x close

Fii alături de noi!

Cum vor rechinii din publicitate sa schimbe Legea Audiovizualului

de A.M.P   •   18 Apr 2013   •   13:31 Comenteaza
Cum vor rechinii din publicitate sa schimbe Legea Audiovizualului 482
Strategii bine puse la punct, zeci de mii de euro şi întâlniri de taina cu parlamentarii. Acestea sunt „armele” evazioniştilor din publicitate, în lupta cu statul, care încearcă să le impoziteze banii negri obţinuţi din reclame, scrie enational.ro.

„National” dezvăluie detaliile privind razboiul mut care se duce intre asociatia firmelor de publicitate din audiovizual si Guvern, care a dat o ordonanta potrivit careia toti banii proveniti din reclamele de la radio si TV trebuie mentionati in facturi, pentru a fi taxati si impozitati.

In timp ce guvernantii spera ca toate institutiile abilitate sa aplice OUG 25/2013 ad litteram, pentru a-i stimula pe agentii economici corecti si a-i obliga pe rechinii din publicitate sa declare toate venituri, cativa membri IAA (International Advertising Association) au pregatit deja artileria grea.


Citeşte articolul complet pe enational.ro.
poza

Actualitate

Statul român a pierdut muzeul memorial Octavian Goga

Statul român a pierdut muzeul memorial Octavian Goga.  Trei moştenitori şi-au revendicat dreptul în instanţă şi niciun reprezentant al statului nu s-a împotrivit.  Conacul de la Ciucea a fost...

30 Noi 2015  •  11:32

poza

Show

Cântăreaţa Angie Miller s-a logodit de Ziua Recunoştinţei

Cântăreaţa Angie Miller are încă un motiv să fie fericită de Ziua Recunoştinţei. Şi asta pentru că iubitul ei, muzicianul David James Williams, a cerut-o de soţie.

30 Noi 2015  •  11:01

sati