Antena 3 CNN Actualitate Media Maria Coman, "50.000 de speranţe" de ziua ei. Susţine cauza şi ajută acest un proiect care poate deveni realitate

Maria Coman, "50.000 de speranţe" de ziua ei. Susţine cauza şi ajută acest un proiect care poate deveni realitate

Maria Coman, "50.000 de speranţe" de ziua ei. Susţine cauza şi ajută acest un proiect care poate deveni realitate
10 Ian 2013   •   13:22

Maria Coman, realizatoarea emisiunii "Se întâmplă în România", de la Antena 3, care va împlini în februarie 35 de ani, s-a gândit la cadoul perfect pe care şi-ar dori să îl primească de la cititorii blogului ei şi nu numai.

Este vorba despre o campanie de strângere de fonduri la care jurnalista s-a alăturat şi care presupune, pe scurt, "un win-win": "Voi îmi cumpăraţi mie un cadou, dar de fapt primiţi un tricou, iar banii se duc pentru construirea primului centru de tratare a copiilor cu leziuni cerebrale", scrie Maria Coman într-o postare pe blogul personal.



"Construieşte Speranţe" este un proiect prin care Asociaţia "Copii Suflete Speranţe" coordonează strângerea de fonduri pentru construcţia la Constanţa a unui centru nou, ultraspecializat, care va reuni sub acelaşi acoperiş cele mai noi metode de tratament din lume pentru recuperarea şi reabilitarea copiilor cu probleme neuro-motorii.

"Familia unui astfel de copil si-a propus sa porneasca acest proiect extrem de ambitios. Si-au propus sa stranga un milion de dolari si au creat tricourile astea, pe care le primesc cei care doneaza 99 de lei. S-au gandit, cei din familia aceasta, ca va fi usor sa gaseasca 50.000 de oameni care sa doneze 100 de lei  Si da, pare usor. Dar nu e. Pana acum, intr-un an, s-au gasit 310 donatori. Eu am tricoul cu numarul 310......S-au strans cam 10.000 de dolari. 10.000 dintr-un milion. O picatura intr-un ocean", a scris Maria Coman.

"Eu va propun sa cumparati voi, cititorii acestui blog, 35 de tricouri. Eu implinesc 35 de ani. Cititi, va rog, povestile copiilor si ganditi-va ce putem face pentru ei. Poate aveti idee cum putem ajuta ca proiectul asta sa devina realitate", a mai scris Maria Coman.

Povestea Raisei
Povestea lui Calin
Povestea lui Miriam
Plus multe alte povesti pe site-ul asociatiei Copii Suflete Sperante.



×
Subiecte în articol: Maria Coman
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close