Antena 3 CNN Actualitate Media Serialul libanez “Păcatele inimii”, difuzat de Euforia TV, filmat şi la Paris

Serialul libanez “Păcatele inimii”, difuzat de Euforia TV, filmat şi la Paris

Serialul libanez “Păcatele inimii”, difuzat de Euforia TV, filmat şi la Paris
27 Apr 2015   •   10:02

Serialul “Pacatele inimii”, coproductie libanezo-egipteana, prima de acest gen difuzata in Romania, in premiera, de catre Euforia TV, a fost filmata in multiple locatii.

Astfel, intreaga echipa de filmare s-a deplasat din Liban, in Egipt, pentru filmarea anumitor scene, dar si in Europa, la Paris.

Personajul principal al serialului, Fouad, un celebru om de afaceri libanez, detine un lant hotelier extrem de luxos atat in Liban si Egipt, cat si in Franta, la Paris. Scenele din Paris au fost filmate in hoteluri celebre de lux, pariziene, astfel incat sa se poata reda cat mai fidel atmosfera specific pariziana.

“Nu a fost tocmai simplu sa deplasam intreaga echipa a telenovelei, si sa organizam pe o perioada destul de lunga sederea noastra la Paris”, explica producatorii telenovelei. “Rezultatul, insa, este spectaculos, veti vedea”.

Serialul libanez “Pacatele inimii” incepe la Euforia TV, din 27 aprilie, de luni pana vineri, de la ora 21.00, imediat dupa telenovela turceasca “Legea pamantului”.

×
Subiecte în articol: Euforia Tv
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close