Antena 3 CNN Actualitate Media Mirela Vescan: “Este mare nevoie de make-up artisti profesionisti in Romania”

Mirela Vescan: “Este mare nevoie de make-up artisti profesionisti in Romania”

Mirela Vescan: “Este mare nevoie de make-up artisti profesionisti in Romania”
29 Sep 2014   •   14:29

Unul dintre cei mai buni make-up artisti romani, Mirela Vescan, va incepe, pe 6 octombrie un nou curs de machiaj la Intact Media Academy. “Este mare nevoie de machiori pregatiti in Romania, romancele nu sunt nepasatoare la felul in care arata, apeleaza la serviciile profesionistilor in domeniu. Si mai ales acum, este o perioada foarte bogata in evenimente si vorbim de o profesie frumoasa, pe care o poti invata in cateva sesiuni concentrate la IMA”, spune Mirela Vescan.

IN aceasta toamna, make-up artistul ne recomanda combinatiile indraznete, neasteptate, pentru ochi: lila si maro, violet si oraj, bleumarin si Negru. Rujurile la moda sunt rosu, grena sau aluna. “Si daca tot am vorbit despre nunti, cele care vor fi mirese in curand trebuie sa contacteze make-up artistul cu cel putin doua saptamani inainte de eveniment, pentru ca machiorul trebuie sa cunoasca tipul de ten, sa-l hidrateze corespunzator, sa gandeasca remodelarea liniei sprancenelor”, mai spune Mirela Vescan.

Cursul sustinut de Mirela Vescan la Intact Media Academy incepe pe 6 octombrie. INscrierile se pot face la numarul de telefon 0212087402 sau pe site-ul intactmediaacademy.to

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close