x close

Fii alături de noi!

Cum vor rechinii din publicitate sa schimbe Legea Audiovizualului

de A.M.P   •   18 Apr 2013   •   13:31
Cum vor rechinii din publicitate sa schimbe Legea Audiovizualului 482
Strategii bine puse la punct, zeci de mii de euro şi întâlniri de taina cu parlamentarii. Acestea sunt „armele” evazioniştilor din publicitate, în lupta cu statul, care încearcă să le impoziteze banii negri obţinuţi din reclame, scrie enational.ro.

„National” dezvăluie detaliile privind razboiul mut care se duce intre asociatia firmelor de publicitate din audiovizual si Guvern, care a dat o ordonanta potrivit careia toti banii proveniti din reclamele de la radio si TV trebuie mentionati in facturi, pentru a fi taxati si impozitati.

In timp ce guvernantii spera ca toate institutiile abilitate sa aplice OUG 25/2013 ad litteram, pentru a-i stimula pe agentii economici corecti si a-i obliga pe rechinii din publicitate sa declare toate venituri, cativa membri IAA (International Advertising Association) au pregatit deja artileria grea.


Citeşte articolul complet pe enational.ro.
poza

Actualitate

De Ziua Îndrăgostiţilor, CaN România a făcut pace cu instituţile statului - VIDEO

De Ziua Îndrăgostiţilor, CaN România a făcut pace cu instituţile statului. Totul a început cu un discurs mobilizator. Iată cum a decurs operațiunea ''Cu toată...

13 Feb 2016  •  23:16

poza

Show

Lui Dani Oţil i s-a făcut dor de Mihaela Rădulescu. Iată de ce

Dani Oţil a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Mihaela Rădulescu, aşa că nu e de mirare că încă îi mai poartă în suflet amintirea.

13 Feb 2016  •  22:03

sati