – reduceri la mașini de spălat vase incorporabile

 
9. Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIE 2B19, 6 programe, 13 seturi, Clasa A+, are o reducere de 36%.
 
Cu masina de la Whirlpool veti avea mai mult timp pentru familie sau prieteni. Pentru cei care nu au nevoie de mult, dar intotdeauna au nevoie de o calitate superioara, Whirlpool le vine in ajutor cu solutia de spalat vase perfecta. Flexibila si eficienta potrivita in orice bucatarie.
 
Datorita structurii si dimensiunii reduse, aceasta se potriveste oriunde. De acum va puteti permite sa incarcati ustensile de bucatarie de aproximativ toate formele. Solutia ideala pentru orice casa, noua masina de spalat vase de 45 de cm de la Whirlpool asigura o maxima spalare si uscare. De acum va bucurati de o gestionarea flexibila a spatiului.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la masini de spalat vase incorporabile.
 

eMAG – reduceri la mașini de spălat vase

 
10. Masina de spalat vase incorporabila Indesit DIF14B1, 13 Seturi, 4 Programe, Clasa A+, are o reducere de 17%.
 
Masinile de spalat vase de la Indesit asigura cele mai bune performante de spalare, chiar si impotriva murdariei dificile, oferind solutii la indemana, ce va garanteaza cele mai bune rezultate pentru toate vasele. Cosul inferior este destinat cratitelor, capacelor, farfuriilor, castroanelor, tacamurilor etc. Farfuriile mari si capacele trebuie asezate pe laterale.
 
Cosul pentru tacamuri este dotat cu gratare superioare, pentru o mai buna aranjare a tacamurilor. Iar in cosul superior puteti pune vase delicate si usoare, precum pahare, cesti, farfurioare si castroane putin adanci. 
 
Compartimentele rabatabile laterale pot fi pozitionate la trei inaltimi diferite, pentru a optimiza aranjarea vaselor in interiorul cosului. Pentru a aranja mai usor vasele, cosul superior poate fi mutat in pozitie inalta sau joasa.
 
Oferta este disponibilă AICI.
 
AICI găsiți întreaga listă de reduceri eMAG la masini de spalat vase incorporabile.

×
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close