Antena 3 CNN Economic INCOME: Transalpina, ÎNCHISĂ din delăsare

INCOME: Transalpina, ÎNCHISĂ din delăsare

INCOME: Transalpina, ÎNCHISĂ din delăsare
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Iun 2014   •   15:36
Transalpina, una dintre cele mai frumoase şosele din lume, a fost inaugurata cu mare tam-tam chiar daca nu era gata, la mare concurenta cu Transfagarasanul. 
 
Ei bine, deşi s-a tot lucrat la reabilitarea acestui drum timp de 5 ani şi a fost redat circulaţiei de curând, acum autorităţile au decis să închidă drumul, cel puţin până la finalul anului. 
 
Motivul? Nici până la această oară drumul nu are parapeţi şi marcaje rutiere, după ce Romstrade, compania executantă a intrat în insolvenţă. 
 
Oficial, acest lucru face ca drumul să reprezinte un pericol pentru şoferi, iar şoferii care se încumetă să ajungă pe şosea riscă şi amenzi de până la 680 de lei. 
 
Mai ciudat e ca la solicitarea INCOME, CNADNR-ul ne-a transmis intr-adevar foarte repede un punct de vedere, doar ca acolo nu se precizeaza niciun termen pentru redeschiderea Transalpinei. 
 
Trebuie facute mai intai expertize tehnico-economice, trebuie studiata si evaluata situatia, vazut cum sta treaba, pe scurt, pana termina CNADNR-ul cu evaluarile si deschide traficul, va creste vegetatia si probabil trebuie inceput totul de la zero.
 

×
Subiecte în articol: transalpina drum Sosea munti rutier masini
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close