Antena 3 CNN Actualitate Media Augusta Lazarov va ocupa funcția de Talent Relationship Manager Antena Group

Augusta Lazarov va ocupa funcția de Talent Relationship Manager Antena Group

Augusta Lazarov va ocupa funcția de Talent Relationship Manager Antena Group
02 Iul 2015   •   18:31

Antena Group anunță numirea Augustei Lazarov în postul de Talent Relationship Manager al Antenei Group, începând cu data de 3 iulie 2015. Doamna Lazarov va deține în continuare și funcția de Head of Entertainment al televiziunilor aflate sub umbrela Antena Group, poziție pe care o ocupă din februarie 2010.

“Sunt onorată că am fost numită în această funcție, mai ales că este vorba de o responsabilitate mare, aceea de a prelua cea mai importantă echipă de vedete pe care a deținut-o vreodată un grup de televiziuni din România. Avem proiecte noi pentru toamnă, vom dezvolta această strategie de a deveni cel mai important furnizor de show-uri de divertisment din România, ceea ce presupune, desigur, o colaborare strânsă cu cele mai importante vedete ale momentului. Oamenii, fie că este vorba de cei care apar pe sticlă sau de cei din spatele camerelor de luat vederi, sunt cel mai important atu al nostru”, a declarat Talent Manager-ul Antena Group.

Augusta Lazarov a început colaborarea cu Antena 1 în 2002, cu emisiunea Babilonia și, în prezent, este directorul de program al mai multor show-uri difuzate de Antena 1, între care și “Te cunosc de undeva”, una dintre cele mai longevive și de succes producții ale postului.

Marcel Radu, cel care a deținut până de curând funcția de Talent Manager, a ales să se dedice altor proiecte, independent de Antena Group.




×
Subiecte în articol: Antena Group
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close