Antena 3 CNN Actualitate Media “DR. OZ SHOW”, sezonul II, din 31 ianuarie, pe Euforia TV

“DR. OZ SHOW”, sezonul II, din 31 ianuarie, pe Euforia TV

“DR. OZ SHOW”, sezonul II, din 31 ianuarie, pe Euforia TV
31 Ian 2011   •   12:50

Cand e vorba de viata ta, el este medicul de familie  preferat. Din 31 ianuarie ai cel mai celebru medic de familie. Dr. OZ te viziteaza in fiecare seara, de luni pana vinery, de la ora 22:00. Meseria lui e sanatatea ta! DR. OZ este castigatorul unui premiu Emmy, cel mai bun chirurg cardiolog, autor al celor mai vandute carti de specialitate. Dr. Oz se bucura de popularitatea adusa de aparitiile in “The Oprah Winfrey Show” – ca primul expert in nutritive si viata sanatoasa.

Sezonul II vine cu raspunsuri si sfaturi noi, tratamente noi si descoperiri medicale. Cu Dr. Oz ai toate motivele sa fii SanatOZ ! “Dr. Oz Show” este un talk-show American de success international care ofera informatii pretioase si povesti de viata fascinante. Te invata in fiecare seara cum sa traiesti sanatos, cum sa faci fitness si ce sa faci ca sa ramai tanara si frumoasa cat mai mult timp. Toate acestea intr-un format de exceptie, difuzat in Romania de Euforia TV.

TOPIC-URI SEZON II:
1. Kilogramele care iti pot schimba viata!
Dr. Oz iti spune cat de usor e sa slabesti 10 kg. Despre miracolele medicinei in materie de slabit. Cine de 10 minute si exercitii de 10 minute pentru a slabi 10 kilograme.
2. Secretele oboselii
Dr. Oz afla motivele pentru care esti oboist. Vorbeste despre trei lucruri care te storc zilnic de energie.
3. O viata ordonata
Dr. Oz te invata cum sa eviti atacul de cord, cum sa-ti planifici ziua si intalnirile, cum sa-ti faci meniul zilnic, cum sa faci cel mai bine lucrurile care nu iti plac sic and e cel mai potrivit moment pentru sex.
4. Ghid de imbatranire pentru fiecare decada
Dr. Oz recomanda secrete anti-aging pentru femeile de `30, `40, `50. Ce trebuie sa evite fiecare decada. Remedii anti-aging de acasa.
5. Care e riscul pentru Alzheimer ?
Dr. Oz examineaza  creierul si dezvaluie factorii de risc pentru Alzheimer. Si cateva mancaruri care previn boala.

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close