Antena 3 CNN Actualitate Media Antena 3, lider de piaţă pe 8 octombrie

Antena 3, lider de piaţă pe 8 octombrie

Antena 3, lider de piaţă pe 8 octombrie
09 Oct 2014   •   14:10

Conform Kantar Media, pe targetul 18+ urban, Antena 3 s-a impus încă o dată ca lider pe piaţa televiziunilor din România.

Ieri, în intervalul 10:15 – 12:30, când la Antena 3 se difuzau emisiunile „Previziunile zilei cu Sabina Iosub”, „Se întâmplă în România cu Maria Coman” şi Ştiri 12, prezentate de Mihaela Bîrzilă, postul nostru de ştiri domina clasamentul general, cu o medie de 2,2% rating şi 13,6% cotă de piaţă, surclansând generalistele Pro TV şi Antena 1. 

 

Seara, Antena 3 s-a poziţionat din nou ca lider de piaţă, „antena3.ro/emisiuni/sinteza-zilei/" title="sinteza zilei">Sinteza Zilei cu Mihai Gâdea”, a înregistrat o medie de 7,1% rating şi 16,5% share, fiind astfel cea mai urmărită emisiunea din România, pe tronsonul ei orar. 



De asemenea, Mircea Badea cu „În gura presei” şi-a adjudecat şi el rolul de lider, obţinând o medie de 4,4% rating şi 19% cotă de piaţă, depăşind toate celelalte posturi TV, inclusiv cele mai puternice generaliste. 



La nivelul întregii zile, Antena 3 a obţinut o medie de 2,6% rating şi 11,6% share, conducând detaşat nişa de ştiri, cu o audienţă aproape triplă faţă de următorul clasat, şi poziţionându-se pe locul al treilea în clasamentul general, după Antena 1 şi Pro TV. 



Şi în prime time, cel mai disputat interval orar, Antena 3 îşi păstrează poziţia de lider la ştiri, cu o medie de 5,4% rating şi 11,9% cotă de piaţă, o audienţă mai mult decât triplă faţă de următorul clasat, şi ocupând locul al treilea în piaţă. 



 

Copyright ARMA DATA. 

Antena 3 este singurul post de ştiri din România afiliat CNN International si este parte a INTACT Media Group.

×
Subiecte în articol: antena3 lider de audienta
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close