Antena 3 CNN Actualitate Media Alessandra Stoicescu şi Niels Schnecker au pus primii banii jos, în show-ul lui Dan Negru

Alessandra Stoicescu şi Niels Schnecker au pus primii banii jos, în show-ul lui Dan Negru

Alessandra Stoicescu şi Niels Schnecker au pus primii banii jos, în show-ul lui Dan Negru
20 Sep 2012   •   12:43

Alessandra Stoicescu şi Niels Schnecker şi-au unit miercuri seara forţele, în premiera celui mai nou show al lui Dan Negru, pentru incredibila suma de 100.000 de euro. 

Dan Negru a lansat aseară, la Antena 1, „Cu banii jos”, cel mai revoluţionar gameshow de pe piaţa formatelor de televiziune, un show care le pune românilor cunoştinţele la încercare, dar şi vedetelor autohtone cărora nu le este teamă să arate ce ştiu sau ce nu ştiu. Primii care au deschis seria celebrităţilor au fost Sandra Stoicescu si Niels Schencker. 

Ambiţioşi, dar mai ales motivaţi de cauzele umanitare ale Fundaţiei Mereu Aproape, realizatorii Antenei 3 s-au antrenat inclusiv în avion, în drum spre filmările care au loc în Turcia. Deşi zborul a fost scurt, cei doi au profitat de ocazie pentru a citi informaţii de actualitate, a se gândi ce întrebări le-ar putea pica şi a viziona pasaje din show-ul din Statele Unite, ţara de origine a formatului. 

“Eram ca rugbiştii din Noua Zeelandă, citind diverse informaţii, din diverse domenii, pentru că aria întrebărilor din show este foarte vastă. De altfel, aşa ne-am şi ales echipa. Niels e economist, eu am cunoştinţe de psihologie, dar şi artă, datorită liceului pe care l-am terminat, aşa că ne-am gândit că ne completam foarte bine”, a povestit Alessandra Stoicescu despre participarea la „Cu banii jos”.



×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close