Antena 3 CNN Economic Imobiliare Forum Intact: Perspectiva pieței imobiliare în 2018

Forum Intact: Perspectiva pieței imobiliare în 2018

Forum Intact: Perspectiva pieței imobiliare în 2018
17 Noi 2017   •   18:03

Piaţa imobiliară are o tendinţă de revenire. Anul 2017 a avut un start bun, spun dezvoltatorii, însă se tem să nu fie vorba de o falsă creştere care să creeze o nouă criză în imobiliare.

Ofertele de pe piaţă sunt mai mari decât cererile, astfel încât întrebarea care se pune este cine va cumpăra locuinţele scoase la vânzare. Această problemă a fost atinsă în timpul discuţiilor din cadrul Forumului Piaţa Imobililară, Perspective pentru România în 2018, organizat de Intact Media Group.

Programul Prima Casă a fost colacul de salvare a pieţei în ultimii ani. Doar că acum statul vrea să se retragă gradual din această schemă, astfel încât băncile să vină cu propriile pachete de credite ipotecare. Programul Prima Casă ar putea rămâne doar ca o componentă socială.

Forumulul Piaţa Imobiliară. Perspective pentru România în 2018 a fost organizat de Intact Media Group, la Palatul Parlamentului. Tot acolo, până pe 19 noiembrie, se desfăşoară şi Salonului Imobiliar Bucureşti, ultimul târg de profil din acest an.

×
Subiecte în articol: piata imobiliara 100 de minute
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close