Antena 3 CNN Economic Ilan Laufer: Decizia de a retrimite în Parlament Codul Fiscal pune România într-o situaţie penibilă

Ilan Laufer: Decizia de a retrimite în Parlament Codul Fiscal pune România într-o situaţie penibilă

Ilan Laufer: Decizia de a retrimite în Parlament Codul Fiscal pune România într-o situaţie penibilă
de S.T.    |    23 Iul 2015   •   10:09

Schimbul de replici între opoziţie şi putere a devenit tot mai dur. Codul Fiscal este motivul de scandal între PNL şi PSD.

"Decizia de a retrimite în Parlament un Cod Fiscal, votat cu majoritate parlamentară în ambele camere, mi se pare că pune România într-o situaţie penibilă", spus antreprenorul Ilan Laufer, joi, la emisiunea "Daily Income", de la Antena 3.

Vineri, preşedintele Klaus Iohannis a retrimis Parlamentului spre reexaminare proiectul legii Codului Fiscal, invocând faptul că actul normativ poate fi pus în aplicare numai după "o riguroasă analiză" a implicaţiilor asupra bugetului consolidat.

De asemenea, preşedintele Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind Codul de procedură fiscală.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, la şedinţa de Guvern, că până la 1 septembrie, prin sesiune extraordinară a Parlamentului, vrea să fie readoptat Codul Fiscal, pentru că este un cod aprobat de ambele Camere ale Parlamentului în unanimitate.

Vezi AICI ediţia integrală a emisiunii "Daily Income cu Adrian Măniuţiu"

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close