Antena 3 CNN Actualitate Media Corneliu Vadim Tudor, atac furibund la adresa unei vedete tv: Un nemernic care se bucură de moartea altora

Corneliu Vadim Tudor, atac furibund la adresa unei vedete tv: Un nemernic care se bucură de moartea altora

Corneliu Vadim Tudor, atac furibund la adresa unei vedete tv: Un nemernic care se bucură de moartea altora
Sursa foto: foto: ziuanews.ro
27 Iun 2015   •   17:52

Președintele PRM, Corneliu Vadim, îi scrie șefei CNA, Laura Georgescu, reclamând abuzurile verbale la care a fost supus de un moderator, la B1 TV.

Scrisoarea lui Vadim Tudor:

"În atenţia doamnei Laura Georgescu şi a celorlalţi membri ai Consiliului Naţional al Audiovizualului
Doamnelor şi domnilor,
în emisiunea „Lumea lui Banciu”, difuzată de postul B1 TV în seara zilei de 19 iunie a.c., numitul Radu Banciu a depăşit orice limită a abjecţiei: mi-a atacat copiii, făcîndu-i hoţi (?!), întreaga mea familie, de altfel, în mintea lui bolnavă, fiind formată din hoţi (?!). Mai mult decît atît, dar într-un acces prelungit de delirium tremens, acest psihopat a minţit că eu l-aş fi înjurat (?!) pe dl. Martin Schulz, preşedintele Parlamentului European, şi că am fost un adversar al aderării României la structurile democraţiei occidentale. Este de neimaginat cum poate un individ să fabuleze în halul acesta – fără teamă de consecinţele penale! Toată lumea ştie ce contribuţie am avut eu, ca secretar şi, mai apoi, ca vicepreşedinte al Senatului României, la aderarea României la Uniunea Europeană. De altfel, în decembrie 2004, exact pentru aceste merite am primit cea mai înaltă decoraţie a Statului Român: Steaua României, în grad de cavaler. În ceea ce-l priveşte pe dl. Martin Schulz, am avut relaţii cordiale cu acesta, primind de la el, după terminarea mandatului meu de europarlamentar, în 2014, o călduroasă scrisoare de mulţumire pentru activitatea pe care am depus-o la Strasbourg şi Bruxelles, dar şi la reuniunile Senatelor Europei din Berlin, Sankt-Petersburg, Atena, Muntenegru, Rabat etc. Şi vine acum un primitiv cu sînge stricat, care prinde muşte şi a fost văzut vorbind cu vitrinele (?!), să falsifice realitatea! El, care spăla vase într-o pizzerie din Marsilia! El, care se lăuda că tatăl lui a fost acel procuror din Tg. Mureş care a pronunţat ultima condamnare la moarte din anii comunismului! El, care, în noiembrie 2010, şi-a început mizerabila emisiune cu aceste cuvinte infame: „Am să vă dau o veste bună: a murit Adrian Păunescu!”. Aceeaşi mîrşăvie sub-umană a săvîrşit-o şi faţă de mama fraţilor Becali, care, bătrînă şi invalidă, murise înecată – paranoicul analfabet jubila! Doamne, în ce ţară trăim? Cum poate fi tolerat, în spaţiul public, un asemenea nemernic, care se bucură de moartea altora?

Chiar pe parcursul acelei emisiuni infecte, în care familia mea era bălăcărită ca la uşa cortului, l-am sunat pe patronul postului B1 TV, Sorin Oancea, cerîndu-i un Drept la Replică. I-am spus acestuia că, dacă nu-l bagă în cămaşă de forţă pe dement, postul lui va muri pînă la sfîrşitul anului – are datorii la stat de 2.000.000 de euro, care au fost re-eşalonate în mod straniu. De către cine? Cu cca. 1 an în urmă, în publicaţiile mele „România Mare” şi „Tricolorul” a apărut un articol despre „banii negri” cu care e menţinut în viaţă B1 TV: cei mai mulţi, 50.000 de euro pe lună, erau furnizaţi de Elena Udrea. Voi sesiza DNA-ul cu privire la aceste surse de finanţare.

Speriat, el însuşi, de enormitatea porcăriilor debitate de acest specimen bolnav de ură, Sorin Oancea mi-a promis că va analiza situaţia şi că mă va căuta a doua zi. Nu m-a căutat nici pînă azi. I-am dat un SMS, prin care am solicitat, din nou, un Drept la Replică, în conformitate cu Legea. Tăcere de mormînt! Ulterior, surse din B1 TV m-au informat că acest Oancea e prieten cu Banciu (sînt la „pertu”), aşa că nu-mi va acorda Dreptul la Replică. Aşa merge treaba într-o ţară membră a Uniunii Europene, în anul 2015? Nu se mai respectă nici o lege? Poate orice bolnav mintal să vină şi să spurce o familie întreagă, împroşcînd-o cu cele mai pestilenţiale lături ieşite din gura lui de canal, dar nu păţeşte nimic? Mîine ce va urma?
Doamnelor şi domnilor,

Solicit să analizaţi caseta emisiunii respective şi să aplicaţi postului B1 TV cea mai drastică sancţiune. În măsura în care n-o veţi face, funcţionarea CNA nu va mai avea nici o justificare. Numele meu, cel al fratelui meu, generalul ing. Marcu Tudor, al surorilor mele, al fiicelor mele – nu apar în nici un denunţ, în nici o anchetă, tocmai pentru că sîntem creştini practicanţi şi în familia noastră cinstea nu e o virtute, e o religie.
Al dvs.
Dr. CORNELIU VADIM TUDOR,
Preşedintele Partidului România Mare"

×
Subiecte în articol: Corneliu Vadim Tudor
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close