Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, audienţe mai mari decât ale tuturor celorlalte posturi de ştiri însumate

Antena 3, audienţe mai mari decât ale tuturor celorlalte posturi de ştiri însumate

Antena 3, audienţe mai mari decât ale tuturor celorlalte posturi de ştiri însumate
29 Iul 2014   •   13:54

Cu o medie de 12.3% cota de piata pe intreaga zi si 13% in prime time, Antena 3 a obtinut in 28 iulie cifre mai mari decat audientele tuturor celorlalte posturi tv de stiri insumate, conform Kantar Media, in randul publicului din mediul urban de peste 18 ani.





Toate emisiunile postului de nisa au inregistrat audiente foarte bune, Antena 3 ocupand locul 2 in piata, dupa Antena 1, si la nivelul intregii zile si seara, cu cifre duble, respectiv triple, fata de urmatorul post de stiri din clasament.





antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei” a fost emisiunea care a inregistrat cel mai mare rating al zilei, la Antena 3, situandu-se pe locul 1 in clasamentul televiziunilor de stiri si pe locul 2 in clasamentul general, dupa Antena 1.

In editia de luni, Mihai Gadea a facut noi dezvaluiri in cazul Bercea-Basescu, si a prezentat in exclusivitate documente spectaculoase cu privire la afacerea ALRO. Emisiunea a fost urmarita de un numar foarte mare de telespectatori, impunandu-se cu 7 puncte de rating si 16.5% cota de piata. Minutul de aur a fost atins la 22:19, cand Sinteza Zilei obtinea 8.8% rating si 18.6% market share.



De altfel, pe parcursul intregii zile, aproape 3 milioane de telespectatori au urmarit cel putin un minut programele Antena 3, performanta importanta pentru un post de nisa.

Copyright ARMA DATA.

Antena 3 este singurul post de stiri din România afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close