Antena 3 CNN Actualitate Media Badea: Nuţu Cămătaru sau Fane Spoitoru, nominalizări mai oneste pentru MAI

Badea: Nuţu Cămătaru sau Fane Spoitoru, nominalizări mai oneste pentru MAI

Badea: Nuţu Cămătaru sau Fane Spoitoru, nominalizări mai oneste pentru MAI
Sursa foto: Foto: Antena 3
01 Mai 2012   •   23:53

În cadrul ediţiei de marţi seară a emisiunii "În gura presei" Mircea Badea şi-a exprimat indignarea faţă de nominalizarea lui Ioan Rus la fotoliul de ministru de Interne în Guvernul Ponta.

"Consider că discursul pe care l-a ţinut Ponta este ireproşabil. Îl apreciez ca fiind impecabil. Tonul dar şi apariţia sa în acest context a fost ireproşabilă. Ponta însă a crezut de cuviinţă să îl nominalizeze pe Ioan Rus la funcţia de Ministerul de Interne. El a mai ocupat acest fotoliu în Guvernul lui Năstase" a declarat Badea.

În viziunea realizatorului "În gura presei", o nominalizare mai potrivită pentru acst minister ar fi Nuţu Cămătaru sau chiar Fane Spoitoru.

"Eu am cunoscut direct cum a condus acest minister. Consider că o nominalizare mai onestă pentru funcţia de ministru de Interne ar fi fost chiar Nuţu Cămătaru sau Fane Spoitoru. Eu îl prefer oricând pe unul dintre ei în locul lui Ioan Rus" a completat Badea.

"Oricând (Nuţu Cămătaru sau Fane Spoitoru - n.r.)  ar fi un ministru mai bun, mai onest şi mai rentabil decât va fi Ioan Rus. Asta este ceea ce cred EU, simt şi afirm răspicat" a conchis Mircea Badea.


VEZI AICI ÎNREGISTRAREA INTEGRALĂ A EMISIUNII "IN GURA PRESEI" CU MIRCEA BADEA

×
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close