Antena 3 CNN Actualitate Media În prag de primăvară, Jurnalul Național îți colorează diminețile, cu 60 de nuanțe diferite de ojă împreună cu ziarul

În prag de primăvară, Jurnalul Național îți colorează diminețile, cu 60 de nuanțe diferite de ojă împreună cu ziarul

În prag de primăvară, Jurnalul Național îți colorează diminețile, cu 60 de nuanțe diferite de ojă împreună cu ziarul
02 Mar 2015   •   13:22

Pentru că aștepți primăvara cu nerăbdare, Jurnalul Național te pregătește să o întâmpini cum se cuvine și îți aduce un insert special: ojă Flormar într-o gamă foarte variată de culori.

Înveselește-ți dimineața sau oferă un cadou plin de prospețime unei persoane dragi cumpărând Jurnalul Naţional de miercuri, 4 martie, împreună cu oja Flormar, la preţul de numai 6,66 lei.

Poți alege din 60 de nuanțe diferite de ojă, cu care să începi fiecare zi plin de energie și culoare sau să oferi bucurie unei femei dragi în luna martie. Mate sau lucioase, casual sau business, toate îți vor da inspirația de care ai nevoie. Pentru că orice zi vine cu noi provocări și cu o stare de spirit diferită, nuanțele Flormar Supershine si Flormar Supermate își vor da acel plus de vitalitate care să te însoțească în tot ce faci.

Oja Flormar înseamnă luciu intens timp îndelungat și efect ultradurabil, având o rezistenţă de peste 7 zile. Tehnologia de ultimă generaţie ”Gel expert III” asigură o aplicare uşoară, uniformă și oferă un plus de luminozitate. Flormar a eliminat ingredientele nocive folosite în mod normal în industria lacurilor de unghii (DBP,Camfor, Toluen şi Formaldehide), adăugând răşini naturale, polimeri şi nano-particule pentru o textură cremoasă şi pentru a menţine unghia sănătoasă.

Colorează-ți primăvara în nuanțe originale cu insertul special de la Jurnalul Național!


×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close