Antena 3 CNN Actualitate Media Cel mai tare meci al etapei din Liga 1, pe Antena 1. Toată etapa, pe antenaplay.ro, fără restricții geografice

Cel mai tare meci al etapei din Liga 1, pe Antena 1. Toată etapa, pe antenaplay.ro, fără restricții geografice

Cel mai tare meci al etapei din Liga 1, pe Antena 1. Toată etapa, pe antenaplay.ro, fără restricții geografice
09 Iul 2015   •   15:03

Cel mai bun fotbal din campionatul României se va vedea de-acum și pe Antena 1. Postul din Băneasa a obținut dreptul de a transmite derbyul fiecărei runde, în urma unui acord semnat recent cu Intel Sky Broadcast, compania care deține drepturile de televizare pentru meciurile din Liga 1 pentru următorii 4 ani, scrie gsp.ro.

Surse LPF au dezvăluit că Antena 1 își va alege cel mai interesant meci al fiecărei etape și îl va transmite pe TV. Pe lângă asta, în platforma Antena Play vor fi integrate și posturile Look TV și Look Plus, astfel încît pe Antena Play vor putea fi urmărite online toate cele 7 meciuri ale fiecărei etape! Antena Play poate fi accesat la www.antenaplay.ro, dar există și o aplicație disponibilă în AppStore și în Google Play!

 În prima rundă a noului campionat, Antena 1 va transmite derbyul Steaua – Petrolul (sîmbătă, ora 21:00). Suma plătită de Antena 1 către LPF și cluburile din Liga 1 nu a fost făcută publică deocamdată.

×
Subiecte în articol: fotbal Antena 1
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close