x close

Fii alături de noi!

Biriş a descoperit cât de scump e să angajezi în România. Sulfina Barbu: El nu-și asumă funcția de secretar de stat

de 29 Feb 2016   •   21:34
Gabriel Biriș, secretar de stat în Ministerul Finanțelor Publice, a descoperit cât de scump este să facă angajări în România.
 
"Vorbim de competitivitatea noastră economică. O componentă importantă este fiscalizarea muncii și Codul Muncii. Puțini înțeleg că, cu cât un Cod al Muncii este mai protectiv cu angajatul, cu atât îngreunează intrarea pe piața muncii a angajatului. Vorbesc de asta în calitate de angajator atâția ani de zile. Când în România sarcina fiscală de departe cea mai mare este pe contractele individuale de muncă, am ajuns să nu mai vorbim, să ne dăm seama că nu e bine să spunem că muncim în țara asta. Noi trebuie să spunem că dăm consultații, creăm, nu că suntem angajați, că suntem colaboratori. În niciun caz în țara asta nu trebuie să spunem că muncim, că e scump să muncești. Sunt foarte mari contribuțiile sociale", a spus Biriș.
 
Sulfina Barbu, vicepreședinte PNL, a spus că Biriș nu-și asumă funcția de secretar de stat.
 
”Nu-și asumă funcția de secretar de stat, vorbește ca un consultant fiscal în continuare”, a comentat liberala Sulfina Barbu, luni, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.
 
poza

Actualitate

Omul de afaceri Vasile Bută a murit

Omul de afaceri Vasile Bută, patronul unei firme de construcții, a murit, scrie jurnaldevrancea.ro. Afaceristul era bolnav și se trata în străinătate, însă în final boala l-a răpus. Vasile...

26 Aug 2016  •  22:30

poza

Show

Miliardarul Richard Branson a fost la un pas de moarte. „Viața mi-a trecut prin fața ochilor”

Celebrul miliardar Richard Branson, patronul companiei aeriene Virgin Air, a dezvăluit, recent, că a fost la un pas de moarte. Branson a suferit un grav accident cu bicicleta., informează...

26 Aug 2016  •  17:19

sati