Antena 3 CNN Actualitate Media Promo-ul sezonului 8 “In premiera cu Carmen Avram”, mesaj de simpatie pentru ucrainieni

Promo-ul sezonului 8 “In premiera cu Carmen Avram”, mesaj de simpatie pentru ucrainieni

Promo-ul sezonului 8 “In premiera cu Carmen Avram”, mesaj de simpatie pentru ucrainieni
11 Sep 2014   •   17:18

Din 21 septembrie, de la ora 21, echipa emisiunii “În premieră cu Carmen Avram” revine cu un nou sezon de anchete incredibile şi povesti tulburătoare.

Spotul video care anunţă debutul sezonului 8 marchează o premieră: “Am decis, În premieră, să ne implicăm politic. Situaţia din Ucraina este o agresiune sângeroasă, inadmisibilă  şi nocivă local şi internaţional. Mai ales prin precedentul pe care îl creează. Din simpatie faţă de ucraineni – printre care se numără şi colega noastra, Yevghenia Kironaki – şi din antipatie faţă de toţi cei care cred în revenirea sistemelor distructive, am realizat un promo cu mesaj explicit: uşa o deschidem doar celor care se întorc cu inima deschisă. Noi revenim, din 21 septembrie, aşa cum ne ştiţi: empatizând cu victimele abuzurilor şi denuntându-i pe autorii lor.  Vă asteptam!”, a declarat Carmen Avram.

 



“În premieră cu Carmen Avram” este cea mai premiată emisiune de reportaj din România şi este difuzată la Antena 3, duminică, de la ora 21:00.

Pe 30 septembrie, “În premieră” va fi prezentă la gala de decernare a International Emmy Awards 2014, cele mai prestigioase premii ale industriei TV din întreaga lume, unde a fost nominalizată pentru reportajul “Lungul drum spre casă” (realizat de Denisa Morariu – reporter, Cristian Tamaş – imagine, Liviu Dochiţa – imagine, Mihai Dină – imagine şi Adrian Robe – montaj), la categoria Current Affairs.

×
Subiecte în articol: In premiera carmen avram
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close